Kendi evime cikacagim. Esyanin buyuk kismini sıfır alacak duruma sahibim. Ama her kafadan bir ses cikiyor. Simdi tek kisi icin cok para harcama, evlenince en iyilerini alirsin vs diyorlar.
Bir yandan da istedigim, hayalini kurdugum bir ev ve esyalar var. 3 gunluk dunyada istedigimi mi yapmaliyim yoksa dedikleri gibi cok masrafa girmeden temiz, işimi görecek 2. el mi almalıyım?
Sifir alacagim seyler beyaz eşya ve mutfak arac gerecleri olur buyuk ihtimal. Hatta bu mutfak esyalarini kaliteli dizmek istiyorum, sonucta yine kız tarafi olarak o benim ceyizim bari hem iyilerine alayim ben kullanayim hemde evlilige de hazirlik olur ceyizim hazir olur diyorum.
Yine cevrem, annem falan simdi markalara o kadar para verme, zuccaciye gider, ucuzundan hallederiz cogunu. Paran oldukca guzel bir ceyiz dizersin diyor. Simdi hangisini yapmak daha mantikli sizce?
Bekar evinin 2. el dizmek ve ufak esyalari da ucuzluktan almak mi daha mantikli yoksa hayaline yakin ev kur, kimseyi bekleme, evlenmeyi bekleme, butcen varsa yap mı dersiniz?
Bir yandan her sey o kadar pahali ki içim de gidiyor bir koltuk takimina 15-20 bin hatta daha fazlasini vermek. Evlenmeye mi saklamaliyim bu hayallerimi yoksa simdi mi yapayim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer