Neden hiçbir şey hissedemiyorum?

Yaşadığımız kötü olaylar sonucu ebeveynlerimin zorlamasıyla yurtdışına çıkıp orada yaşamaya başladık ama ne dil biliyordum ne başka bişey lise 2 ye bulgaristanda başlamak zorunda kaldım ve hiçbir şey hakkında bilgim yoktu evdeki huzursuzluk günden güne arttı, okulda yaşadığım dil ve ortama alışma sürecim aşırı zordu ve hala aynı şekilde devam ediyor, tamamen bu dönemde duygularımı kaybettim üzerinden 2 yıl geçti fakat hala hiçbir duygu hissedemiyorum arkadaşlarımdan doğduğum yerden uzaktım ve 1 yıl boyunca hiç onları göremedim üstelik evden bile okul dışında çıkmadım. Sonrasında işler daha düzelirken her ay türkiyeye gidiyodum. Arkadaşlarımla efsane vakit geçirsekte gülsekte eğlensekte gezsekte bundan zevk alamayıp bir şey hissedemiyordum. Gülüyorum ama içimden gülmemin yapmacık mı olduğunu sorguluyorum, mutlu olduğumu hissedemiyorum. Ebeveynlerimi seviyorum evet ama hissedemiyorum aynı şekilde en yakın arkadaşım dahil. Hiçbirinin başına kötü şeyler gelmesini istemem ama hayatımdan bir anda yok olsalar yine bişey hissetmicem. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum ilerde ne meslek istediğimi soruyolar ama hiçbir şey yapmak istemiyorum bu yüzden karar veremiyorum çoğu şeye. Sabah kalktığımda sebepsiz şekilde yataktan çıkamıyorum yürümek bile bana zor geliyor bazı zamanlar telefona bakmak bile canımı sıkıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Bana habire aktivite bul etkinlik yap yaşadığın ülkeye alış deselerde yapamıyorum çünkü mutlu değilim yorgun ve güçsüz hissediyorum ve bunun dışında da hiçbir şey hissetmiyorum. Türkiyeye olan özlemimden oraya her ay gelip uzun süre kalsamda bu ordada devam ediyor ve düzelmiyor. Yaşıyorum ama ne için bilmiyorum. Bazen heyecan ve korku duygumu hissediyorum ama onun dışında ne arkadaşlarıma ne akrabalarıma ne de anneme ve babama bişey hissedemiyorum. Bu şekilde hayatın tadı gerçekten yok. Kendimi her şeyden uzaklaşmış görüyorum :(

Neden hiçbir şey hissedemiyorum?