Hayatımla ilgili her şeye ailem karar veriyor. Evden kaçmak mantıklı mı?

Öncelikle geçen sene üniversite sınavına girdim. Ailemin beklentisini karşılayamadım ve mezuna kaldım ama o kadar çok baskı yapıyorlar ki hiçbir seye odaklanamıyorum. Bu sene de olmazsa eğitim hayatımı bitireceklerini söylüyorlar. Sorun şu ki onların istediği bölümü seçtim ama ben dil okuyup yurt dışında ilerlemek istiyordum ona bile izin vermediler. Eğitim hayatımın onların elinde olmasını istemiyorum bu yüzden evden kaçmam mantıklı mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle geçen sene üniversite sınavına girdim 56k sırlama yaptım ama ailem zorla mezuna kalmamı istedi. Üniversiteye yollamadılar bu sene de onların istediği gibi bir sıralama yapamayacağım çünkü netlerim çok da iyi sayılmaz ve psikolojim baya bozuldu. Sürekli baskı yapıyorlar ve bu sene de istedikleri sıralamayı yapamazsan eğitim hayatımın biteceğini söyleyip tehdit ediyorlar. Sizce istediğim bölümü gelen bir üniversite de okusam mantıksız mı Ailem ile olan ilişkimi kesip tek başıma okusam
Güncellemeler
+1 yıl
Daha açık anlattığımı düşünüyorum herkes herkesin yaşantısını bilemez tabi ki de belli bir birikimim ve yapmakta olduğum e ticaretim var
Hayatımla ilgili her şeye ailem karar veriyor. Evden kaçmak mantıklı mı?