Icten biriyim tripli egolu ve merakli insanları sevmem iletişim kuramayan samimiyetsiz insanlara kanim isinmiyor
Aşırı samimiyeti de aynı şekilde maalesef ki ülkede bu siniri anlamayan samimiyeti herseye burun sokma sanan çok kişi var
Icten biriyim tripli egolu ve merakli insanları sevmem iletişim kuramayan samimiyetsiz insanlara kanim isinmiyor
Aşırı samimiyeti de aynı şekilde maalesef ki ülkede bu siniri anlamayan samimiyeti herseye burun sokma sanan çok kişi var
Soğuk ülkenin insanları zar zor iletişim kuruyo 6 ay konuşup hakkında az şey öğrenebilirsin ama güvenince baya etkili iletişim kurabiliyorlar. Senin kafandaki tribe vs gelemezler. Almanya diyorum bi yukarısı İskandinav erkekleri illallah dedirtecek kadar soğuklar
Benim kafamdaki tribe derken bunu anlamadım
Soğuk erkekleri sevmem bende gerçekten ugras dur adam acilmiyor bir turlu
Alman sevgilin oldu mu
Almanla mi yani
Hmm nasillar tanışma falan olarak italyanlardan iyi mi acaba kültürleri
Bana kalırsa çok kültürleri yok soğuklar içe dönükler genel olarak ama güvenilirler, çalışkanlar, laf olsun diye söz vermezler tam uzun birliktelik insanları. Bu soğuklukları da baya bi tanışıp açılınca geçiyor. İtalyanları ben yakışıklı bulmuyorum o kadar ama sıcak kanlılar kadını da erkeği de harbi çapkın
Hmm anladım tek kalma korkusu biraz var bende bir de para sorunu bunları haledersem iyi olucak
Cevap
3Cevap
Bu tarz insanlar illaki o merak ettigin ulkelerde de mevcut ama.. hayal kırıklığı olmasın sonra :(
Yok tabi ki mevcut toplum algisi önemli ama
Nerde yasadin
Ukraynali erkekler soğuk bence
Azerbaycanliyim ruslari biliyorum ukraynali az var burada bildiğim onlar da genç değil ya da melez
Ben burayı sevmiyorum mesela ukraynalilar sakin geliyor bana sadece ve durum ortada yani
Once ülke ekonomisi sonra insanlarını arastirip gitmek istiyorum tabi şu an o kadar param yok sadece hedef lazım bana Şu an
Asosyal bir yer değildir umarım bir arkadaşım öyle demişti isveç için insanları da soğuk dedi bana
Tabi ki İtalyan...
Gidip görmek istiyorum nasillar acaba gercekte
fransızlar
Fransizlar nedense bana kaba gorgusuz geliyor
pekı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?