40'tan fazla kuzenim var yaa!
Çoğusuyla yüz yüze tanışmadım hiç
40'tan fazla kuzenim var yaa!
Çoğusuyla yüz yüze tanışmadım hiç
Cahillik sagolsun. Ha birde çocuklarına sunmak istedikleri hayatlar, çocuklara ayrılan ilgi vs etkisi de var. Düşünsene 3 tane yakın yaşta çocuğun var. Onlara ne kadar ilgili olabilirsin ki? Kadınların zat3n kendi hayati yok. Hayatları çocuk bakmaktan ibaret. Erkekte koca gün çalışıyor köpek gibi. Arada vakti kalirsa kahvehane vs gidiyor. Çocukla ilgilenmeye vakit kalmıyor bile. Oyle kendileri büyüyor. Bu tek kurtlerde olan bir sey değil. Kurtların cahil olanları daha fazla diye göze batıyor. Turklerde de öyle cahil çok. Mesela babam bu yaşıma kadar dedemin yaptığı babaligin milyonda 1 ini yapmamıştır. 3 tane çocuk yaptı. 3 u de sayko oldu. En küçüğüne ben babalık ediyorum. Kafayı bozmasın, intihar etmesin, daddy issuesi vs olmasın diye. 0nun bunun çocuğu herif
Çok doğru 👏👏 çok haklısınız gerçekten. Mesela büyük olan 10 12 kardeş kuzenlerime falan bakıyorum hepsi birbirinden kopuklar yabancı gibi
Çocuklar planlı bile değil düşünmezler genelde gelecek için planlar yapılır iyi hayatları olsun diye ama sadece Kürt değil her yerde var eğitim düzeyi düşük insanlar veya daha az gelişmiş ülkeler daha fazla doğum oranı yüksektir...
Gerçekten öyle hintlilerde çok doğuruyor surilerde hepsi de kültürsüz geri kafalı
Avrupa da insanlar çocuklara yatırım yapıyor değer veriyor bu tamamen kişiye eğitim düzeyine bağlı bir olay..
Cevap
4Cevap
Eğitim düzeyi düştükçe hayvansal dürtüler çoğalır
Çok doğru👏👏
Cevap veriyorum izleyin
https://www.dailymotion.com/video/x1yx0hf:d bilmem kendinize sorun
Eskiden öyleymiş diyor
Cehalet
Kondom kullanmıyoruz hep bundan 😅🤣
İğrenç
Nesii iğreenç acaba
H@yvandan farkınız yok demek oluyor çünkü
Annen babanın da hayvandan bi farkı yokmuş öyleyse 🙋🏻♂️
Annem babam mı doğrudu kuzenimi 🙄
Doğurdu sanki*
Awwwk yorumlarda 4 kardeşiz yazmışsın az mı 4 🤦♂️🤦♂️çok tutarsızsın
4 kardeş gayet normal. Kuzenlerimin en azı 6 kardeş
4 gayet normal mi🤩🤩 biz tanışalım yaa hahaha
İlkellik
Doğru
Ne alaka ya kullanmıyorlar mıdır sanki iğrenç bi şey
Benim anne tarafından kaynaklı maalesef. Annem hâlâ diyorki bu zenginler niye bu kadar az çocuk yapıyorlar. Ne alaka yani dedim içimden parayla çocuk yapmanın. Biz 4 kardeşiz iyi ki orta gelirliyiz. Yoksa düşünemiyorum sonum intihar olurdu heralde
18 yaş
Ben de bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?