Sigara kokusundan o kadar nefret ettiğimi bildiği halde bile bile yapıyor bunu. O pis şeyi insan ciğerlerine nasıl çekiyor anlam veremiyorum. Hadi kendine saygın yok diğer insanlara da mı saygın yok. Kokusu inanılmaz derece rahatsız ediyor beni nefes alamıyorum resmen ya. O kadar kavga etmeme rağmen amcama şikayet etmeme rağmen inadına yapıyor. Ne anlıyorsunuz bu sigarayı içmekten ne keyif veriyor anlamış değilim.
Kuzenim evde bile sigara içiyor sevmediğimi bildiği halde dumanını yüzüme üflüyor. Ne keyif alıyorsunuz bu sigaradan?
Sigara içmek bir bağımlılık olduğu için, sigara içen kişilerin genellikle kontrolü dışında olduğu için sigaradan keyif alırlar. Ancak, sigara içen kişilerin çevresindekilerin sağlığına zarar verebileceğini bilmeleri ve sigara içme alışkanlıklarını çevrelerine yansıtmamaları gerekmektedir.
Kuzeninizin sigara içme alışkanlığı sizi rahatsız ediyor ve dumanını yüzünüze üflemesi saygısızca davranışlardan biridir. Ona bu konuda ne kadar rahatsız olduğunuzu anlatmanızı öneririm. Belki onu sigarayı bırakmaya veya en azından sizin yanınızda sigara içmemeye ikna edebilirsiniz. Ayrıca, sigara içmenin sağlık açısından zararlarını ve pasif içiciliğin de zararlı olduğunu hatırlatmak da faydalı olabilir.
Büyük saygısızlık. Sigaranın içinde nikotin var, bağımlılık yapıyor. Bilerek bağımlılık yapan madde koyuyorlar ki sigara alan bir daha alsın, bol bol sigara satalım. Para için insanları zehirliyorlar
Bende sigaradan nefret etmekten fazlası var kim olursa olsun bana ait ortamlarda sigara içilmesine kesinlikle izin vermem kokusundan herşeyinden tiksiniyorum
Tilt oluyorum evde sigara içenlere Tuvalete Ace dökersin çıkıyor kokusu bu sigara yok cikmiyor duvari sil perdeyi yika kapıyı sil ancak arindigini dusunuyorum. 1 tane icilsede bunları yapiyorum ben kullanmıyorum ve midem bulaniyor
Tadı tuzu değil olay afyon etkisinden dolayı içiyor. Gerilen sinirleri gevşetiyor vs. Nefret ederim. En gıcık olduğumsa uyuduğum zaman odam da içilmesi. Eğer uyanırsam ağzıyla çektiği sigarıyı direkt g0tunde söndürürüm.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kuzenim evde bile sigara içiyor sevmediğimi bildiği halde dumanını yüzüme üflüyor. Ne keyif alıyorsunuz bu sigaradan?