Mesela babam ve annem birbirlerine ismiyle seslenmezler. Babam genelde bizim hanım diye hitap eder annem de benimki😅
Güzel olan gelenek ve görenekler olduğu kadar rahatsız edenleri de var tabi... resim onun içindir yanlış anlaşılmasın...

Mesela babam ve annem birbirlerine ismiyle seslenmezler. Babam genelde bizim hanım diye hitap eder annem de benimki😅
Güzel olan gelenek ve görenekler olduğu kadar rahatsız edenleri de var tabi... resim onun içindir yanlış anlaşılmasın...
Başlık parası ( 5 metrelik altın zincir talepleri ile hala bir şekilde yaşatılıyor)
kan davası ( biz şahit olmasak da sürüyor bir yerlerde)
çocuk yaşta kızların babası yaşında öküzlerle ya da yine kızların hatta bazen erkeklerin de görmediği, tanımadığı , sevmediği insanlarla fikrinin sorulmadan evlendirilmesi geleneği... buna benzer birsürü adet var akla mantığa sığmayan...
Kesinlikle yazdıklarınızın hepsi birbirinden kötü...
Evet maalesef keşke doğru olmasa ama yaşanan gerçeklikler...
Çok teşekkür ederim en iyi görüş için...
Rica ederim🪻
Süt parası başlık parası gelinin kayınpeder yanında ağız kapatmak konuşmamak yemek yememek ne bileyim çok saçma adetler var
Evet bizde bunlar devam etmiyor da sürdüren çok
Ben koyde olduğum için halen devam ediyor 90 bin 100 bini geçiyor valla
Gerçekten miii😳😳
Cevap
5Cevap
Ben dikkat etmiyorum ama bir çok saçma gelenek var
Bizim geleneklerimizde yeni evlenen gelin damadın büyükleri amcası veya babasının yanında konuşmazmış eskiden
Milattan önce bilmem kaç😅
Bizimkiler sümerlerden gelme 😂😂
😅😅
Mesela benim büyüüük büyüüük dedem Hammurabiyle amca oğluymuş 😂😂
😄😄sende mizah anlayışı geniş bak.. fark ettim.
Her türlü 😅😅 her ortamda neşemiz mizahımız zirvede ego olarak algılanmasın lütfen fazla pozitif enerji var mutluysam herkesi mutlu etmem lazım 😂😂😂
😅iyi ne güzel. Mutluluğun daim olsun🌿
Hep beraber olsun 🌹🌹
Babaanneme göre eğer evde altın olmazsa o evin bereketi olmazmış.
Çok ilginç. İlk defa duydum🤔
Davul zurna ve trafiği birbirine katan düğün konvoylari
En nefret ettiğimden...
İnşallah pek zannetmesem de...
Çok yakından tanıdığım bir köylü çifte birbirine şöyle hitap eder: laaa/malll... 😂😂😂
Rahmetli garı derdi, anamda koca derdi 🫢
Allah rahmet eylesin.
Gerdek gecesi damadın dövülmesi
Evet aşırı saçma..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar