Biz genelde bu tarz iltifatlar ederiz birbirimize.

Biz genelde bu tarz iltifatlar ederiz birbirimize.
Evet arkadaşlarım arada iltifat ederler ama genelde kız kanka dediklerim iltifat ediyor onlara da zaten teşekkür ediyorum. ama kız kıza iltifat etmezler pek :D kıskanç oldukları için
Bana iltifat edildiği zaman iltifat eden kişi eğer hemcinsimse, kadınsa ben de O'na samimi bir şekilde iltifat ederim ki kendisini iyi hissetsin. Kadınlara karşı kibirli tepkiler vermeyi sevmiyorum.
Herhangi bir erkekten iltifat aldığımda yüzde doksan dokuz minimal etkileşim, buz kesen ve buz kestiren tepkide bulunurum. Çünkü derhal hiç vakit kaybetmeden yürümeye başlıyorlar. İltifata sevinç duymak bile adamla ilgilendiğim şeklinde anlaşılıyor, ki, bence de çok normal. Hiç kimse ilgilendiği kişiden başkasından gelen iltifatlara muazzam bir sevinç yaşamaz, nett! Erkeklerle muhatap olurken çok can sıkan bir nezaketim ve mesafem var daima. Flörtöz değilim, soğuk nevaleyim ve tepkilerim minimalde. Erkekler beni bu huyum yüzünden sevmezler!
Hmm ama Türkiye'de soğuk davranmak haklı bir tepki.
Olması gerekiyor zaten.
Sjsjs yoksa direk yürür bizimkiler.
Cevap
6Cevap
Tarihteki en iyi motivasyon konuşması.
Erkek ortamı ne iyiymiş.. bizde birbirinin moralini bozup en iyisi ben olayım hırsı var.. kadınların dünyası savas kan göz yaşı🤣🤣🤣
Kadınlar birbirini yer valla. Ben de oturup patlamış mısır eşliğinde izlerim.
Hakkaten bi kadın bi kadına b*k dese aman allahım hayelinden korktum🤣🤣
Bizim amfide kız kavgaları oluyor. Ben önce büfeden fuse tea alıyorum sonra oturup izliyorum.
Delisin yaaa😅
Ne yapayım arena dövüşü gibi aynı 😂
İste öyle idman yapıp sonra pro olup eşlerini dövüyorlar.. sıra sana gelene kadar keyfini sür🤣🤣
Yanımda elektroşok cihazım var kendi bilir 😈
İnsallah bi kızla kavga edersin 😅 onunla seni elektiriksiz şoka sokar🤣🤣🤣
Yani başta geri çekilirim ancak bana öldüresiye saldırıyorsa B planı olarak biber gazı devreye girer :D
Öldüresiye?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ya istiklal ya ölüm hucummmmmmm alllah allah🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Eyvahhh.
May@ksın valla.. ayy ne güldüm sabah sabah😅😅
:D. Bu arada senden bir şey isteyeceğim. Buradan birine benim adıma özür mesajı atar mısın?
Atarım askolsun doktor.. sen iste yeter
Kim?
Neyse halloldu teşekkürler gene de 🙂
Uyuz..😅😅
Ciddimisin? Üzücü senin adina
@MertCan3406 bana mi dedin abi?
Yok Hocam ya kizlar için demiştim $
@MertCan3406 Hee anladım haklısın bence de 🙂
Hshsjha erkekler...
Arkadaş olmadıklarımdan daha çok iltifat alıyordum ve Arkadaş değiliz artık onlarla zmjzkz
Bruh. Bence bizim iltifatlar çok iyi.
Ben abartıyorlar sanıyordum gerçekten öyle konuşuyorlarmış bu erkekler
Yok yok böyle 😅
Erkekler iyi sağlam arkadaşlık kuruyorlar gerçekten
Kadınlar çok farklı savaş meydanı resmen
Kadınları birbirine düşürmek çok kolay
Makyaj malzemesini al sakla ve tartışmayı izle
Flörtünü al.. dur bu başka konu ksksjsj
Benim mesela kız arkadaşlarım var. Birine diyorum şu erkek arkadaşım senden hoşlanıyor. Diğerine de diyorum. Sonra bunlar birbirine anlatıp kavga ediyorlar sjsjsj.
Eheheh bence duygularıyla oynama jsjs
Zaten sadece birkaç kez yaptım 😈
Tam senden beklediğim gibi ksksks
:D iyi tanımışsın beni
En çok zekama,
Daha sonra ise mert ve çıkarsız insanî duygularıma yönelik güzel sözler duyarım.
😎
"Napıyon la at kafası, ne ediyon tipini sktiğimm" tarzı muhabbetler dönüyor bizim arkadaş ortamında hep asdjddk
Sjsjsjs aynen 😂
Arada eden oluyoda genelde abartmadan en çok ben ederim.
Videodaki gibi değil dimi 😅
Muzip arkadaşlarım arada yapardı buna benzer şeyler 😀
Sjsjs.
Yanii oluyorr, bazıları çekememeden zorla söylüyor adet yerini bulsun diye amann bak gene sinirlendim haa sinsi insanlar shsh
Kızlar öyle genelde ama erkekler samimidir genelde sjjs
evet ederler videodaki gibi değil fkdkh
Bence videodaki gayet güzel bir iltifat sjssj.
bayağı iyi o kadarını alamadım daha kdkshs
Ben bu şerefe nail oldum 😂
hrhehdhdhfk
Evet ediyo canlarım
Ara sıra sek erkek derler
Genelde liderlik vasfıma ederler
Bazen
Ederler, edebilirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?