Biri var tam sap*k ve subyanci bende onu azdirip azdirip parasini aliyorum vicdanim biraz sizliyor onun icjn degil oyle bir igr*rencle konustugum icin. Ama iyi ders olur bir daha kimseye bu sekilde yaklasmaz. Bana acildi ve sapik sapik konusuyor bende karsilik verdim mesajlasiyoruz simdi parasini aldim her yerdende silicem
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
50 yaşında iken 26 ya yürüyen subyanci sapık olmuyor yalnız. Para alman da seni dolandırıcı vs yapıyor
Olmuyormu sende onlar gibisin galiba
Babamı sildik benzer sebepten. Alakası yok. Bekarsa erkek 20+ olan her kadına yürüyebilir. Kadınlarda aynı şekil
Yaptığının yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez bu.
Ama haketti anlik vicdanim sizladi ona degil oyle biriyle konustugum icin sonra 5 bin aldim cat diye engelledim. Daha cok alirdimda daha tahammul edemedim igrn*c karta 50 yasinda 26 yasindayim birde evli gitsin simdi
Tamam ama onun hesabı ayrı senin yaptığının hesabı ayrı görülecek. Vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun. Bu soruyu sorarak kendine ortak bulmaya çalışıyorsun vicdanın rahatlasın diye. Ama yaptığın yanlış yani. Bu gerçek değişmez
Yanlis felan degil sikayet etsem boyle birini adalet yok bende kendi adaletimi sagladim. Evli 50 yasinda bir ayagi cukurda cocugu yasinda birimr sarkarsa alirim parasini kopege kediye veririm iyi yaptim oh anlik vicdanim sizlamisti sonra gecti
Meslektaş sayırlırız ben de hırsızlıktan hüküm giymiştim. İyi yapıyorsun. Cezaevinde bizi bu sapıklarla ayrı ayrı havalandırmaya çıkarırlardı sırf biz onları parçalamayak diye
aynen öyle. Sen dolandırmıyorsun , onlar kendileri dolanıyor bremın. Boş koy gitsin
kim oldugunj bulup basina musallat olmasin :(
Yok olamaz tanindik biri cevresi felan var yani aksine odu kopuyor ifsalanicak diye. Cok heveslendirdim onu parasinida aldim 5 bin daha cok alir soyardimda midem kaldirmadi onunla konusmaya bile birde evli 50 yasinda bende 26 yasindayim
Bence boş adam işi yaptığın daha çok iyisinden kötüsünden ziyade
Bos degil bence bosta olsa boyle birine kendi yollarimla haddini bildirmek iyi geldi
O da canım olmasaymis. Aferin iyi yapiyorsun
A p t a l o c
Birde 50 yasinda evli
Cibiliyetsiz ahlaksiz annesi pis adam
Saçmalama ne vicdani. Hak etmiş
Bir gormeniz lazım nasil igrenc sapık bende ona iyi bir ders verdim yukseklere cikardim cikardim cat diye yere biraktim dumura ugrumistir. 5 bin aldim o paraylada kediye kopege mama alicam
Süpersin erkeklere bakma onlar kendi hemcinsleri söz konusu olunca güzel empati kuruyo
Birde evli 50 yasinda bende 26 yasindayim boylelerini surundurucen evde karisinin kiymetini bilsin
Adalet yoksa bizde kendimiz saglariz. :)
Bana da yap aynısını para verim
aferin kızıma
50 yasinda evli birde
Hahaha iyi yapiyorsun enayiye
5 bin aldim onuda simdi kediye kopege mama alicam zamp*ara 50 yasinda 25 yasindayim
Somur asko hak ediyor
Sevap
Iyi yapmışsın