Kadın ne kadar açılırsa o kadar özgür mudur? Yoksa otomotivden tutun da, mobilya reklamına kadar kadının açık saçık fotolarini koyup, meta gibi pazarlayan reklam sektörünün malzemesi mıdır?
"Ben açarım, erkekler bakmasın" düşüncesini doğru buluyor musunuz?
Özgürlük açık olmak değildir ki? Özgürlük kapalı olmakta değil. Özgürlük başkalarının haklarını ihlal etmeden, kimse tarafından yargılanmaksızın kendi yaşam kuralları içerisinde hayatını sürdürmek demek. Tabiki bazı şeylerin kuralları vardır ve kural devreye girince özgürlük bitiyor sanıyoruz. Bu biraz felsefik kalıyor ya. Herkesin fikrine saygım var ama benim şahsi fikrim, ben açarım erkekler bakmasın demek, ben özgürüm erkekler bakmasın, onları kısıtlıyorum demek gibi bir şey. Açmak istiyorsan aç tabi sen bilirsin ama onlar da bakmak istiyorlarsa bakar o zaman bu zihniyete göre.
Açılmaya karşı değilim ama bakmamaya karşıyım. Açıksa bakarım. Güzelse bir daha bakarım. Güzel bir resme, heykele bakmak gibi bir şey benim için. Bakılmasını istemediğim yerlerimi açmıyorum.
Herkes herşeyi giymekte ya da giymemekte özgür. Ben görünce gülme geliyor. Çünkü insan kendine bile bile zarar vermemesi gerektigini düşünüyorum. Komik oluyor. Basit oluyor. Tek tip bir giyinme sekili Bir dakka durun ve düşünün lütfen. Her insanın kişiliği ve karakteri olduğunu düşünüyorum. Peki çoğu insan birbirine bakarak hareket eder ve giyinir. O öyle yapıyor diye eee bak bu da yaptı diyip kendisininde bunu yapmasının meşru olduğunu düşünür. Komik geliyor. Bu benim fikrim katılıp katılmamak, onaylayip onaylamamak sizin elinizde.
İsteyen istediğini giyebilir umrumda dahi değiller. Ama kanaatimce aşırı açık giyinen kızların çoğu özgüven eksikliği yaşıyor ve egosunu tatmin etmek için dikkat çekmeye çalışıyor ki bu konuda kısmen de olsa başarılı sayılırlar.
Açık şeye herkes bakar. Ben bile bakıyorum yani kadında erkekte usturuplu giyinmek zorunda eve gelince herkes daldasak takılabilir. Onun bunun şeyini görmek zorunda değilim biz açıyoruz bakmayın diyorlar.
Siz niye açıyorsunuz pardon. Erkekler baksın göz banyosu yapsın diye değil mi?
Kendimize susleniyoruz açıyoruz diyorlar 😂 evde neden pijama terlik geziyorsunuz o zaman hemcinslerim evde de süsleniin
Bahaneniz de hemen hazır ama bahane biraz komik sanki içinde mantık Yok 😂
Kadın açılıp kendini teşhir etmek için mi var? Kadının dünyadaki görevi bedenini gösterip erkekler bakmasın mantığı üzerine mi kurulu? Hayır mübarek ramazan ayında saçma sapan cümleler görmek insanı üzüyor. Sonra hayvanın biri çıkıp tecavüz edip öldürüyor ve tüm erkekleri suçluyorsunuz. Tüm erkekler suçlu olmadığı gibi birazda erkekleri anlayıp ona göre hareket etseniz başınıza böyle bir şey gelmez. Ben hiç tesettürlü birinin tecavüze uğradığını görüp duymadım 👍 tesettür giyim tarzı benimseyin demiyorum ama açılıp saçılmayada gerek yok bence...
Aynen öyle ama bunu gel bizim turk kizlarina kadinlarina anlat bunu iste kadinlari kullaniyorlar bunada kadin yapar eder özgürdür hür iradesi vardır gibi vs gazi da bir guzel veriyorlar çıplaklık özgürlük degildir senin hakkin degildir bunu yapmak yapiyorsan da kalkip ben acarim ama bana kimse bakamaz lafini gececen sen millet baksin diye aciyorsun zaten o zaman kapatirsin evinde ciplak oturursun bu ayri gezegen kafasi zaten hic bir ulkenin kizi bunu demez bir tek bizim turk kizlarinda var bizler seks obejesi degiliz diyip de sonuna kadar seks objeligi yapmak
Kadın dediğin nadide bir çiçektir. Bu zihniyette olan açarım bakmasın kafasında olan insanlarında gerçek niyetini bir düşünmek isterim doğrusu. Herkesin aldığını almayan herkesin sevdiğini sevmeyen biriyim ben bana Özel olması gerekir hislerim duygularım düşüncelerim. Her önüne gelene çiçek açmaz ki bir bitki ona bakarsan seversen ilgilenirsen değer verirsen sularsan senin toprağında köklenir çiçek açar şimdi tutmuş ben gülüm diyorsun kırmızısın ve bunu herkes biliyor hep onun bunun gözünde önünde yakasında elindesin seni çok koklamışlar ve solmuşsun. Değerin mi görüyor musun bak sıfır. Babannnem derdi ki Rahmetli hasretle anıyorum Altın adınızı bakır etmeyin şimdi çok daha iyi Anlıyorum umarım anlatabilmişimdir sizlerede...
@Sinirlicoksinirli yani kime ve neye göre olduğu değişebilir 🤷♀️ bazı kadınlar çok fazla güçlü ve savaşçı ruhlu çiçek orada mecaz anlamda kullanılmış bir kelime.
@FazlaUkala 🤷♀️ Normal olanın bu olduğunu düşünüyorum şu zamana bakarsak eğer kızlar birer vitrin önü gibi ne varsa dışarda icerdekini merak edende kalmadı artık..
kadinlar istedigi gibi giyinebilir ozgurluk diye bir sey var. Bakan erkekte de anca bakmakla yetinir. Acik sacik dolasip tec*vuz ediliyorlar gelip erkekleri sucluyorlar diyenler var cok guluyorum onlara. Kapali kadinlarin tec*vuz edilmesine ne demeli peki?
tum insanlar guzel gorunmek ister hatta tum canlilar ondan dolayi bu tarz giyimde kimse bakmasin diye degil bakan guzel gorsun diye ama geri kalmis toplumlarda şık ve marjinal giyim cinsellige davet olarka goruldugunden rahatsiz edici bakislar olur
saçma tabi insanların bakmasını istemiyorsan nerene bakılmaması gerekiyorsa orayı kapatacaksın. çünkü erkekte bakar kadında. ben açıcam ama o bakmayacak diye bişey olmaz. fizik biyoloji kimya ne varsa ters bu düşünce ve mantığı da yok.
aslında acık giyinen insanlar boyle dusunmuyor once bu algıyı bi yıkın isteyen istedigini giyer herkes gozune sahip cıksın tabii ki bakarsın ancak rahatsız eder derecede ve taciz dolu bakıslarla degil
Ya Gülşenin konser görüntülerini izledim erkeklerin çoğu bakmıyordu bile, teşhirciliği çok seviyoruz artık özgürlük oranı buranı açmaksa medeniyet buysa bu değil, artık ben görmekten sıkıldım hep aynı tip kızlar ergen tavırlar
Abartmadan eş... su kacirmadan. olabilir. istisnalar haric çok kapalilar gördüm. ici fitne fesat dolu çok açıklar gördüm kalbi tertemiz. anlayana.🤔aklim karisiyorr bazenn.
Özgürlük denen bir şey var , insanlar istediği gibi davranabilmeli istediği gibi giyinebilmeli bence, şöyle giyersem bu bakar, şöyle yürürsem elalem ne der, bir erkekle yürüdüğüm de komşular görürse ne düşünür, diye kafanızda soru işareti bırakmayın, siz ve aileniz sizi bildikten sonra kim ne derse desin, kim nasıl bakarsa baksın bence umursamayin
İnsanlar bazı şeyleri anlamıyor. Evrimi biraz kavrayan biri şunu bilir erkek cinsel olarak daima dişilere karşı bir cinsel zayıflık içerisinde bulunuyor. Şimdi bunu sen insansın mağarada kalmadın diyerek kimse inkar edemez. Ona bakılırsa kadınlarda hala maço erkek seviyor. Reklamlar kasten öyle, insanlık hala ilkel bana göre
Yakinda erkekler cikartip gezicek. Ben acarim kimse bakmasin diyecekler. Gerçi gayler yapıyor yurtta. Her gördüğümde gulme krizine sokuyorlar dkhddjdjdjdj
Hayır yanlış düşünce diyeceğim ama bugün gördüm adam normal çarşaflı bayanın yürüyüşünü izleyerek nasıl da kırıtıyor diyorsa ki olmayan bir şey için gülşenin bu yorumuda bir o kadar ucube buluyorum
Açılmak değil, dekolte. Abartılmadığı sürece kadına zerafet kazandiriyor. Ben kullanıyorum (dozunda) dekolteyi. Yobazlar için değişemem. Bir zahmet onlar değişsin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğru bulmuyorum. Bakmalarını istemiyorsan açmayacaksın. "İstediğimi giyerim, istediğimi yaparım, kimse karışamaz, özgürüm..." Vs. Adı altında kendi ayaklarına sıkıyor kadınlar haberleri yok. Komik gerçekten. Ama gülmüyorum.
Acanlari görünce ben utanıyorum bakmaya onlar açarken nasıl utanmıyor onu da anlamıyorum göz göze gelince kendimi acaba bana abazami dedi diye dusunuyorum şahsen
doğru bulmuyorum illa ki istemesen bile göz ucuyla bakılır ama bu konudan dolayıda açık giyinen insanların yargılanmasını doğru bulmuyorum herkes ne isterse giyebilir...
ben saçma buluyorum tabii ki kimsenin ne giydiğine kimse karışamaz ama eğer sen sokakta çıplak gezersen sadece erkeklerin dikkatini cekmeyecegini de bilmelisin
Ya tamam herkes yapmak istediğini yapar da fazla abartmamak lazım açık seye sadece erkekler bakmıyor herkes bakar nerden nasıl giyinileceğini bilmeli insan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yuuh zoort çüşşş ohaa Ablam öne ya hiç giymeyeydin İğrenç ve hayasız gibi duruyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gülşen kadar açıp da taciz e ugrarsan hak sana gulseninki ciplaklik açıklık değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır. Erkekler bakmasın ama kadınlar da açmasin bu kadar hani. Normal değil. 🙄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben istediğimi açar istediğimi kapatırım kim bakarsa baksın