Geçen hafta Düsseldorf'a kuzenim geldi 3 kişi olduk ve daha güzel bir eve taşındık.

Ev eşyalı ve TV ünitesinin içinde yukardakini bulduk 😊 dünden bu yana tv'ye bağlamak için uğraştık ama olmadı 🙄
Bunu nasıl kullanabilirim?
Geçen hafta Düsseldorf'a kuzenim geldi 3 kişi olduk ve daha güzel bir eve taşındık.

Ev eşyalı ve TV ünitesinin içinde yukardakini bulduk 😊 dünden bu yana tv'ye bağlamak için uğraştık ama olmadı 🙄
Bunu nasıl kullanabilirim?
arkada giriş çıkış yerleri mevcuttur önce güç kablosunu takın prizinize ve konsola daha sorma hdmı görüntüsü kablosunu sonra ps üzerinde küçük açma tuşu var ona basıp açın sizden oyun kolunu takmanızı isteyecek ön tarafta gelen kola ve oyun konsoluna kabloylu takıp kuruluma başlayın daha sonra isterseniz çıkarabilirsiniz ayrıca ps dik durması için altında stant vardır daha düz güvenli durması için o standantin içinde vida var onu çıkarın konsolun alt bölmesine vidalayin konsolun altindaki küçük kapağı çıkarın ama tabi kabloları takmadan bunu yapsaniz daha iyi, hayırlı olsun güle güle kullanın İyi oynunlar dilerim 🙏😊

Teşekkür ederim ama arkadaşım komşumuzu çağırdı o ayarladı 😊 yinede sagolun
Rica ederim 😊 iyi olmuş, burada bu alet çok pahalı maalesef, iyi oyunlar dilerim ps özel oyunlarını oyayin mutlaka 😊
birde delux abonesi olursan o kütüphanedeki bazı oyunları aylık ya da yıllık satın alıp free şekilde indirip oynayabilirsiniz
Ps5 bende alıştım 500$ 😊
1 ay sonra hevesim kaçtı şu an dolapta kutusunda bekliyor. Tvye bağlamak için hdmi kablosu var onu tvnin hdmi girişine bağla hangi hdmi girişine bağladıysan onu source tuşundan aç ps5i prize bağlayınca açılır muhtemelen
Bende diyorum bunu kablosuz mu bağlayacağız 😅 çok teşekkürler komşumuz kurdu. Hdmi kablosu tvnin arkasında takılı kalmış. Oradan bağladı şu an açıldı 😊
Cevap
2Cevap
479€ ya almıştım bağlamak kolay olmadı 😅 ama çok kolaymış. Hdmi bağlantısını yapıp kumandadan ayar yapınca çalıştı. 3 4 kere oynayıp turkiyeye gidip erkek kardeşime hediye ettim. Çok güzel bir cihaz tavsiye ederim 👍
Zor bisey yok ki 🤔
Hdmi kabloları bağla birini tvye diğerini ps5e sonra prize bağla kendisi açılıyor 😅
500€ vermişti ev arkadaşım şu an evde yatıyor blur dışında bisey de oynamiyoruz 😂
Hayata bak vizyonu olmayan insanlarda böyle şeyler buluyor
Ne alaka? Bu cihazı kullanmayı bilmek marifet mi? Daha önce hep cafede oynardık orada hazır açık olup oynuyorduk eskiden. Şimdi kurmayı bilmiyoruz diye vizyonsuz mu olduk?
Ferrarileri var, nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar...
Ferrari ne alaka? Ardı kökü bir cihaz
Geçen ay erkek kardeşim 8000tl verdi ps4 diye bir cihaza bu şimdi 5 işe fiyatını düşünemiyorum 😶
Way mq ps5 😢
Bizim burada 19k o oyun konsolu. Şimdi kiradaki evinizden mi cıktı diyorsun. Dur ben kendimi asıp geliyorum 😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?