Her anlamda evlilikte en iyi diyebileceğiniz özellikle hangi ülkeden?
Azeri
Rus
Türk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her anlamda evlilikte en iyi diyebileceğiniz özellikle hangi ülkeden?
Bence insan kendi ırkından ve kendi toplumundan seçmeli. Böylece kültür farklılığı ya da toplumsal birtakım değerler açısından sorun yaşanmaz. Tabii ki yabancılarla evlenenleri eleştirmiyorum bu bir tercih meselesi.
Cevap
23Cevap
Aşık olduğum kadın olmalı ırka göre seçmem ben ama rus kadını seçerdim. türk kadını egosu ve aşkı bilmemezliği ile uğraşmam.
Azerilerle evlenmek pişmanlıktır çok konuşuyorlar geneli yalanı sever çekilmezler. Türk kadınlarının en az %60'ı egolu kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor geriye kalan tek seçenek ise Ruslar oluyor
Evet haklısın azeriler öyle bizimde esim tarafından Bi akraba var aynı verdiğin tarif kadın bizlere yaranmak için bildiğin yalancılık diploması almış azeriler maddi manevi zarar turk kadınlarida kısmen öyle koca parası yiyip kaçanda çok var kendini bulunmaz hint kumaşı sananda ruslar biraz daha masum kalıyor yanlarında haklısın
Hatta ben bile turk hemcinslerim olduğu halde kadın halimle öyle egolu olanlardan nefret ediyorum ve uzak duruyorum ondan çok bayan arkadaşım yok olanlardada samimi değilim daha çok erkeklerle anlaşırım neden bilmiyorum egolu havalı hicbir hemcinsimi sevmiyorum yazın alanyaya tatile gitmistim moskovali bir kızla tanıştım 18 yaşında ama o kadar dogalki soğuk gibi gorunuyorlar ama konusunca arkadaşlık yapinca o kadar guveniosunki türklerle hemcinslerimle konusunca daha ilk dakikadan 2 muhabbette soğudum çok oldu
Azeri kadınlarla çokça muhatap olmak zorunda kaldım herkesi elde edebilirim sanan ağzından yalan düşmeyen insanlar
Türk kızları seninde dediğin gibi ama senin gibisi az kalmış bu çağda
Rus kızları sende görmüşsün zaten cidden çoğu
Rus kızların çoğu o şekilde Hoşgörülü
Sırf bu yüzden kimseyle gönül ilişkisine girmiyorum kendisini Hint kumaşı sanmaları daldan dala konmaları beni soğutuyor
O zaman bizim gibi az kalanlarin kiymetini bilin sizde
Ya sorma bnide sogutuo
Bakislarindan bile fesatlik akio cogunun
@Pinkflower17 sizin gibi kadınlar hayatımızda olmadığı için kıymetini bilmenin de çok bir anlamı yok diye düşünüyorum hocam
Senin hemcinslerin olmasına rağmen nasıl soğuttular seni
Ayrıca bakışları hal hareketleri hep fesatlık kendini beğenmişlik akıyor bazılarından zaten o yüzden öyle sap sap yaşıyoruz
Haklısınız birsey diyemiyorum bide geçen sosyal medyada tartistim bazı kadınlarla hepside turktu kendilerini öyle ustun goruyorlarki anlatamam sana empati yeteneği saygı duyarlılık sıfır hep Bi aşağılama hor gorme
Bunlar hep cehaletin kokusu maalesef kendini herkesten üstün görme sebepleri nedir onu da merak ediyorum gerçi iki üç abaza sosyal medyada bunlara yürüyor diye kendilerini bir şey sanıyorlar bulunmaz herkes peşlerinde diye düşünüyorlar.
Tartışma konusu neydi hocam
Bak üstte Bi kız yorum yapmış gordunmu bu misal ornek neden türkleri kapalı gösterdin Arap ulkesimiyiz biz diyor halbuki ben yurtdisinda kapalı yaşayan kadinlarda gordum Almanya gibi yerde neden bizim Türk kadınları böyle
Yorumu görmedim ama evet bende gördüm hatta İsveç'te şeriat isteyen Türk kadını da gördüm türbanlı ne alakaysa ayrıca Türkleri nerde kapalı gösterdin göstermişsen de zaten en azı %55'i kapalı saygı duyarım ama konuyla alakası yok bende merak ediyorum öyle Almanya gibi yerde neden bizim türk kadınları öyle diye soruluyor insan ama birazda tercih meselesi
Ben normalde kadınlarla tartışmaya girmiyorum bir kısmı melek gibi haksız olduğu yerde haksızım diyebiliyor haklı olduğu yerde hakkını bırakmıyor kültürel olarak gelişmiş insan olarak yazabilmiş bir kısmı da bahsettiğimiz ne kendisini yok etmiş egosunu var etmiş herşeyi hava herşeyi itici artistik konumuz buydu
Yani kanka kimse kimseye karışamazki ne giymiş nesicmis
Yani ben şimdi derdim ama burada linç yerim bence sksbs
Sen benim torbaya yaz
Anladin burdan diyemedim KS kurallar malum
Tamam hallediyorum
Biximkilerden bi cacık olmaz çok azı müstesna yabancılar koca kıymetini anlamış ve bilen insanlar bizimkiler gibi içi boş prenses değiller..
Yabancılar turk kocalari olursa kıymet biliolar bnce çoğu yabancı kadin kendi ulkesindekilerin kiymetini bilmio
Bn sana örnek de sunabilirim
Bnce onlarinda bizden farkı yok sadece size yapmadiklari icin gozunuzde degerliler
Bence siz onlarin dış görünüşü yuzunden aldaniosunuz ama evlilikte dış görünüş yeterli gelmio maalesef sonucta Bi omur evde her halini yıl aldikca her zamanini goruyosun ee tabi sevgiliyken insanlar evinden ozenip cikio paspal halini gormuosunuz
Anlayış samimiyet ahlak akıl yoksa bir ömür geçmez zindana döner heleki pancar motoru gibi çenesi varsa düşman başına..
Ahlak yabancilarda cokmu var sence
Hiç değilse koca kıymetini çok biliyorlar diye duydum bizimkiler aşırı uçuklar görsen çirkin salağın teki bi havalar bi havalar yeni nesil ayrıca bozuk zaten insanlık çok kötüye gidiyor
Sizinkiler farklıdır bilemem o dediklerin genelleme yapma bnce İzmir kizlarinada haksizlik olur turkiyede de İzmir guzeli diye Bi gerçek var insanlik dersen sırf kadinda yok gunumuz erkekleride çok bozuk bnce genelleme yapmak doğru degil Bn ne yabancılar gordum türklerle evlenip kocalarinin yanina yatmiolar başka erkeklere ilgileri
Sana Bi ornegim versem yakin cevremden miden bulanir sırf para icin kendi esinin akrabasina göz koyan var yabancı olupta
İzmirde çok yaşadım biliyorum ama güzel olabilirler ama kalite aşırı düşük her kız böyledir demiyorum çoğunluk öyle ve bozulma kadınlarda daha ileri seviyede bu görünen bi gerçek
Aman neyse sen bildigin gibi yap sanki yabancı kadinla evlilik yaptin
Manevi güzellik biximkilerde olması gerekirken onlarda daha çok var bu çok can sıkıcı durum
Yav heehe
Türk ve Azeri bence düşündüm annem Rus olsa istemezdim...
Nedenki
Annem şefkatli bir kadın yemek kültürü faktörü de var bir belgesel izlemiştim Rus aile vardı anneleri pek ilgilenmezdi çocuklar kendi kendine büyüyordu bilinçaltımda öyle kaldı Rus anne istemezdim...
Annen turkmu
Evet
Azeri Bi akraba var bizde esimin yengesi çocuğuyla hiç ilgilenmio çok soğuk ona karşı bnce karakter insan olma meselesi ülkeyle alakası yok
Olabilir dedim ya belgesel izledim bilinçaltımda kalmış...
Hmm anladim insan yasamadan işin içinde olmadan gerçeği anlamio maalesef
Evet katılıyorum..
Türkle evlenip başını yakmasınlarda kimle naparlarsa yapsınlar
Niye başları yanıyor ki
eve gelip öküz gibi yattıkları için olabilir
Erkekler icinmi dedin
evet
Hmm hiç yabancı erkek tanidinmi ki evet Türkler öyle cogunlukla da yabancilarda da varsa
diğer ülkedekiler gene bunlardan iyi
istatistikler belli
bunlar yemek bile yapmamak için kırk takla atıp yalan söylüyor
60 yaşında adam yemek yapmayı bilmiyor lan
Hmm oranın kadınları o zaman niye bizdeki öküzleri tercih ediyorlar
ezilmek hoşlarına gidiyor herhalde
daha bi kaç hafta önce biri Rus eşini öldürdü mesela
Hiç hoş değil bnce ya yazık yani evlenince bizden farkları kalmicak kadin dedigin değer gördüğü yerde guzelligi kalır yazık hiç kendi degerlerinin farkında degiller
Var öyle bu Müge anlı gibi programlardada Bi kadın vardı Rus otel sahibi dolandirmis onu
Kim o yabancı kadinmi 60 yaşında ve bilmio
kim
erkek ya
guzellik algima uygum olan ve de makul karakteristik ve ayni ideolijik yapiya sahib olsun.
Yani sonucun nedir?
Türk ve Azeri bu iki ülke çok yakın birbirine çünkü
Türk tabii ki, gelenek görenekler tutar, birbirini daha iyi anlarlar.
en iyisi almanlar romanya ukrayna sirp boşnak bunlar ruslar falan hikaye
Ortadoğu. Mısır Filistin İsrail Libya Cezayir Fas Tunus.
Irkla alakalı değil önemli olan kafaların uyuşması.
ülkesi önemli değil önemli olan karşılıklı sevgisi.
Anasininkinden cikar ne ulke nede memleket ya cekme cirarmadir ya da fitlamadir.
Türkçeyi biraz düzgün kullansaydınız daha anlaşılır olurdu sanki
@Pinkflower17 Biraz karistirdimki aklı olan anliyor zaten🙂
Anladım da fitlama ne firlama gibi bisiymi
Bizim burdada onlara fırlatma derler 😁😁😁😁😁
@Pinkflower17 bizde de duruma göre🤣🤣
Boskoy orasını onlar dağda sobalik olarak toplananlar
Rus kadınlar çok güzel makyaj kullanmazlar doğal hâliyle çok bakımlıdırlar ayrıca çok zekiler
Türkleri türbanlı göstermenin sebebi nedir
O an o resim denk geldi özel bir sebebi yok
Niye illa araplarmi kapanio
Ne alaka birsuru turbanli kadin var turkiyede
Ne alaka dinimizde bile kapanmak var kisinin kendi tercihi tabi kimse kimsenin kılık kiyafetini yargilayamaz
Türkiye Müslüman bir ülke değilmi dinimiz islam ne olacak ben sadece kuranda sac telinin kapatılması gerekliliğinin yazdigindan bahsettim ama yine kişisel dinde bu konudada zorlama yok ne kapalı insan yargılanabilir nede açık yeterki niyet kalp bozuk olmasın nefis onemli orada koyduğum bir resimle çıkarım yapmanız saçma geldi acaba bikinili birini mi koysam eleştiri yapmayacaksınız kıyafetle yargılamak ne saçma
anket bilinçaltı mesajlı
Hayaller paris hayatlar Kezban gibimi
İnsan olan herkes prenses bnce karakteri olan her kadın
türk olmasında ne olursa olsun
Aa neden
odun gibiler sevişmesini bilmiyorlar
Bilende vardır illaki
olsa illa bi kaşrımıza çıkardı sanalda uçuyor herkes
Baskı var turk kizlarinda ondan bnce yoksabnce diğer ulkelere göre daha azgindirlar
Aileler buna etmen bnce
niye baskı olsun kocasının yanında ailesi sevişme mi diyor
Kaynana yanında oturanlar napsin
Yabancilarda evlilikler 2 kişilik ondan rahatlar
yüzde 80 i ayrı oturuyor artık eskidendi onlar
ayrı yatağında kadın istekli ise niye baskı olsun bence görev gibi görüyor kadınlar
İskandinav ülkelerinden olmalı
Kürt türk olabilir iranlı olabilir
Azeri kızları çok şeker, minyon, çok tatlılar
Kader.. Ben nereden bileyim?
Çoşku hangisinde çoksa o olsun kanka
Çoğuda turk demis burada
Anket oyunda
Şimdiki neslin kalitesi düştü yalakalık seviyesi yükselmiş
Ben evlilik düşünmüyorum çok komik ve saçma
Türk
Türkiye tabiki de
Almanya