Eşimin çocukları bana düşman gibi davranıyor, ne yapmalıyım?

23 yaşındayım. İç mimarım. Sevgilim 42 yaşında. Ondan 5 aylık kız çocuğuna hamileyim. Eşimin 2 tane oğlu var biri 10 diğeri 12 yaşında. Karısı benim hamile olduğumu öğrenince eşime boşanma davası açtı. 2 ay önce evlendik. Hafta sonları oğulları bizim eve geliyor. Onlara hamile halimle bile iyi davranıyorum. Konuşmaya çalışıyorum. İstediğiniz bir şey var mı diye soruyorum bana kötü kötü bakıyorlar ters ve soğuk cevaplar veriyorlar. Eşim de zamanla alışırlar biraz bekle diyor. Geçen gün onlara bir kardeşiniz olucak heyecanlı mısınız diye sordum onlarda o bizim kardesimiz değil dedi. Büyük ihtimalle anneleri dolduruyor benim hakkımda çocukları. Bu da yetmezmiş gibi o kadın yeni birini bulmuş eşim bunu öğrendi sinirden köpürüyor bende ona dedimki eski karın sonuçta isterse başka adamla evlenir neden bu kadar umrunda diye o da hala çocuklarımın annesi o hareketlerine dikkat edicek dedi. Ben anlamıyorum bir çıkmazın içindeyim kafayı yiyicem kimse beni düşünmüyor ben hamile bir kadınım ya bebeğime bir şey olursa?
Eşimin çocukları bana düşman gibi davranıyor, ne yapmalıyım?