Severim
Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Açıkçası düğünlere katılma olayını hiç sevmiyorum çok mantıksız geliyor Yani üç beş saatlik şeyler için saçma sapan hareketler yapıyorlar lüzumsuz tavırlara giriyorlar gereksiz para harcıyorlar hiç sevmiyorum ama işte toplum içinde bazen mecbur kalabiliyorsunuz
Nefret ederim çok a. ptalca geliyor. Bir de benim katıldığım düğünler bir sidik yarıştırma düğünleri olduğu için sürekli bir “bakın ne kadar çok paramız var ve nasıl da s. alak gibi saçıyoruz” tarzı hareketlere acıyarak bakıyorum. En az üç tane gelinlik değiştiren dangalak zihniyetler, solup gidecek çiçeklerle bezenmiş saçma sapan salonlar; masa süslemelerini şamdanları tabakları zıttırıbktan ıcık cıcık her adımı para olan hareketleri, revü kızı gibi dansçıları, bari - striptiz falan da yapaydınız en azından hayra geçerdi- takmakla bitirilemeyen altınları; saçılan paraları, “tiksinerek” izliyorum.
Paraya değil düşmanlığım. Ben de severim parayı. Düşmanlığım paranın böyle saçmasalak görgüsüzce saçılırken “bakın bizim düğün sizin düğünü düt tarzı bakışlarıyla ne derece asalet sahibi olduğunu kanıtlama çırpınmasında olan zavallılığa.
Asil olun biraz. Şa’şaa yapmayım demiyorum bak.
O bile asaletle yapılabilir. Sadelik de şa’şaalı olabilir. Süs de… Naif olun. Azmayın bu kadar. Lüks içinde yüzebilirsiniz ama ne olur biraz daha görgülü ve asil bir hale bürünmeyi öğrenin.
Not: sadece sevişirken azın. Düğün yaparken değil.
Eğer olsaydı bu cevap için şapka çıkarırdım.
Thanks
Hamlıktan oluyor. İnsancıklıktan insanlık seviyesine çıkamıyoruz.
Sevmiyorum
Fena samimiyetsizlik akıyor herkesten.
Zor zamanlarında yanında olmayacak insanlar halaya girmiş, kekleri hüpletiyor.
Takı töreni tam rezalet.
Evlilik çağında kız arkadaşlarımız pistin tam ortasında göbek atıyor, bir kısmı da yerinden hiç kalkmıyor iyi aile kızı modlarında ☺️
Salya sümük ağlamayalar üstüne...
Bilmiyorum gidiyorum elbette ama insanları izlerken bazen gülmek geliyor içimden.
Hayır ben hiç sevmiyorum çünkü aşırı kalabalık ortamları sevmem ayrıca yıllardır da düğünlere gitmem bu saatten sonra da kimsenin düğününe gitmiyorum. evlenirsem de zaten düğün yapmak istemiyorum hiç bir şekilde.
Cevap
21Cevap
Düğünleri saçma buluyorum. Hem o akrabalarla görüşmek zorunda kalıyorum hem de boşu boşuna param gidiyor.
Hayır, nefret ederim. Özellikle akraba düğünlerinden ayrı bi’ nefret ederim. Sürekli insanların gelip “ hadi, seni de evlendirelim “ demeleri artık tak etti..
Oldum olası sevmedim, sevemedim.
O kalabalık, o gürültü, o gereksiz ve samimiyetsiz insan yumağı içinde boğuluyorum.
Hiç hoşlanmam sevmem ömrümde tek 5 yaşındayken dayımın düğününe gittim birde bir kere 6-7 yıl önce bir tanıdığın oda oturmadik tebrik ettik kalktık
Hiç sevmem. Sahte insanların bir araya toplanıp eğlenme ritüellerini izlemek keyifli değil benim için.
Bana göre aslolan samimiyet.
Hayır sevmem. Fazla gürültü ve kalabalığı sevmiyorum.
Bilakis en sevmediğim aktivitelerdendir kendileri
çok seviyorum giyinip süslenip düğüne gitmeyi ve pistin ortasında kurtlarımı dökmeyi
Sevmiyorum ama roman düğünleri çok iyi olur onları izlemeyi seviyorum...
Sadece halay çekmeye gidiyorum 😅 diğer türlü çekilmez.
Nikaha katılmayı severim ama düğünler samimiyetsiz geliyor 😬
Çok severim, yaz gelsin düğün girl olarak sırayla katılacağım 😂😂
Pek sevdiğim söylenemez lakin geçmişte iş sebebiyle birçok düğün organize ettim
Sevmiyorum düğün falan bangır bangır müzik ortalık yerde oynuyorlar 😂 eziyet
Yani çok bişey farketmiyor yani severim
şöyleki ben katılmatı severim çünkü bir çift mutluluklarını yaşıyor, o mutluluğa tanık olmak güzel günlerinde orada olmak isterim. üstelik eğlencelide gelirler hem yemekler falan güzel oluyor bazen. salon düğünleri güzel. gelinin damadın sevinci falan hoşuma gider o yüzden severim. ama oynamayı hiç sevmem hiç oynamam düğünlerde
Aferin gı
Böööğg hiç sevmemek hele hele tip tip bakan tipler yokmu teyzeler falan off sinir oluyorum saçma tipler değişik değişik 👎🏻
Düğünleri severim ya oynamayı falan düğünün nasıl bittiğini bile anlamam bazen
Hiç sevmem çok yakınım olmadığı sürece gitmem belki 3 belki 5 düğüne gitmişimdir enn fazzla
Kalabalık ortamları hic sevmiyorum
En son 4 sene önce gittim
Severimde evlenen yok 😂
Hiç sevmem sıkılırım.
Severim. En çokta halay kısmı keyifli
Boş kalabalık olarak görüyorum!!
Düğüne gitmeyi hiç sevmem
Hayır kendi düğünüm olsa gitmem o derece
Eskiden sevmezdim artık severim
Güzel bir pasta olursa evet 😋
Kavalye olursa yanımda eğlenceli geçer
Sevdiğim birisi olursa evet olmazsa hayır
Nikahsa severim , dügünse de mecbursam giderim
Tek sevdiğim kısım süslenip fotoğraf çektirmek.
Artık sevmiyorum. Eskiden severdim bazen
Sevmem ve gitmem
Evet seviyorum katılmayı
Evet abi oynarız böyle şıkıdım şıkıdım 🫰
şahit değilsem gitmem
ben sevmiyorum ya hiç hemde
Düğünlere gitmiyorum.
Pek sevmemde insanların hatrı için gidiyorum
Sıkıcı geliyor sevmem
Düğün salonunun ikinci katından izlemeyi severim
Çok severim helede karadeniz düğünüyse
dunyanin en sacma seyi ya