AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok gormedim ama cinler bicimsizdir genel olarak musallat olmuşsada dikkat etmek lazım musallatan kurtulma yöntemleri var bu konularla ilgili çalışan birini bulursan sana yardımcı olur yoksa psikolojin bozulur
Yok bana musallat olmadilar. Çok nadiren görüyorum 10 yilda bir gibi dusun. Zaten galiba bilerek görünmüyor da yakalaniyor gibi
Görüyorsan 3. Gözün açık olabilir bu yüzden görürsün
Cin görmüş olsan buraya soru yazamazdın. Seni beynin yanıltmıştır.
Niye yazamayayim, gören herkes kafayi mi yiyo?
Ben gördüm yeminle ama fisiksel olarak değil ruhani olarakti çok korkunçtu
Nasil gördün anlarsana
Valla uzun hikaye boş ver o yüzden ama gerçekten varlarmis yani 😄
Bu ne şimdi? Gördüm diyon anlatmiyon
Ya hem özel olaylar var içinde hem uzun burada onumu anlatim allah aşkına
Hayır cin falan görmedin uydurmasyon yapma burada. Göz perdesi kalkmadan ruhani varlıkları göremezsin. He oldu da gördün o vakit aklını kaçırırsın kimseye de anlatamazsın.
Gördüm ve aklimi da kacirmadim
Kandır kendini
Kandirmiyorsam sana musallat olsunlar mi? Hodri meydan mübarek gece
Ahhaha musallat mı fjjfjf yaş max 15 falan herhalde
IQ'n da bayağı düşük kardeşim git uyu böyle şeylere kafa yorma sen
Bir soru sordum madem kendine güveniyorsun buyur cevap ver
Hayatımda bu kadar alık insan görmedim. Sence inanıyor muyum sana? Azıcık beyin kardeş.
Hem terbiyesizsin hem de ahmaksin. Ben sana bir soru sordum bana inan demedim. Eğer yalan söylemiyorsam sana musallat olmasi icin şimdi beraber dua edelim mi bu mubarek gece dedim. Sen ise devamli lafi kiviriyorsun. Kendine güvenin varsa "evet eğer sen gercekten gördüysen ve doğru söylüyorsan bana mussallat olsunlar, yalan söylüyorsan sana musallat olsunlar!" derdin. Ama diyemiyorsun onun yerine durup dururken hakaret etmeyi seçiyorsun. Neden acaba?
Şu yazdıklarını kendinde bir okur musun lütfen 😂🤦🏻♀️ o kadar çelişki var ki cidden şaka gibisin
Halen kivirma çabalari, gercekten sıktın artik. Senin kendine güvenin yok , ona buna bokatma çabasindasin
İnan bu konuda senden çok bilgim vardır. 😃 Bir ilim sahibi misin? Rabbim sana mı verdi bu ilmi? Büyü yapacakmış bir de hahahha git biraz araştırma yap kendini bu tür platformlarda rezil etme. Bir de gizliden sormuşsun kimin özgüveni yok kim yalancı o gayet ortada
Okuduğunu anlamaktan aciz gelmiş lafi çevirmek için devamli bana hakaret ediyor. Halen cevap yok. Rezil birisin karakterin foseptik gibi. Eminim toplum içinde de böylesin , kimse seni sevmiyordur.
Öncelikle , ben sana büyü yapacağim demedim, büyücü de değilim. Mahsus iftira atiyorsun o soruya cevap vermemek icin.
Belki bu gece kadir gecesidir. Bana iftira atip hakaret ettigin icin Allah senin, belani, versin, inşallah cinlerin musallatina uğrarsin ve neyle dalga geçtiğini neyi inkar ettiğini sana gösterirler. Mübarek gece Allah senin dualarini kabul etmesin. Allah onlari sana göstersin en kötü halde. Rezil pislik!
Jdjdjjd ucuz
Ne kadar uğraşsam da senin kadar ucuz olamam hatta kimse olamaz. Karakterin en dip halisin.
Kendine çok iyi iltifatlar ediyorsun kahkaha attım gece gece 😂😂 hadi işine bak
Sende zerre kadar özgüven olsa o soruya cevap vermemek icin bu kadar kaçmazdin. Kendini rezil ettin halen saçmalayarak siviyorsun. Okuyan herkes de görüyor sivadiğini
Ulan beyin yoksunu kardeş sende bende biliyoruz neyin olup neyin olmayacağını neyin kandırması bu?
Evet okuyan her akıllı insan anlıyor senin saçmalıklarını
Bende niye hala sana cevap yazıyorsam 🤦🏻♀️ kendimden utandım şu an. Bak işine bana bulaşma sıktın iyice
Istedigin kadar kufret yazdiklarini okuyan senin ne kadar akilsiz cahil ve karaktersiz olduğunu kivirdiğini özgüvensiz ve rezil biri olduğunu anlar. Kendini saklayamazsin konusunca böyle dökülür unutma bunu
Sg🤲🏻🤲🏻
Inşallah musallata uğrarsin 🤲
Ha bak son kez şuna açıklık getireyim çok şükür bu tür saçmalıklarla uğraşacak kadar boş ve özgüvensiz değilim. Cinleri kafaya takan birinin bana cahil demesi de ultra çelişki. O kadar boş bir insansın ve bunun farkında bile değilsin. İtin duası da kabul olmaz bilirim. İstediğin kadar beddua et. Beddua kendi sahibine döner. Allah inancı olan kimse bedduaya başvurmaz şirkte koşmaz. Bomboş işlerine devam et sen ama halin çok acınası cidden
Milleti dinden vuruyorsun ama beddua ediyorsun?
görmedim cinlerin olduğuna inanmıyorum
Kuranda bile yaziyor. Kuranda yazan bişeyi inkar etmek seni dinden cikarir.
hayır ama bu konularda çok bilgim var
Nerden bilgi edindin?
ilgim var
gölge olarak mı gördün yani kapkara
Evet
sen yine de muhatap olma. gitmeleri için dualar var istersen rahatsızsan seni uzmanına yönlendirebilirim
Raharsiz degilim
ben ciddiyim. yine sen bilirsin
Her gece sarılıp uyuruz
Sen dalga gec. Üniversitedeki ev arkadaşim gece yataginda bir cin görmüş arkadan sarilan. Birkac gece görmüs sonunda kafayi yedi hastaneye yatirdilar. Resmen akli dengesi bozuldu konuşamiyordu
Teyzem hep görüyor... sen goruyonmu
Çok nadir
Nasil goruyor?
burada anlatmiysyim
Ben gormedim anlatsana yine
Nerde gördün
Üniversitede öğrenci evinde, sonra normal evimde
Nasıldı
Siyah bir gölge gibiydi. 3 metreye yakin zayif birinin siluetiydi ve çok hizli hareket ediyordu
Ne yaparken gördün peki
Evde arkadaşimin odasindan çikiyordu hizla, ben o sirada dişimi fircaliyordum
Peki sana dokunuyor mu
Hayir hizla geçtiğini gördum sadece, benle iletisime gecmedi. Bir kere de kendi evimde gördum merdivenden cikiyordu
İyi güzel senle iletişime geçmesin de
Zaten sanki bilerek görünmüyor da yakalaniyor gibi
Abdestsiz gezme sen
Kanka yapsana sen Ne yapican Cini
Ay evet ya
Anlatsana
Burdan ıstemıom ya
Niye
Iste
Yuru git o zaman
Hayir gormedim