Sen de sizin de içinizi karartayım dedin 🤣 Paylaştıkça çoğalır bunlar dikkat etmek lazım, hatta kendimizle paylaşılmasına da engel olmak. Neyse ki sen yabancı değilsin 😂
İmkansızlık da değil ümitsizlik de. Bir yol varsa eğer o yola girdiğimiz bir yer vardır ve aynı zamanda çıkılacak da bir yer. Eğer çıkış yeri yoksa, kapalıyda bile, girilen yerden geri çıkılabilir.
Önemli olan yolu yorumlamak. Ümit etmek bilinmeyen yolun sonu mu olmalı yoksa bilinen yolda yaşanılacaklar mı? İmkanlılıktan imkansızlık çıkabilir mi? Yolun kendisi imkanlıysa, uolun sonu da imkanlıdır.
Bunların hepsi gölge, hem de "bizim" gölgemiz, gölge gider, biz kalırız, müziğe devam 💫
Bır şarkı da geçiyordu imkansizlik ama asla ünitsizkik degil oradan yola çikarak bi sorayim dedim yorumlariniz okacak diyr ama senin yorumununa waaaooowww demek istiyorum. Yorumuna sağlık 😀 Aslında işin özeti yolu yorumlamak 👍 Şarkı için teşekkürler yine abim diyecegim de bu tam onun tarzı eski metalicalicilardan 😀 Ama ben de dinkedim yorum yazarken 😅
Hahaha kahkaha attım 😂🤣 Sevgi dedim ya hoşlandım demedim 😀 Bu da öyle bir şey ki açıklama yapmak durumunda kalıyorsun, sadece kahkaha atıp bıraksam sakat olacak 🤣
Değil ikisi farklı. Mesela sevgi ve güven gibi. Tabi şu aşk ilr sevgiyi aynı tanımlamaya sokmuyorsan. Aşk'a hepsi dahil o tamam ama sevgi ayrı. Mesela ben köpek de severim, telefonumu da severim ama ikisiylr de hoşlanma ile ilgisi yok 😀
Tamam Yinelenen ya orada espri de mi yapmayalim yani 😕😂 hani bir ara akım vardi ya şu da sevdaya dahil mi yok bu da sevgiye dahil mi diye 😂 Ama açiklaman icin tesekkur ederim, hemfikiriz 😀
Benim için imkansızlık zaten ümitsizlik de bu yüzden gelir yani kişi ilk önce bir şeyin imkansız olduğunu düşünür ki belki de öyledir bilemeyiz bazen de biz öyle düşündüğümüz için bize öyle gelir sonra da umutsuzluk ümitsizlik ve karamsarlık başarısız olmamıza neden olur