Boşanma kararı alır mıydınız?

Yaşım 24 7 aylık evliyim 5 yıl sevgili olduk çok severek aşık olarak evlendim amaaaa

Ufacık özet geçeyim eşimle başka şehirde yaşıyoruz ama yakın Ankara eskişehir trenle baya yakın oluyor evlendikten hemen 10 gün sonra eşimin tüm arkadaşlarından kayınvalidemin para istediğini güyya beni beslemekte zorlandığını vs söylemiş (eşimin bekarlıktan kalma eşyalarını kullanıyorum) ve hepsine acındırmış kendini (kocası vefat etti) ve bana da eşimin ark. Eşleri anlattı eşine söyleyecekler haberin olsun dediler. İlk kaos burdan çıktı. Kayınvalidem evlenmek istiyordu oğluma söyle vs demişti bende görümcelere demiştim bu olay ortaya çıkınca bana iftara attılar bu benim adımı çıkarıyor diye ki amaç Hedef şaşırtmaktı her gün tehditler aldım dövülme beni rezil etme gibi ben hepsine küstüm (kaynana 2 kızı) ama eşimi sürekli arayıp sinir krizlerine soktular bende bir gün eşim sinirden ağlıyor diye eşim için haklı olmama rağmen özür diledim annesinden ve onlara gittik bir süre sonra ve görümcem kocamla barışmak için gelecekmiş annesine demiş ki gelini odaya kaptın benim haberim yok tabi (evi iki bina yanda sırf bana inat) kapı çaldı koş koş koş odaya dedi mal ben koştum pijamam vardı bina görevlisi vs sandım meğer buymuş benim koca da onunla içerde oturdu 40 dakika geldi yanıma ben yeğenimi traşa götüreceğim dedi gitme dedim gitti bende çıktım annemlere gittim sonra kaynana aradı özür diledi maaşı var ama şofbeni biz yaptırırz paraya hiç doymaz her gün avm de 3 bin liralık ayakkabı giyer botoksla gezer ben de muz alamam parasızlıktan

En son nokta isee kayınvalidem eşim şehir dışında görevdeyken hırsızlık yapmış gümüşcüden (eşime annen hırsızlık bile yapar hastaysa gelsin bende kalsın tedavi ettirelim demiştim eşim saçmalama diye kükremişti) günüşcü de davadan 8 bin lira karşılığında vazgecerim dedi ve biz yolladık tabikiii

Benim bu kaynana hala eşime karın duymasınn sakın zaten banada gelmiyor sen karına söz geçiremiyorsun vs demiş benim cağnımmm kocamda bir gazla bana bunları demez mi ( asla gitmem iftara atar komplo kurar vs vs)

Bunlar olurken ses çıkaramayan tarafını belli edemeyen kocam gözümde minicik kaldı önemsiz değersiz geliyor ama içimde de büyük bir öfke var diyorum benimki 20 güne gelecek içimdekileri anasına bacısına dökeyim sonra da boşanayım ne dersiniz

Uzun lafın kısası buraya kadar okuyup derdimi dinlediysen teşekkür ediyorum
Boşanma kararı alır mıydınız?