23 yaşındayım. İç mimarım. Sevgilim 42 yaşında. Ondan 5 aylık kız çocuğuna hamileyim. Eşimin 2 tane oğlu var biri 10 diğeri 12 yaşında. Karısı benim hamile olduğumu öğrenince eşime boşanma davası açtı. 2 ay önce evlendik. Hafta sonları oğulları bizim eve geliyor. Onlara hamile halimle bile iyi davranıyorum. Konuşmaya çalışıyorum. İstediğiniz bir şey var mı diye soruyorum bana kötü kötü bakıyorlar ters ve soğuk cevaplar veriyorlar. Eşim de zamanla alışırlar biraz bekle diyor. Geçen gün onlara bir kardeşiniz olucak heyecanlı mısınız diye sordum onlarda o bizim kardesimiz değil dedi. Büyük ihtimalle anneleri dolduruyor benim hakkımda çocukları. Bu da yetmezmiş gibi o kadın yeni birini bulmuş eşim bunu öğrendi sinirden köpürüyor bende ona dedimki eski karın sonuçta isterse başka adamla evlenir neden bu kadar umrunda diye o da hala çocuklarımın annesi o hareketlerine dikkat edicek dedi. Ben anlamıyorum bir çıkmazın içindeyim kafayı yiyicem kimse beni düşünmüyor ben hamile bir kadınım ya bebeğime bir şey olursa?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnladığım kadarıyla metres olmuşsun çocukların ailelerini yıkmışsın ve bu çocuklar bana neden bu kadar kötü diye soruyorsun. Ben o çocukların yerinde olsam karnına tekmeler bile atardımda her neyse... Şimdi anlatayım sana neden öyle olduklarını daha iyi anla. Hani sen metres olunca o çocukların anne ile babası ayrıldı ya hani sen ondan ailelerini aldın ve babalarını çaldın ya metres olarak hani birde çocuk yaptın ya hani o yüzden o çocuğuda sevmez metresten oldu babam bizi unutur onu sever diye düşünüyorlar ya hani. Üstelik hadi metres olacak kadar düşüceksin insan adam akıllı birini bulur o ne öyle ben evli olsamda metres tutarım ama o kadın boşandıktan sonrada birini bulamaz. O herifinde beynine s****m ben.
131 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle sen benim neler yaşadığımı biliyor musun bilmiyorsun. Ben travmalarla büyüyen bir çocuğum. Annem babam ayrı. Tek çocuğum. Travmlarla büyüdüm. Ben 6 yaşındayken babam annemi aldatıp başka bir kadınla yurt dışına gitti. Ben babamı en son 6 yaşında gördüm 2 sene önce de ölüm haberi
Soran+1 yılÖncelikle sen benim neler yaşadığımı biliyor musun bilmiyorsun. Ben travmalarla büyüyen bir çocuğum. Ann buem babam ayrı. Tek çocuğum. Travmlarla büyüdüm. Ben 6 yaşındayken babam annemi aldatıp başka bir kadınla yurt dışına gitti. Ben babamı en son 6 yaşında gördüm 2 sene önce de ölümÖncelikle sen benim neler yaşadığımı biliyor musun bilmiyorsun. Ben travmalarla büyüyen bir çocuğum. Annem babam ayrı. Tek çocuğum. Travmlarla büyüdüm. Ben 6 yaşındayken babam annemi aldatıp başka bir kadınla yurt dışına gitti. Ben babamı en son 6 yaşında gördüm 2 sene önce de ölüm haberini aldım halamdan. Babasız büyüyen bir kızım. Çalıştım çabaladım derslerime asıldım güzel bir bölüm kazandım. Kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Hayatımda ilk defa birini sevdim bana ilgi gösterdi şefkat gösterdi ama kahretsin ki evliydi başlarda uzak tutmaya çalıştım kendimi ayrılmak istemedim mi sanıyorsun defalarca çalıştım ama yapamadım o da beni bırakmadı. Karısı ona acımasızca davranirken ben evime aldım. Zor zamanlarinda ben yanında oldum. Evet yaptığım dışardan bakılınca ve anlatilinca evli bir adamla beraber olmaktir ve bu hoş değil. Ben çok doğru yaptım demiyorum ama ben çok sevdim çok aşık oldum olmasaydım asla yapmazdım ben onu yatağıma aldım ve onun yatağına girdim evet evli ve çocuklu bir adamın yatağına girmemeliydim ama yapamadım durduramadim kendimi kaç kere kendime söz verdim ben bu adamdan ayrilicam psikologa gidicem dedim ama yapamadım anlıyor musun? haber
- +1 yıl
Çok uzun konuşmuşsun okuyacak vaktim yok ama travma kısmını okudum. Bende çok kötü şeyler yaşadım ama ya çok kötü şeyler yaşadım o yüzden kötü şeyler yapmalıyım demek yerine kendimi geliştirip o yaşadıklarımı silah haline getirmeyi bildim. Üstelik sen metres olmuşsun bu bilimsel bir gerçek ve sana metres denilince böyle duyar kasman ayrı bir ironik 😂
- +1 yıl
Öncelikle ne olursa olsun karşında hamile bir kadın var bu şekilde konuşamazsın bu bir. İkincisi bu kadına istediğini diyebilirsin ama bebeğine doğmamış masum bir cana tekmeler atardım diye laflar edemezsin o zaman ben senin insanlığını sorgularım kimsede kimseye öyle tekme atamaz cinayete girer hamile bir kadına öyle tekmeler atmak.
- +1 yıl
Sen kadına metres demişsin haklısın ama sen daha da beterisin direkt katil olma potansiyeline sahip bir insansın hem de bir bebeğe zarar verecek kadar yazık sana..
- +1 yıl
Çocukların yerinde olsam demişim küçücük çocuk olsam bı metres benimde ailemi parçalasa herşeyi yapardım hatta daha fazlasını bile yapardım. Bu dünyada kötüye kötü olmaktan her zaman gurur ve zevk almışımdır 💅🏻
- +1 yıl
Sen kendin direkt kötü bir insansın kötüye kötü diyorsun ama sen de onlardan birisin. Masum bir canı öldürmekten bahsediyorsun farkında mısın? Allah senin gibisine çocuk sahibi olmayı nasip etmesin senin yetiştireceğin hele ki erkek çocuklarını düşünemiyorum. Bak şimdi ben de senin gibi kötü bir s. ürtüğe kötü olucam hani küçücük bir bebeğin katili olursun ya o ojeli tırnakları atınca da havalı olmuyorsun o parmakları da münasip bir yere geçiririm.
- +1 yıl
Şu yorumu vicdansızca yapabildiğine göre ölünce habis olacak ruhlardansın hani şu şeytanlaşmış ruh denilenlerden. Yorum yaptığın kadın zaten karmasını bir gün ödeyecek ama en azından masum bir bebeği öldürürüm demez. Sen benim karşıma çıkacaksın senin yüzünü duvarlara vura vura patlatırdım.
- +1 yıl
Devam et hadi kardeşim pu bekliyorum bak insanı çıkmıyor sizin gibilerin karşısına. Senin gibilerin gözünü oyacaksın böyle ayakkabı topuğu ile geriye doğru bastıra bastıra o zaman böyle şeyler yapmayı düşünebilecek misin bakalım.
- +1 yıl
Kötüye kötü iyiye iyi olmuşumdur ve asla bı tarafımın yangını için insanların hayatlarını mahvetmedim. Yhaaa geçirsene hadiiii 😂
- +1 yıl
@soran Bu arada sana da hamile olmasan neler derdim de. Sana yapılanın aynısını yapmışsın yok çocukken baban anneni seni bırakıp gitmişte sen de hırsını başkalarından mı çıkarttın? O bebeğe ve mesleğine dört elle sarıl derim ben sana. Yaşattığını yaşamadan ölmez çünkü kimse. Ve senin gibi bir tipi asla ama asla savunmazdım inan sırf o karnındaki masuma laf edildi diye bunca lafı ettim.
- +1 yıl
Canım ya böyle boş boş konuşmak yerine birşeyler yapsana lütfen ben hiç sevmem klavye delikanliligini.
- +1 yıl
Tamam bak ben sana numaramı vereyim ya da sen bana ver bak ben seni napıyorum?
- +1 yıl
İnşallah İzmirde yaşıyorsundur sen. Bu arada aynı cümleleri papağan gibi tekrarlamana gerek yok. Kötü bir insansın belli geberdikten sonra akıbetin de belli
- +1 yıl
Boş konuşma demiş bir de dur daha yeni başladık. Bir de yhaaaaaaa yazan bir tipsin anca ağzını ayıra ayıra konuşan bir k. aşarsındır tahmin edebiliyorum.
- +1 yıl
Yaz numaranı.
- +1 yıl
İş ciddiye binerse sızlanıp ağlanmak şikayet etmek yok ama? Ailene de bebek öldürmeyi savundum diye açıklama yaparsın bakalım ne düşünecekler.
- +1 yıl
Numaranı yaz numaranı boş yapma.
- +1 yıl
Özelden takip atıcam kabul et. Noldu toton yemedi mi kendi numaranı yazmaya :D
- +1 yıl
Bekliyorum istek atmanı hadi.
- +1 yıl
Hhahaha ulan o. rospu sen de popo olsa kendin yazarsın takip atıcam kabul et burdan mı yazayım beynini s. iktiğim. Ya da direkt skype veya discord vereyim sen şimdi dağıtmaya kalkarsın.
- +1 yıl
Attım zaten yenile
- +1 yıl
Bak tam düşündüğüm gibi istek at özelden yaz diyorum yapmıyorsun.
- +1 yıl
Lan attım canım şimdi kabul ettin daha. Discordumu vericem ekleyeceksin yarın müsait bir vakitte de oradan numaramı yazıcam sana
- +1 yıl
Yalnız hele bir dağıtmaya kalk şu an ekran görüntüsü de alıyorum anında savcılıktayım ses kaydı alıcam zaten konuşmayı.
- +1 yıl
Discort yok bende boş yapmayıp numaranı yaz ya da s * ktir.
- +1 yıl
Tabi tabi.
- +1 yıl
S. iktir kimin yok bu devirde discordu. Skype ver o zaman o da mı yok ya k. aşarı?
- +1 yıl
Yok işte hem boş yapmada özele geç.
- +1 yıl
Boş yapan sensin uydurma bu saatte telefonda konuşamam. Yarın gündüz vakti konuşurum
- +1 yıl
Özele geç lan hâlâ buradan yazıyor.
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEski eşinin doldurduğunu düşünmüyorum, çünkü kadın hayatına bakıyor, mutlu, üstelik çocuklarını da gönderiyor sizin evinize.
Bak ne güzel gençsin ve anne olacaksın, şimdi buna odaklan, çocuğuna odaklan, asla yalnız olmayacaksın. Eşinin çocuklarına da ne çok yakın ol, ne çok uzak ol, onlar istemiyorsa üstlerine çok düşme, onların çocukluğuna ver, karnındaki çocuğa odaklan, gerekirse terapi al, karşındaki kişi yakınlık istiyorsa ona yakınlık göster, istemiyorsa geri çek kendini, kardeşiniz olacak mutlu musunuz deme eğer rahatsız oluyorlarsa, belki onların da zamana ihtiyacı var, eşine gelince hiçbir şeyi uzun soluklu düşünme, maaşı olan, kazanan bir kadınsın, kimseye muhtaç değilsin, lütfen kendini üzme🌸 İnsanlara kabul ettikleri kadar, hakettikleri kadar, istedikleri kadar değer ver ve ilgi göster , daha fazlasını verme, kendi hayatını yaşa, hamileliğini mutlu bir şekilde yaşa, kendini üzme , birtanesin sen ❤00 Yorumla
+1 yılEvli bir adamla birlikte olurken toz pembe bir hayatın olacağını mı düşündür cidden? Karısını seninle aldattı senide bir başkasıyla aldatır kısır döngü bu
20 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılO çocuklar hep öyle davranacaktır onların huyunu değiştiremezsin ama buna alış aslında çok zor bir hayat seni bekliyor bence buna da alış ayrıca kocanın eski eşi evlenecek diye kocan böyle sinir küpüne dönmüş hazmedememişse hala karısından medet umuyordur. Ki zaten tam anlamıyla karısını bırakmak istediğini de düşünmüyorum *
03 Yorumla
Soran+1 yılBen onun çocukları hakkında hiç kötü bir şey düşünmedim. Doğacak kızımın abileri gözüyle baktım hep. Annesi babası ayrı bir ailede büyümek anormal bir şey değil. Türkiyedeki çoğu insan aile sorunları yaşıyor. Ben sadece sevgimin peşinden gittim.
- +1 yıl
Kötü bir şey yaptığını iddia etmiyorum ama çocukların gözünde her zaman bir düşman olacak kalacağını düşünüyorum ha seni sevmezler yine ama kardeşleriyle iyi anlaşırlar genelde öyle olur.
- +1 yıl
Tabi büyüyünceye kadar iyi anlaşırlar günü gelip çatınca anneleri miras için dürtmeye başlayabilir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nasıl olduğuna falan odaklanma. Sadece sabr et ve iyi davran onlar birgün anlayacaklar senin kötü biri olmadığını. Onların eğleneceği ortamlar hazırlayarak moral olabilirsin. Mesela sinema ortamı. Sana abla desinler. Sorunlarına yetişebil. Aranızda fazla yaş farkı yok. Az çok aynı şeylerden hoşlanır ve eğlenirsiniz. Yani anneleride evleniyor tek babası evlenmedi. Anlıycaklar zamanla. Ama kocanın köpürmesi? Demek hala bişeyler hiss ediyor. Kendi evlenirken iyi? Napcaktı kadın evli bi adamın yolunumu gözleyecekti?
12 Yorumla- +1 yıl
Lan sen de bununla aynı hamurdan misin ya da kızın yan hesabı misin birde kötü biri olsaydın demiş aynen evli adamlara kendini sktrip yuva dağıtmış nasıl iyi insanmış sübyancı gav.. vat peze venk kızı yaşındakiledme karısını aldatmış yıkılsın dünya
Cevap sahibi+1 yıl@Pembistann peki sen kiramen katibin misin? Yani sorgu meleği? Olan olmuş kimsenin günahı bizi germez herkes hesabını kendi verecek. Yani senlik bi durum yok. Onun günahının hesabı senden sorulmuycak. Önce bir herkes günah aynasında kendini sorgulasın. Ondan farklı günahlarımız var diye ondan iyi olduğumuz anlamına gelmiyor. İlk taşı günahsız olanımız atsın.
1- Eşin boşandığı kadına karışamaz. O kadın çocuklarının annesi ise kendisi de babası. Kendisinin yaptığı ne o zaman? Erkek yapar, kadın yapamaz diye bir kural yok.
2- Oğulları da daha çocuk. Babalarını çaldığını düşnüüyordur ki gayet normal. Anneleri de ister istemez dolduruyordur. Anneleri çocuklarının seninle iyi olmasını istemiyordur ki bu da normal.
Senin açından çok zor süreç. Ancak bu süreci yönetmesi gereken sen değil, kocan olacak adam.40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdamın hayatini mahvetmişsin dua et de çocuğunu tekmelemesinler yapman gereken şey derhal o adamdan boşanmak asla mutlu olamazsın o çocuklar seni hiçbir zaman sevmez beddualarini alırsın direk boşa kocanın aklı da karisinda hala kodumun metres kalt@gi
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeler yasadigimi biliyor msuunuz. Annem babam ayriydi travmalarla büyüdüm diyip. O cocuklara da aynisini yasatman peki. Cok bencilsin. Çok da iyi olmus. Cocuklar seni hiç bir zaman sevmeyecek. Haklilar da. Onlarin babalarini elinden aldin onlara göre. Yuvasi yikanin yuvasi olmaz. Çok acitasyon yapiyorsun. Yaşadıgin kotu seyler evli adamin metresi olacagin anlamina gelmiyor. İgreniyorum sizden. Allah düşmanımin basina vermesin sizin gibileri. Basitsin
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılArada 21 yaş fark var daha gencecik bir kadınsın neden çocuklu birisine varırsın anlamıyorum hayatını mahvetmişsin gibime geldi senin şuanda kariyerden sonra senin gibi temiz birisi ile evlenmen gerekirdi çocuklu senden 21 yaş büyük birisiyle değil o şimdi gidicek hem nafaka vericek hem kendi çocuklarına bakıcak hemde sana ve bebeğine bakacak ilerde çok sorun teşkil eder.
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe 2 ay önce evlenmişsin 5aylık hamilesin öncesinde olmuş yaşanmış hatta hamile olduğun için bile evlenmiş olabilirsin. burada daha çok ikinci kadınsın aldatma var yazık etmişsin kendine
Soran+1 yılÖncelikle sen benim neler yaşadığımı biliyor musun bilmiyorsun. Ben travmalarla büyüyen bir çocuğum. Annem babam ayrı. Tek çocuğum. Travmlarla büyüdüm. Ben 6 yaşındayken babam annemi aldatıp başka bir kadınla yurt dışına gitti. Ben babamı en son 6 yaşında gördüm 2 sene önce de ölüm haberini aldım halamdan. Babasız büyüyen bir kızım. Çalıştım çabaladım derslerime asıldım güzel bir bölüm kazandım. Kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Hayatımda ilk defa birini sevdim bana ilgi gösterdi şefkat gösterdi ama kahretsin ki evliydi başlarda uzak tutmaya çalıştım kendimi ayrılmak istemedim mi sanıyorsun defalarca çalıştım ama yapamadım o da beni bırakmadı. Karısı ona acımasızca davranirken ben evime aldım. Zor zamanlarinda ben yanında oldum. Evet yaptığım dışardan bakılınca ve anlatilinca evli bir adamla beraber olmaktir ve bu hoş değil. Ben çok doğru yaptım demiyorum ama ben çok sevdim çok aşık oldum olmasaydım asla yapmazdım ben onu yatağıma aldım ve onun yatağına girdim evet evli ve çocuklu bir adamın yatağına girmemeliydim ama yapamadım durduramadim kendimi kaç kere kendime söz verdim ben bu adamdan ayrilicam psikologa gidicem dedim ama yapamadım anlıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılYaşadığın şeyler evet kötü şeyler ama insan kendisine dur diyebilmeli bak ailene rağmen okuyup kendi ayakları üzerinde durabilmeyi başarmış bir kızsın ayrı eve çıkmış olduğunu düsünüyorum evime aldım dedin. Yani bir şekilde başarı kapılarını aralamış kadınsın her şeye rağmen. Bunda da aynı şeyi yapabilirdin sende birazda üzülme acıma duygusu var evime aldım bana karısı şöyleydi ben böyle yaptım diye. Umarım seni çok sever ve aynı şekilde senide başka bir kadınla aldatmaz hamilesin bide.
Cevap sahibi+1 yılHayır çocuğu aldır boşan kurtul dicem o çocukta can 5 ay olmuş 4 ayın kalmış iş işten geçmiş
Cevap sahibi+1 yılVe 120 gün olana kadar çocuğu aldırmanın bir günahı yok 4 ay sürüyor. Ama sen 5 ay olmuşsun bile
Sen resmen yuva yıkmışsın bir de utanmadan şu soruyu sormuşsun az bile yapıyor o çocuklar sana
52 Yorumla
Soran+1 yılBen onun çocukları hakkında hiç kötü bir şey düşünmedim. Doğacak kızımın abileri gözüyle baktım hep. Annesi babası ayrı bir ailede büyümek anormal bir şey değil. Türkiyedeki çoğu insan aile sorunları yaşıyor. Ben sadece sevgimin peşinden gittim.
2 ay önce evlendikten sonrasını okumadım. yuva yıkmıssın bi de utanmadan sana tesekkür etmelerini mi bekliyosun :D sen de karnındaki cocukla dul kalacaksın :D :D :D
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılGörüşümü bir yorumda belirttim ama yine de şunu da söylemek isterim bence eşinin diğer eşi ve çocuklarıyla ilgili konuşmak yerine biraz daha mesafeli ve ilgisiz ol.
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılOh iyi olmuş sana. Eski karısını düşünen adamın çocuğunu taşıyorsun genceciksin ve senden kaç yaş büyük çocuklu adamlasın. Çek cezanı kötü.
10 Yorumla
+1 yılYerinde olsam çocuklu erkekle evlenmezdim. Hayatını kendi ellerinle ateşe atmışsın. Yine de sen bilirsin başarılar
10 Yorumla
+1 yılAh meslektaşım neler yaptın öyle.
Normal değil mi? Çocukların gözünde yuva yıkan bir kadın olarak görülüyorsun.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaşında genç bir kızın, o yaşta bir amcayla ne işi var bana biri bunu mantıklı bir şekilde açıklasın ya. Rezilsiniz.
00 Yorumla
+1 yılEvli adamdan kendine sevgili, üzerine çocuk yaparken düşünülmeliydi.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle sen benim neler yaşadığımı biliyor musun bilmiyorsun. Ben travmalarla büyüyen bir çocuğum. Annem babam ayrı. Tek çocuğum. Travmlarla büyüdüm. Ben 6 yaşındayken babam annemi aldatıp başka bir kadınla yurt dışına gitti. Ben babamı en son 6 yaşında gördüm 2 sene önce de ölüm haberini aldım halamdan. Babasız büyüyen bir kızım. Çalıştım çabaladım derslerime asıldım güzel bir bölüm kazandım. Kendi ayaklarımın üzerinde durdum. Hayatımda ilk defa birini sevdim bana ilgi gösterdi şefkat gösterdi ama kahretsin ki evliydi başlarda uzak tutmaya çalıştım kendimi ayrılmak istemedim mi sanıyorsun defalarca çalıştım ama yapamadım o da beni bırakmadı. Karısı ona acımasızca davranirken ben evime aldım. Zor zamanlarinda ben yanında oldum. Evet yaptığım dışardan bakılınca ve anlatilinca evli bir adamla beraber olmaktir ve bu hoş değil. Ben çok doğru yaptım demiyorum ama ben çok sevdim çok aşık oldum olmasaydım asla yapmazdım ben onu yatağıma aldım ve onun yatağına girdim evet evli ve çocuklu bir adamın yatağına girmemeliydim ama yapamadım durduramadim kendimi kaç kere kendime söz verdim ben bu adamdan ayrilicam psikologa gidicem dedim ama yapamadım anlıyor musun?
- +1 yıl
Sen 6 yaşındayken babanın başka bir kadınla yurt dışına gitmesinden alınması gereken dersi bu şekilde mi aldın ki
- +1 yıl
Hamile olduğun için üzülmemen gerek ama beyfendiye katılıyorum. Kendi yaşadıklarını başka iki çocuğa yaşatmışsın, sen 23 yaşındasın ve babanın annene yaptıklarını unutamıyorsun o iki çocuktan nasıl unutmasını beklersin!
- +1 yıl
@onlyteenage teşekkürler hanımefendi💐
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılValla sen o kadını dusunmeden metreslik yapmissin bir de beni cocuklari niye sevmiyor mu diyorsun...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMetres olup yuva yikinca güzel bir hayatını olucak sandın çocuklar haklı ben o çocuk olsam muhtemelen karnına tekme atardım birde hamile halimle bile iyi davranmaya çalışıyorum diyosun kocaninda akli hala eski karısında ama kadın hayatına devam ediyo ayrıca karısını aldatan senide aldatır evli adamın sevgilisi değil metresi olur
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılYani ilahi adalet dicem ama siz yinede çocuklara abla gibi davranın.
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler! Boşanma davası yeni açılan biri nasıl evleniyor 🙄
00 Yorumla
+1 yılBen gayim az önce yattım sapladı. Yediysem yedim götümü dagitti
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evli adam? Ustelik yaşça büyük biriyle. Kendi dengin de birini bulsaydın hlua
00 Yorumla
+1 yılHaketmişsin. Kendi düşen ağlamaz o yüzden ağlamayı bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani sonuçta bir aile dağılmış ve bunda senin de payın var. Dolayısıyla çocukların da böyle tepki vermesi çok normal. Alışırlar zamanla belki.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen sana kızmıyorum. Bu ailenin dağılmasına snejn de payın var diyorum. Benim dediğimi sen de diyorsun. Yaşadıkların kötü şeyler. Kalbine söz geçiremedin. Olabilir ama bu sorunda çocukları sormuşsun sanırım. Sen de bir zamanlar o çocuklar gibiymişsin. Kendinden düşün. Seni yargılamak benim haddime değil sadece soruna cevap vermek istemiştim.
Cevap sahibi+1 yılÇocukların bu davranışlarının çok normal olduğunu ve belki ileride düzelebileceğini anlatmaya çalıştım
+1 yılBence kafana takma yoksa aynen bebeği düşürebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yani zina yapip bir yuvayı yıkıyorsun sonrada cocuklardan sevgi mi bekliyorsun daha 23 yasinda bir kizsin ya Ailende mi bir sey demedi?
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsiz iyi olabilirsiniz ama yaşadığınız durumu aşmanız pek olası görünmüyor bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamilesin üzme kendini böyle yerlere de sorma linç ederler anlamazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklı değiller mi evli adamdan hamile kal yuvasını yık sonra seni sevmelerini bekle aynı şeyi sanada yapacak merak etme
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYuva bozmuşsun ne bekliyosun? Eşin eski karısını önemsiyor, kolay kolay unutmaz. İlerde sana da bir kuma getirir
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynı travmayı şimdi de çocuklarına yaşatmışsın. Şimdi babanı daha iyi anlıyorsundur. Haklıdır belki de 😀
Cevap sahibi+1 yılAynen böyle teselli et kendini
ya sen ne yaptın kendıne yazık etmişsin 23 yasında 2 cocuklu adamla ne bileyim
00 YorumlaAblacim bu adamlari cokmu ariyosunuz gencecik kizsin yahu
00 Yorumla
+1 yılsonuna kadar hak etmişin bişi bekleme
02 Yorumla
- +1 yıl
evli biriyle olmuşun bunun hiç bir açıklaması olamaz sorun ayrı olmaları değil
Yuva yıkanın yuvası olmaz
02 Yorumla
- +1 yıl
O kadının kocasına nasıl davrandığı seni ilgilendirmez di yuvalarının yıkılmasında payın varsa bu evlilikten huzur bekleme o adamda zaten belasını bulur babanın yaptığını yapıyor adam ve hala soğumuyorsun
Seninki aşk değil zaten adamm kaç yaş büyük senden sen sevgisizlikten bağlanmışın buna aşabilirdin bu durumu
Neyse olan olmuş bikere
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin mi eşin mi karar ver
07 Yorumla
Soran+1 yılEşim ama ona sevgilim diyorum
- +1 yıl
Güzelim sen metresmissin aileyi dagitmissin seni nasıl sevsinler şimdi metresken hamile kalınca kutsal olmiyo. ben sana soylim metres olduğun için evlenince temize çıkmıyor onlar ailesini anne babasinj elinden alan bir metresi niye sevsin ki ucuz ve düşük bir insana kim ne diye değer versin ya bence bu şekilde davranmaları gayet normal hatta hiç Bir Zaman sevmeyecekler haklı olarak kim. evimdeli metresi sever ki babasına veriyorsun ondan seviyor babası da yarın öbür gün doyunca sana da getirir birini yaşattığın yaşarsın birilerinin gözyaşı üzerine mutluluk kurulmaz güzelim. metresmissin annesi bosanmais b"k gibi bir ailede büyümelerine sebep olacaksın niye sevsinler bırak bu yılan yılan iyi ayakalrini inşallah tez vakitte cezanı bilirsin birazdan okuacagim kuranı da Allah seni tepe taklak etsin diye dua ederek bitireceğim bayan metres
- +1 yıl
Mide bulandırıcı tiksinc OR*OSPU
- +1 yıl
Samimi söylüyorum senin gibi k*vaseleri yangın ortasında görsem dönüp bakmam yanisni zevkle izlerim sen bir yuvayı dağıttım ömür boyu ah aldin bir kadının ve iki yavrunun ömür boyu bak o yüzün gulmez ağı çıkar aheste aheste o*ruspucuk gitmiş çocuk peydahlamos. p*çin birini bide kardes diyor yok efendim ya bu ucuzluk. ne ara bu kadar kaliteli teprikler bekler oldu istediğin olmis olabilir ama ucuz k*vaseden başka bir şey değilsin karakter yoksuni ya seni nasl sacunu basini yoluo babana gondermiyolar
- +1 yıl
S*ktir git ya canın cehenneme bir yığınla şey yasamisdin ama iki çocuğun hyatini mahfetme sebebisin yaşadıklarını hakrtmissin demekki rabbim daha beterini versin yılan k*vase
- +1 yıl
O kadar samimitesizsin ki midem bulandı senin gibi yuzzuslere tükürsen yağmur yağdı derler
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılKendine yazık etmişsin.
00 Yorumla
+1 yılbabn yaşında adamla evlenirsen olacağı bu
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olaylara bak
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşimin çocukları bana düşman gibi davranıyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler