İzlemek için aşk filmi arıyorum. En iyi aşk filmleri önerir misiniz? Duygusal olsa da olur, romantik olsa da olur. Gece izlenebilecek aşk filmleri de iyi olur. :D

İzlemek için aşk filmi arıyorum. En iyi aşk filmleri önerir misiniz? Duygusal olsa da olur, romantik olsa da olur. Gece izlenebilecek aşk filmleri de iyi olur. :D

Şu ana kadar tanıdığım her insan film ve dizi izlemeye bayılan insanlar. Çok fazla film izleyen insanlara baktığımda genel olarak en fazla aşk filmleri seviliyor. Aşk filmleri, içerisindeki hikaye ve yaşanmışlar dolayısıyla insanı çok fazla duygusallığa sürükleyebiliyor.
Bu yüzden de aşk filmlerine sanırım bayılıyoruz. :D Şimdi size en güzel aşk filmlerinden 5 örnek vereceğim.

Aşıklar şehri, romantik aşk filmlerinde ilk sıraya oturur diyebilirim. Kısaca yolları kesişen iki insanı anlatıyor. İki tutkulu insan trafiğin sıkışık olduğu bir an da karşılaşıyor ve tanışıyorlar.
Merakla tamamını izleyeceğiniz harika bir Hollywood masalı.

Türkçe ismiyle Aynı Yıldızın Altında, 16 yaşındaki Hazel'in hikayesini anlatıyor. Hazel, tiroid kanseriyle boğuşan birisi ve kanser akciğerlerine de bulaşıyor. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunda bir genç ile karşılaşıyor. Bu kişi de daha önce beyin tümörü ile boğuşmuş ve iki bacağını kaybetmiş. Zamanla birbirlerine aşık oluyorlar.
Aşk dram filmleri arasında kesinlikle izlenmesi gereken bir film.

Eğer bir yabancı aşk filmleri arayışındaysanız, bu film size önerim olabilir. Bu filmde emekli ve dul olan Ali, yalnızlığını paylaşacak birini arıyor. Bu sırada hayat kadınlığı yapan Yeter ile tanışıyor.
Ali para karşılığı kendisine hayat arkadaşlığını yapmasını öneriyor. Devamını izleyerek görün. :)

Hem romantik, hem de komedi filmi olarak gruplanıyor. Güzel bir kadın oyunucumuz var. Özgür ruhlu ve genç bir kadın. Kimseye kolay kolay bağlanmıyor ama bir genç ile karşılaşıyor. Kolay kolay aşık olacağını düşünmese de olaylar gelişiyor. :D
Bir başka aşk filmleri yabancı önerim de bu film. Yabancı aşk filmi arıyorsanız kesinlikle bakılmalı.

Gece izlenecek aşk filmleri arıyorsanız, Türkçe adıyla 50 İlk Öpücük tam size göre.
Henry adında bir oyuncumuz var. Hawaii'de sonsuz sayıda kadınla hiçbir bağ olmadan eğleniyor. Kendisi doktor ama Lucy ile tanıştığında bu iş değişiyor. Gerçekten birbirlerinden hoşlanıyorlar ve ciddi bir ilişki başlamak üzere.
İzlediğinize asla pişman olmayacağınız bir film. :)
Benim önerilerim bu kadardı, iyi seyirler.
hayalet(ghost),kasımda aşk başkadır(sweet november),melekler şehri(city of angels)
özellikle hayalet filmi sürekli izlerim.90 yapımı ama konu süper.1000 kez izlesem sıkılmam :) bunu yazarken yine izlemek istedim :)
o hayaleti bende çok severdimm ablamla izlerdik sürekli :)
:))
1. ıf only :) :) :)
2. the notebook :) :)
3. the wov :)
4. ıssiz adam :)
harika filimler, herkese tavsiye ederim. mutlaka izleyin..! şimdiden iyi seyirler...
incir reçeli, bir tutam cenet, titanic.
Aşk Sarhoşu hayatım boyunca izlediğim en iyi aşk filmi, içerisinde aşkı her yönüyle yaşatıyor tehditle izlemenizi öneririm :D
Cevap
36Cevap
En iyi diyemem de ne zaman su ve ateş izlesem ağlarım 😄
Millet şimdi buraya incir reçeli falan yazar.
Neyse.
Krzysztof Kieslowski üstadın, Krotki film o Milosci'sini izlemeyenler, ona buna aşk filmi demeye devam ederler. link
Before Sunrise , Before Sunset , Before Midnight, About Time, Blue Valentine ve Punch-Drunk Love benim için başarılı yapımlardı.
Titanic, PS. I love you ( kitabi daha güzeldi acikcasi, ve altaki arkadas bileklerini kesmesin ), Tesadüf.
Teşekkür ederim, hayatımı kurtardın. =|
titanic'i es geçelim ardında yatan gerçekten habersiziz link
Not: seni seviyorum
İlk aşk ilk dans
Titanik
Not Defteri
50 İlk öpücük
Al Yazmalım.
1- Al Yazmalım
2- Titanic
3- Not "Seni Seviyorum"
4- Kasımda Aşk Başka
5- Cesaretin Var Mı Aşka
çok önceden bir film izlemiştim hayatımda hiç bi film bu kadar etkilemedi nedense =S
-Daisy
HAYALET ilk sıradadır bence, Titanic, İncir Reçeli demişler onuda öneririm,
The Notebook - Not defteri
Jeux D'enfants - Cesaretin var mi aska
500 Days of Summer - Askin 500 gunu
amelie. Aşkın 500 günü. Zaten başka aşk filmi izlemedim onlarda çok güzel (:
Issız Adam
The Notebook
Aşk Tesadüfleri Sever..
önceliğim bunlar:)
Beni Unutma , Kasımda Aşk Başkadır , Cesartein Varmı Aşka .. bunlarda güzel filmler
incir reçeli çok güzel duygusal istiyorsan babam ve oğlumu izle ben ağlamıştım :)))
my sassy girlll ! her fırsatta söylerim .. güney kore versiyonunu izlemeyen kalmasın
* ıssız adam
* aşk tesadüfleri sever
* incir reçeli
Fetih1453, internete düştü isteyen özel mesaj atabilir.
The Notebook, Titanic, One Day. Bir de ekstradan Aşk Tesadüfleri Sever'i ekleyeyim :)
Katil Doğanlar
Casablanca
The Notebook
Bonus olarakta Acı Aşk
Aşkın 500 günü , Aşk tesadüfleri sever , Ghajini , Incir reçeli , Hırçın sevgilim :)
Kalbine ses ver ilk sırayı kimseye bırakmaz... Mutlaka izleyin
aşk tesadüfleri sever
aşk tesadüfleri sever
aşk tesadüfleri sever
pek sevmiyorum aşk sevgi filmleri falan ama incir receli izledm gzldi
1-50 First Dates
2-50 First Dates
3-50 First Dates
titanic, p.s ı love you, notebook, a walk to remember, a little bit of heaven
Türk filmlerinden şaşmıycaksın :))) zengin kız fakir erkek :)) gerçi son zamanlarda aştık değil mi bu muhabbeti İncir Reçeli ve Aşk Tesadüfleri sever bence çok güzel
1-Titanic
2-Not : Seni Seviyorum..
3- İncir reçeli..
Titanic The notebook ve Love Story ama çocukluğumun ilk aşk fimi olan Love Story nin bende yeri ayrı
titanic, the notebook, a walk to remember. bunlar dışında ıssız adam, yeryüzündeki son aşk, incir reçeli de favorilerim arasında.
My Sassy Girl-Kore Versiyon
Love and Other Drugs
50 ilk öpücük
my sassy girl sadece ve sadece izle (turkce dublajı yok hd film sitesinden izleyebılırsın)
sevdigim bi tane var GAJİNİ. bi bak hak verirsin bana:D
kasımda aşk başkadır. Bu filmin üstüne aşk filmi tanımam
Love story
Sevmek zamanı
Titanic
Kaplan ve ejderha :)
amelie en iyisidir ondan sonrad benim gözümde casablanca gelir:)
nicholas gage in angel of city diye bir filmi vardı, fena değil..
samanyolu hülya koçyiğit ediz hun muhteşem bir film
Cesaretin var mı aşka. Kesinlikle cok güzel bi film
The Notbook ile PS : I love you yazılmazsa bileklerimi keserim!
Jilet elimde bekliyorum!
love story unutulmaz bir aşk hikayesi
incir reçeli incir reçeli incir reçeli
sdasd
Titanic,P.s. I love you , 50 First Dates
the notebook
titanic
bir gün
incir receli
50 ilk opucuk
incir reçelinde öyle bişi yokki ? nerden çıktı
İncir Reçeli
Cesaretin var mı aşka?
Bir gün
aşk yemini tavsiye ederim...
İzlemedim ama bence mavi pansiyon
Titanic
Ghost
Love Story
la fille sur le pont,once
İncir Reçeli - Not Defteri. . .
bitter moon
manhattan
annie hall
son ikisinin aşk filmi statüsü tartışılabilir
FANAA hint filmi Amri Khan
aşk filmi mi.o daha çok aksiyondu bi kere.sonunda da ülkesinin çıkarları gereği sevdiği adamı öldürdü.böle aşk flmi olmaz ;)
Cesaret vaarmı askayı izliycem bende ..
Aşk sarhoşu , 50 ilk öpücük , İncir reçeli.
Ghost
Titanic
Cesaretin var mı aşka
Tesadüf,Kasımda Aşk Başkadır,Çikolata.
Al Yazmalim
Titanic
Başımda Kask Başkadır
aşk mektubu, kadın kokusu,ve alyazmalım
incir receli
titanik
başka dilde aşk diye bi film vardı baya iyidi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?