Dünyada insanlar neden bu kadar kötü ve zor durumda olandan faydalanmak istiyor?

Öncelikle merhaba arkadaşlar size sorum borcumu nasıl hemen kapatabilirim zaten bir işte çalışıyorum fakat evde tek çalışan olduğum için eve de bakmak zorunda olunca bütün parayı borca veremiyorum ama böyle işten çıktıktan sonra akşamları ek iş olarak bildiğiniz kurumlar vs var mı birinden borç aldım banka kredi borcumu kapatmak için faizden kurtulayım derken daha beter oldu arkadaşımın arkadaşı bu kişi ve sıkıştığımı görünce ödemekte zorlandığımı gördüğünde bana istersen bir şartla borcu unutabilirim diyor pissss düşünceleriyle lütfen destek olun akşamları ne tür bir işte çalışarak bir süre borcumu hafifletebilirim etrafta faydanmak isteyenler çok maalesef ki
Güncellemeler
+1 yıl
Evet ama yanlış anladın ben beden işçisi olmamak için zaten bildiğiniz ek iş var mı diye sordum yanlış anladınız böyle anlamanız üzdü tabikide o şekilde kapatmayacağım ama kredi çekince de taksit tutarını ayında denkleştiremiyorum diye ek iş arıyordum
Dünyada insanlar neden bu kadar kötü ve zor durumda olandan faydalanmak istiyor?