Aile baskısı=ölüm?

şu an 12. sınıfım , beni rahatsız eden bir şeyler anlatmak istiyorum. ailem aşırı baskıcı ama bu muhafazakarlıktan vs kaynaklanmıyor tamamen benim yaptığım hatalardan dolayı. hataların ne diye soracak olursanız mesela 8. sınıfta ınstagram açmıştım sıkıntı yoktu babam için ama bir gün telefonumu benden habersiz almış konuştuğum erkeklere kızmıştı aramıştı vs 9. sınıfta aramada sigaram ve telefonum yakalandı babam telefonumda sevgilimi yakaladı.11. sınıftada başka okula geçtim arkadaşlarımla iddiaya girdik hırsızlık ve dolandırıcılık yaptık (küçük çaplı) müdüre biri bizi ispiyonlamış ve dolandırıcı olmadığımı fuhuş yaptığımı söylemiş..(dünyanın en büyük dayağını yedim). yani biliyorum suçluyum ama ben kısıtlamaya gelemiyorum şu an markete bile tek gidemiyorum akrabamda bile kalamıyorum yks ye çalışıyorum ama bir bok anlamıyorum (sayısal) kazanırsam başka yere gidersem ya annemi yollar ya da 7 24 görüntülü arar yurttan girdiğim çıktığım saatin bilgisini bile alır öyle biri (bu arada babam olan kişi yaklaşık 6 yıldır annemi aldatıyor. en büyük çocuk olduğum için hep anneme söyleyen babamı yakalayan vs bendim o yüzden bizim eskiden bir düşmanlığımız var) ne yapmam lazım bilmiyorum tavsiyelere açığım yargılamayın.

Aile baskısı=ölüm?