Egoist
Feminist
Obez
Müslüman
Ben özgürüm sen kimsin ayolcular
Bunlar varsa olmaz aga
Feminist
Obez
Müslüman
Ben özgürüm sen kimsin ayolcular
Bunlar varsa olmaz aga
Ben eğlenceli kişilerden hoşlanırdım daha çok bir kadın zeki ve esprili olması lazım benim için.
Ama türk kızları serseri tipleri severler her zaman sonra da acı çekip aldatılıp ağlarlar türk kızında akıl olsa zaten bu tipleri tercih etmezler. ayrıca nerede kaba aterkil odun tip var onlarla evlenirler çünkü acı çekmek hoşlarına gidiyor bu tiplerin.
Yok reis mezardaki solucanlara aşıklar shshssh
Herseyin doğrusunu ben bilirim diyip de ben çok mutevaziyim diyenleri, kıskanç olup da kıskanç değilim diyenleri, ibadet etmiyorum ama benim kalbim temiz diyenleri, iğneleyici laf sokanları, duygu sömürüsü ile istediğini yaptırmaya çalışanları, ben böyleyim işine gelirsecileri sevmiyorum. Onlardan hoşlanmam
Cevap
0Cevap
Ben yalan konuşmam yalandan nefret ederim diyenler (en büyük yalancı) dilinden allah kitap düşürmeyenler (her haltı yiyordur)
Ben yalan konuşmam ama
Şöyle düşün hırsızlık da yapmıyorsundur ama etrafta ben hiç hırsızlık yapmam diye gezer misin? Hayır çünkü zaten yapmaman gereken bir şeydir. Yalan da o şekilde zaten olması gereken odur bununla övünemezsin
Anlıyorum madam
egoist, insanların fikirlerine saygı duymayan, muhafazakar insanlardan hoşlanmam.
Sen bensin
Abi obezi ve egoisti anladım da feminist ve Müslümanlık ne alaka mk
Ben müslümanım ama qmım açik gezerim sanane
Muslamanlarla alıp veremediğin nee?
Müslümanlıkla alakaları olmaması
Mağara adamı
Öyle deme cebinde bıçak varsa haberlere cıkmak için yalvaran bir sürü kız var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?