EŞ İLE PARA MEVZULARI?

yeni evliyim arkadaşlar ve de 20 gün sonra doğuruyorum size çok saçma bir sebep gelebilir ama bunu anlatmam lazım bekarken babamın evinde çok rahat para gördüm her sene iki takım bayramlık kıyafetler alırdım evlendiğim günden beridir biraz borcumuz olduğu için bir çift çorap almadım eşimin çorapları ile idare ettim yeri geldi 200 lira parayla iki haftayı idare ettim sonra eşimin işi baya yükseldi ve aylık en az 25 bin maaş almaya başladı ama çok cimri oldu bayramlık kıyafet desen hiç almadı bebek doğucak diye bebeğin ıvır zıvır şeylerine 700 lira gitti diye ortalığı karıştırdı para konusu her açıldığında beni ezmeye başladı hani ben bunları takmamaya çalışıyorum lakin benim kendi akrabalarım bugün bile bayram diye anneme sorup durmuşlar bayramlık aldı mı kendine şunu bunu aldı mı sürekli bir şey arama çabasındalar kendi ailem bile diyor kızım sen niye kendine kıyafet almıyosun bende yalandan doğumu bahane edip kıyafet olmuyor diyerek geçiştiriyorum ya ben 200 lira ile onu idare ederken onun o kadar aldığı maaşa rağmen böyle düşüncesiz olması çok moralimi bozuyor ne diyorsunuz?

EŞ İLE PARA MEVZULARI?