Tek yaşıyorum, annem ziyaretime geldi ve uzun süre gitmeyi planlamıyor. Yalnız yaşamaya çok alıştım, onu kırmadan nasıl söylerim?

Son 7-8 yıldır tek yaşayan bir insanım. Gelenim gidenim çok olur hayat tarzımdan dolayı biraz hareketli bir yaşantım var. Başka şehre taşındım. Annem yanıma geleceğini söyleyince en fazla bir hafta kalır diye düşündüm. Şimdi geldi 10 gündür evde ve gitmeyi uzun süre düşünmüyor bir ay daha burada gibi en az. 30 yaşında insanım biriyle buluşacağım zaman liseli gibi dışarıda buluşup dağılıyoruz sonra. Evde istediğim gibi yiyip içip takılamıyorum. Tam gideceği günü de söylemiyor. Arkadaşlarım gelecekti yanıma kalmaya artık ne zaman gelebilirler bilmiyorum. Böyle düşündüğüm için kendimi kötü hissediyorum bazen ama elimde değil tek başıma yaşamaya çok alıştım ve rahatsız oluyorum. Onu kırmadan nasıl kendimi açıklayabilirim bilmiyorum. Tavsiyelerinize açığım

Tek yaşıyorum, annem ziyaretime geldi ve uzun süre gitmeyi planlamıyor. Yalnız yaşamaya çok alıştım, onu kırmadan nasıl söylerim?