Neden Suriyeliler burada?
Çocuk çoluk bile umurumda değil, bizim önce kendimizi düşünmemiz gerekiyor.
Bırakalım Suriye halkı ve Esat kendi aralarında takılsın..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden Suriyeliler burada?
Çocuk çoluk bile umurumda değil, bizim önce kendimizi düşünmemiz gerekiyor.
Bırakalım Suriye halkı ve Esat kendi aralarında takılsın..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türk düşmanı oldukları için arap soylarından medet umuyorlar.
Şu arap bozuntularını (türkler de dahil) topluca arap kıtasına yollamak lazım
Türkler de dahil derken?
@gerçekçibirii Araplaşmış türkler varya hani onlardan söz ediyorum
İnsanların dinine bağlı olması onları neden araplaştırsın söylesene bana
@gerçekçibirii kendini üstün ırk görüyor sanırım arkadaş ondan bizide yollama peşinde.
Hristiyanlar daha bağlı dinine
@gerçekçibirii insanların dini benim umrumda değil ama bu insanlar benim hayatıma inanılmaz derecede müdahale ediyorsa yallah arabistana derim gayette
Senin hayatına inanclı insanların ne gibi müdahalesi olabilir?
Kimse senin hayatına müdahale etmiyor ayrıca insanların düşünce yapısının illa dinle alakası olmasına gerek yok Türkler Müslüman olmadan önce de muhafazakar bir ırktı araştırabilirsin. Zaten düşünce yapıları İslam'a uygun olmasaydı müslüman olmazlardı
Araplaşmış Türklerden Kastın müslümanlar mı? Müslümanlık arab dinimi?
@MuraTarhan ya cahil işte ne anlatıyorsun müslüman olan ülkelerin hepsi Arap değil türk devletlerinin hepsi müslüman ayrıca müslüman olan Avrupa ülkeleri de var Arnavutluk, Bosna-Hersek vs.
@gerçekçibirii tebrikler.
Mesela bir deprem olur kaderdi derler geçiştirirler. Ne bir tedbir ne bir sorumluluk. Ekonomi mahvolmuş kan ağlıyor olsun allahımız var derler geçiştirirler. Aynen bizim allahımız var o yüzden birileri sağlam yerken vatandaş sürünüyor. Ne bir sorgulama var ne bir düşünme var kör kütük hareket ediyor hepsi. Oruç tutmayan adama saldırırlar vay efendim ben tutuyorum da önümde yiyor falan. Zoruna gidiyorsa tutmasın o zaman benim tutup tutmamam kimi ne alakadar eder? Zaten orucun da amacı kendisini bu şekilde sınaması değil mi?
@gerçekçibirii böyleleri var işte maalesef oksijen harcıyorlar aynı havayı soluyoruz böyle insanlarla.
@MuraTarhan Siz hayırdır ya ülkenin anasını sevdiğiniz yetmedi bir de bize mi suç atıyorsunuz? Arap kıtası aşağıda çok rahatsız oluyorsan gidebilirsin
O her şeye kadar diyenlerin oruç tutmayanları dövenlerin cahilliği. Herkesi bir tutma
Ne alaka mk her müslüman olan akpli mi oluyor ölsem erdoğana oy vermem. Cahil cahil konuştuğun için gerçekleri anlattım sana.
@gerçekçibirii Tutarım ben herkesi bir tutarım size demokrasi hakkı tanıyanı bile sorgularım ben. Dininiz inancınız zerre umrumda değil ama mantığınızın önüne geçip ülkenin kaderini kötü yönde etkilediğiniz zaman ben bunu sorgularım. Sanki ben sizin düşmanınızım istiyorum ki şu gereksiz ülkenin refahı iyi seviyede olsun herkes yeterli alım gücünde olsun ama yok öteki çıkıyor bu adam müslüman gerekirse dolar 50 lira olsun buna oy vereceğim diyor. Öteki çıkıyor bu pkk ile iş yapıyor ben milliyetçiyim buna oy vermem enflasyon isterse yüzde 500 olsun diyor. Bu kafalar bizim hayatımızı bu kadar mahvettiği sürece sonuna kadar sorgularım.
Sen siyaset peşindesin belli ki.
oruç Meselesine gelince tutup tutmamak inanıp inanmamak seni bağlar kimsenin haddine değil.
Ama senin insanlara saygın olması lazım bu oruç meselesi değil karakter meselesi önce sen saygı göstereceksin ki saygı göresin.
Lan sen harbi akıl hastasısın mk git tedavi ol her müslüman olan akpli olsaydı ülkede 85 milyon akpli olurdu hepimiz akpliyiz Aynen 🤦🏻♀️
Lafı g*tünden anlama.
@MuraTarhan Hayatımı mahveden insanlara saygım da yok sevgim de yok rahatsız olan dediğim gibi arap kıtası aşağıda oraya yerleşebilir. Burası laik bir ülke.
@gerçekçibirii Çok farkı var sanki yüzde kaçınız ilim bilim biliyor? Depremi bile kadere bağlayıp geçtiniz mk
Tm koçum ben hiçbir şey bilmiyorum depremide kadere bağlıyorum sonrada gidip ampule basıyorum tamam.
rahatsız olan sensin gitmesi gerekende sensin. bu ülke sizin gibilere fazla.
@gerçekçibirii Araplaşmış türklerden değilsen sana batan ney ki bu kadar saldırıyorsun? Benim kimleri hedef aldığım belli al izle
https://www.youtube.com/watch?v=VSmpAalB9dc
https://www.youtube.com/watch?v=HrlV6WXMbi4
@gerçekçibirii boş ver et bu andavalı aklı yok fikri var.
@MuraTarhan Ben zaten gidecem istediğiniz enflasyonda boğulmaya devam edin. Ben bu enflasyondan bu yaşam standardından rahatsızım. Ülkemin iyiliğini istememe rağmen senin gibi tipler tarafından hep kayrıldım o yüzden bu pahalılıktan memnun olan yaşayabilir. Ben değilim.
@MuraTarhan "Aptalların da bir fikri vardır"
@MuraTarhan Bir de kıza gelmiş artistlik yapmaya çalışıyor benim üzerimdem. d Ulan hakaretten tazminat davası yiyeceksin haberin yok hadi git kendi köşene
Ne aptal birisin ne alaka şimdi
kim kime haraket ediyor belli deminden beri yazdıklarını okusalar yemediğin ceza kalmaz
kıza artistlik yapacak bir durum yok...
@gerçekçibirii Karşınızdakine hakaret etmeden konuşamayan bir avuç insan yapısısınız siz bir de saygı bekliyorsunuz hadi gidin ampüle devam
@MuraTarhan Ceza alacağımdan bu kadar eminsen beni hemen şu dakika avukatına verirsin. Aksi halde ben seni veririm bana andaval dediğin için. Daha ceza hukukunu bilmiyorsun atıp tutuyorsun.
demogaji yapmaya da başladı ağlama tamam..
Evet aynen öyle dediğin gibi haklısın sen en doğru sensin tamam sus artık mk
@MuraTarhan Hadi büyüdüğün zaman gel sana çok bile tahammül ettim
@gerçekçibirii Benim görüşüme gelen sensin haklı cevaplarımdan rahatsız olan sensin üstüne bir de bana sus diyor komediye gel :D Madem tartışma üslubunu bilmiyorsun bulaşma bu işlere. Hadi sana da güle güle.
Evet haklısın abi bravo
@gerçekçibirii selametle
Olur mu onlar din kardeşlerimiz.