Taciz meselesi?

Selamün selamünaleyküm ben mahsun şerifli bir kızım ben küçükken 3-4 yaşlarındayken komşularım tarafından tacize uğradım ve küçükken annem bizi gördü sonra ben büyüdüm 22 yaşlarına kocaman bir kız oldum bir gün kanka ettik annemle sonra dediler seni falan kez komşunuz çok çok s**** iyi oldu sonra ben bir daha toparlanamadım kendime gelemedim yıllarca psikolojim bozuldu öldüm öldüm ben hatta intihar bile etmek istedim ne fayda edemedim şu anda ben yaşamıyorum ölü bir insanım hala da annem beni evin içinde dışlıyor kendimi evimin içinde misafir olarak görüyorum hiç sevilmiyorum gelen giden bana vuruyor ve sonradan hiçbir zaman sevinemedim hep kendi içime kapandım sonra hep üzülüyorum üzülüyorum dedim boş ver zaten Cennet adı altında kendini sevindirmeye başladım evet seviniyorum ama bu sevinci bir kandırmaydı kendimi kandırıyordum sadece sonra bir baktım ki tiktok'tan ortaokul arkadaşını gördüm ben de Cennet adı altında kendimi çok güçlü hissediyorum sonra öyle bir kendimden geçmişim ki hala da kendimde değilim Sanki beynimde bir bozukluk olmuş ondan sonra cemaat tiktok'tan ona görerek yavrum malum da onunla konuşmaya başladım ayıp dedim ayıptır yapmam falan dedikten sonra da ben zaten sikilmişim annem beni dişliyor salağın tekiyim ben dedim kendime ondan sonra çocuğuma bu çocuktan yavrumla konuşmaya başladım Allah var yukarıda çocuk dedi ben seninle bu konuları konuşmam sonradan konuşmaya başladıkça çocuk da su koyuverdi benimle beraber konuşmaya başladı sonra da buluşmaya karar verdi ki ben onları yavrumla konuşmaya başlıyorum ondan sonracığıma buluştuk dedim madem ben s****** kabul etmedim dedim madem s****** kabul etmiyorsun Bir kere ağzına vereyim dedi ben de tamam dedim ve kabul ettim ve bir kere ağzıma verdi O kadar da canım yanıyor ki kendime kıyıyorum annemin nefretinden dolayı böyle kendimi yapıyorum ondan sonra açıyorum ha ona bir daha buluşmayalım dedik ve O da gitmiş benim telefon numaramı da bütün arkadaşlarına dağıtmış sonra da ona dedim ben bunu senin yanında bırakmazsam ne olayım ondan sonra öyle olduktan sonra sen evliyiz biz ayrılmışız ondan sonra ben bir arkadaşım cennete geziyoruz bizi gördü dedi falan yine falan yere geleceksin dedi ben de kabul etmedim ve fitne herkese göstermişti fıtığım herkese gösterdikten sonra kardeşleri beni tehdit etti ve kardeş de geldi pipisini ağzıma koydu beni rezil ettiler ve de ben de utanmadan ona dedim gel evlenelim O da bana dedi ki senin gibi birisi de ben evlenir miyim şimdi ne yapmalıyım ne etmeliyim isterseniz bana küfür ediniz sizin akıl verin bir şeyler deyin içim rahatladın Allah'a emanet olun saygılar ama bunu unutmayın ki acımı başımdan çıkardım ben...🤏

Taciz meselesi?