Bi yaştan sonra arkadaş edinmek zor.
1-2 yıl içinde Çok oldu ama hiçbiri kalıcı olmadı
1-2 yıl içinde Çok oldu ama hiçbiri kalıcı olmadı
25 yaşından sonra sadece iyi bir arkadaş edinebilirsin dost çok ayrı bir konu bir insanın 1 bilemedin 2 tane dostu olur onlarda zaten tüm hayatını bilen kişilerdir ben bir yaştan sonra güvenemem kimseye dost olacak kadar.
haklısın
Aslında bu yaştan sonra herkesin aklı oturmuş olmalı neden o kadar zor anlamıyorum
Şu var evet herkesin aklı oturmuş ama bir o kadar da yıpranmış yani kahrını çekemez olmuş kimsenin yeni tanıdığın biri senin kahrını çekmez ama yıllardır tanıdığın her şeyini bilen biri seni çok iyi tanır ağzından çıkanı iyi tartar kırılmaz dediklerine yeniler öyle değildir olamazlar
Evett katılıyorum ama 25 yaşında 16 gibi Olayları abartmıyoruz ergen gibii
Bunun inan ergenlikle abartmayla alakası yok sana tavsiyem kimseye güvenme dost olacak kadar 😉
Yani şimdiye kadar bir dostun olmadıysa
Yok dostum var tabi çocukluktan beri ama uzağa taşındı çok sık görüşemiyoruz. Böyle yakın bi kız arkadaşı isterdim hergün çıkacak eğlenecekk
Arkadaş edinebilirsin ama sırrını bilecek kadar yakın tutma kendine yine söylüyorum eskiler her zaman daha öndedir
Evet hsklısın 🦋 teşekkür ederim canım
Rica ederim ne demek 🌺
Bide insan guvenemiyor. cocukluk mahalle ve okul arkadasi gibi olmuyor. mesela ben ailesini bilmedigim birine guvenemiyorum. bide okul ortami gibi falan ortamda kalmio. ama netten cok iyi arkadasliklarim oldu yillarca konustugum kizlar var evlendikleri halde. bide ben cinsel olarak bir kizla bisey dusunmuyorsam daha samimi kalici oluyor arkadasliklarim. cinsel yonden veya ask sevgi falan isin icne girince cok saglam olmuyor zaten saglam olsa buguna kadar evlenirdim herhalde :)
Cevap
3Cevap
Hiç dostum olmadı. Hep geçici arkadaşlıklarım oldu. Samimi olduğum kimse de yok. Kısacası yalnızlığın dibiyim
Öf bende de son 5 yıldır öyle:/
Ne yapalım insanlar çıkarcı
İş yerinden olabilir bardan clubdan olabilir tinder olabilir
Bardan bi kızla tanıştım bakalımmm samimi olur muyuz😂😂
İnş😂
Yok ya..
Bu yasa kadar olmadı adam akıllı bu yaştan sonra anca menfaat ilişkisi
Aslında bu yaştan sonra herkesin aklı oturmuş olmalı neden o kadar zor anlamıyorum
Tecrubelerle, deneyimlerin de peşi sıra geliyor ama kimseye açılmak, bir derdini anlatmak içinden gelmiyor. Koz olarak kullanacak gibi hissediyorsun.
Öyle mi dersinn
Benim burdan çok güzel dostlarım oldu 25 yaşında hemde
Edindim ama uzaktalar
Bomboş
Malasef gün sonunda yine yalnızım
Su moddayim. Az insan çok huzur
Kesinlikle: )
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?