Nükleer santral çalışanı olsanız diyelim ki reaktör patladı oradan kaçar mısınız veya kaçmak yerine sevdiğiniz arkadaşlarınızı mi kurtarmaya çalışırsınız
Nükleer santral patladı arkadaşlarınızı mı kurtarmaya çalışırsınız veya kaçar mısınız?
Dizisi bile kötü etkiledi ki gerçeğini düşünmek daha korkunç düşünsene nükleer santral de çalışıyor sun odanda hiçbir şey yok başta sonra şiddetli sarsıntı dalgalar hissediyor sun elektrikler gidiyor dumanlar geliyor korkunç tislama sesi belgesel de Çernobil çalışanı yuvchenko anlatıyor du birde bilmeden Reaktör e gitsen daha kötü ki bilmeyen 2 çalışan direk yanan Reaktör e baktilar
Nükleer reaktör patlaması o kadar çok kötü ki adamlar üzerini kapatmakda bile çok zorlandilar dahası 4 numara harabe oldu radyasyon olmasa 4 numara reaktör odası yeniden inşa edilir di ama bunu yapamıyorlar tabi yüksek radyasyon dan dolayı olduğu gibi yanmış vaziyette oda reaktör kapağı ters dönmüş
Maalesef ki acı gerçek patlama öncesi ne güzel canlı bir şehirdi şimdi binalar her şey çürüyor ıssız radyasyon ele geçirdi şehiri gözle görülemeyen tehlike en ağır radyasyon u itfaiyeciler aldı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben arkadaşımı kurtarırdım öleceksek birlikte ölelim
Kaçmak koşarak kaçmak gibi saçma gereksiz bir şey değilse kesinlikle kendimi korurdum
Bu arada çernobil çok iyiydi
Yürüyerek kaçamaz sin ki zaten Reaktör den olabildiğince uzak olmaya çalışmak gerekiyor
Gözünden kaçmıyor 😉😅 fotoğrafların Çernobil olduğu
Kurtulma ihtimali ikisinde de çok düşük. Oturup ölmeyi bekleyebilirdim
Düşünmesi bile çok acı kötü fotoğraflae Çernobil dizisi den düşünüyorum da orads kaç çalışan çok feci acı içinde öldüler korkunç
Evet o anda ölmeyenler de kısa zaman içinde radyasyondan acı içinde gittiler. Çok kötü bi durum
Dizisi bile kötü etkiledi ki gerçeğini düşünmek daha korkunç düşünsene nükleer santral de çalışıyor sun odanda hiçbir şey yok başta sonra şiddetli sarsıntı dalgalar hissediyor sun elektrikler gidiyor dumanlar geliyor korkunç tislama sesi belgesel de Çernobil çalışanı yuvchenko anlatıyor du birde bilmeden Reaktör e gitsen daha kötü ki bilmeyen 2 çalışan direk yanan Reaktör e baktilar
Bi de üstelik patlamadan az bi zaman sonra orayı kapatmak için bir sürü insan çalıştı bilmeden etmeden kısa süre içinde hepsi öldü. .
Bi de ilgilendiğin bi konu sanırım Çernobil duası adlı ödüllü bir kitap vardı ilgini çekebilir tavsiye ederim
Nükleer reaktör patlaması o kadar çok kötü ki adamlar üzerini kapatmakda bile çok zorlandilar dahası 4 numara harabe oldu radyasyon olmasa 4 numara reaktör odası yeniden inşa edilir di ama bunu yapamıyorlar tabi yüksek radyasyon dan dolayı olduğu gibi yanmış vaziyette oda reaktör kapağı ters dönmüş
Tekrar inşa etmeyi geç hala yaşam yok koca bir alanda
Maalesef ki acı gerçek patlama öncesi ne güzel canlı bir şehirdi şimdi binalar her şey çürüyor ıssız radyasyon ele geçirdi şehiri gözle görülemeyen tehlike en ağır radyasyon u itfaiyeciler aldı
Evet işlerini yapıyorlardı. tabi tüm şehir bitti. Türkiye bile ağır etkilendi kanser vakaları o zamandan sonra arttı
Kultulma şansın çok düşük radyasyon yedin mi o an ölmesen bile ilerleyen yıllarda %99 kanserden ölürsün
Arkadaşlarımda kurtarmaya çalışırım👨🦱👱♀️❤️
Peki ya radyasyon 😉😅
Önce kendim
Sevdiğin arkadaşlarin ölecek ama kaçarsan yardım etmezsen
Ben kurtulursam ona yardım etme şansım olur. uçağa bindiysen önce nefes alma maskelerini çocuktan önce kendinize takın denir. aynı mantık