15 yaşındaki kızım dünyadaki değişimlerden etkileniyor sizce neden etkileniyor olabilir?

Ben 45 yaşındayım kızım 15 yaşında kızım dünyadaki değişimlerden etkileniyor hani 2020 yılının Mart ayında biliyorsunuz pandemi dönemiydi eve kapanmalar oldu online eğitime geçildi kızım o zaman 6. sınıfa gidiyordu ve 12 yaşındaydı ergenlik dönemide başlamıştı biz ordan başka bir şehire taşındık 2 yıl oldu ama kızım bir türlü buraya adapte olamadı hiçbir şey ve hiç kimse eskisi gibi değil buna çok üzülüyorum diyor 2018-2019 yıllarına dönmek istiyorum o zamanlar her şey çok güzeldi diyor şimdi ise birçok şey değişti biz ordan taşındık eski arkadaşlarımı özlüyorum ama yanımda olsalar onlar bile eskisi gibi değiller herkes varsa yoksa sevgili peşinde önceden bunlar yoktu diyor televizyonda izlenecek bir şey yok ailecek izlediğimiz tek dizi Gönül Dağı önceden izlenebilecek daha çok dizi vardı falan dedi şımarıklık yapmıyor değişimlere adapte olamıyor içine kapanık birazda kafam karıştı bir sürü değişimler oldu diyor sizce bu kız neden böyle düşünüyor olabilir?
15 yaşındaki kızım dünyadaki değişimlerden etkileniyor sizce neden etkileniyor olabilir?