Kimse boşanmak için evlenmiyor tabi ama boşanma kararları birazcık hızlı alınıyor gibi.

Kimse boşanmak için evlenmiyor tabi ama boşanma kararları birazcık hızlı alınıyor gibi.
Bana da hızlı alınmış bir karar olarak geliyor birkaç ay evli kalıp da boşanmaya karar vermek. Düşününce kendi kendime hiç mi birbirlerine tahammülü, anlayışı yok insanların diyorum. Sonuçta kimse peri masalı beklemez ama evliliği için pek çok fedakarlık gösterir, bitirmek için değil kurtarmak için daha iyi olmak için çabalar.
Sanırım insanın fazla seçeneği olunca elindekinin kıymetini bilmiyor boşansalar bile 1-2 ay'a sevgili yaparlar.
O da ayrı konu cidden...
Hayır normal değil ama ülkemizde insanlar bunu normalleştiriyor yani normal olan kısmı tabi ki insanlar anlaşamaz veya mutsuz olur 1 ay sonra bile boşanır en doğal hakkı. ama insan tanımadığı güvenmediği biri ile neden evlenir ki? yani ilk tanıştığı gün mü evlendiler. o kadar kısa sürede sorun yaşıyorlarsa bu zaten birbirlerini gerçekten sevmediğini gösterebilir bence. ben evlensem sevdiğim kadın ile iyi anlaşırdım
Cevap
1Cevap
Nedene bağlı, gerçekten evliliğini deneyip kurtarmaya çalışanlar var ama olmayınca da olmuyor.
Ben şunu anlamıyorum sevgiliyken çıkmayan sorunlar evlenince mi çıkıyor, senelerce sevgili olup sonra bir sene dolmadan boşananları görünce anladım ki evlilik aşkı gerçekten öldürüyormuş
Ben hiçbir unulunin bir arada kaldığını görmedim
Aslında Oğuzhan tıp olarak iyi ama o kadar da değil zaten hiçbir ünlü sonuna kadar edemez ilişkisini
Yıllardır evlilikleri devam eden ünlüler var herkes için geçerli değil
Bunlar yüzsüz insanlardır. Her şeyi yaparlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?