Sürekli dert anlatan
Sürekli sağlık sorunlarını anlatan
Sürekli iş anlatan
Sürekli karısını kocasını anlatan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
o kadar çok bıktığım arkadaşlar ve ortamlar oldu ki, uzaklaştım hepsinden, yazdıklarının tamamını bir arada barındıran toksik insanlara, negatif kişilere laf anlatmaktansa sokakta gördüğüm bir kediye veya yerde biten zavallı bir ota anlatmak bile daha mantıklı gelmeye başladı.
Sürekli dert anlatan arkadaş tipinden ben çok sıkılırım abla. çünkü sürekli derdini anlatır beni hiç sormaz iki saat dert anlatır ben tavsiye verinde onu da dinlemez çünkü bu insanların tek amacı sadece biri beni dinlesin ilgilensin demektir
Özlem den bıktım... gündüz WhatsApp tan yazar , akşam arar...
Cevap
26Cevap
Bıktığım bir arkadaşım yok nitekim arkadaşlarım benim için değerlidir her anlarında yanlarında olurum ☺️
bunlar iyi yine yani arkadasina dertte yanar sikinti da anlatir. destek olmak gerekir lakin. bos gereksiz muhabbetler yaoanlardan bikiyorum
Surekli dert anlatan ve emrivaki davranis sergileyen
Bıktığım an itibari ile mesafe koyarım. Sürekli yeni insanlar la tanışma fırsatım oluyor fazla zaman ayrıramadıgım için bıkmaya fazla vaktım olmuyor. Ben samimiyetsiz insan olduğunu anladığım da engellerim
Arkadaşım yok, olsaydı seçeneklerin hiçbiri beni bıktırmazdı.
Hepsinden zamanla sıkılırım özellikle bana söz hakkı vermiyordu
Genel olarak bir iki kişi hariç tüm insanlardan bıkmış ve nefret etmiş durumdayım.
Sürekli dert anlatan arkadaşım yok Çok Şükür
Ama olsa asla dinlemem
Çünkü bi zamanlar vardı (2020 dönemleri) ve yemin ederim psikolojim bozulmuştu onu düşünmekten. O anne baba sorunundan o kadar çok konuşuyordu ki bana kendi ailemde anne baba sorunu yaşamaya başlamıştım. Onun hayatını kendi hayatıma çekmeğe başlamıştım 😑
O yüzden kırdım onu, dedim ki lütfen arkadaşlığımızı bitirelim
Ve öyle de bitirdij
Çevremde sürekli olarak bunlardan birinden bahsedecek arkadaşım, arkadaşlarım yok şu anda ama olunca en çok iş anlatandan bıkıyorum 😂
Karışan dert yanan yakınan dünya sadece onun etrafında dönüyormuş gibi davranan beni anlamayan
Sürekli dert anlatan yakınan
Sevgilisini, kocasını sürekli öven kadınlar koca delisisiniz Yeter ya
Bunların hepsi ama aşırı olanlar dozunu kaçıranlar yoksa arkadaşlığın bir önemi kalmıyor
Hepsinden de ayrı ayrı sıkılırım belli etsem de ama iyi bir dinleyiciyimdir yine de.
Tek kendi rahatsız sandığı her seferinde anlatmasından bıktım!!
Sürekli ders anlatan ve borç İsteyen istediği halde veremeyen
İnsanların dertlerini dinlemeyi seviyorum onlara yardımcı olmaya çalışırım
Aslında dert dinlemeyi severim sadece bir şık seçmek zorundaydım. Bıktigim söylenemez. :)
dert dinlenir ama acitasyonu sevmem
Cevap veriyorum hepsi 😂 çünkü elimden bir şey gelmediğinde üzülüyorum
Bi dene var zaten, ondan da bıkmam bıkamam
Çok arkadaşım yok zaten herkes işinde gücünde
Beni çok bunaltan
bıkmam kimseden yerim hepsini
genel olarak bişey anlatmasa daha iyi olur tabi :)
Kocasını anlatan valla
Arkadaşım sevgilim dostum yok olmadı henüz.
Sürekli parasını anlatan 😂
Aslında sürekli borç isteyenden bıkıyorum.
Dert bitmez bunların
Sürekli dert anlatandan
eşlerin biribirini şikayeti
Çok çok dedikodu yapan
nefes alan
Sürekli dert anlatan
Erkek budalası arkadaşımdan bıktım.
Yok ki bıkayım.
Arkadaşım yok
Dert anlatan
Dert anlatan
Hepsinden bıktım