Aile & Toplum Kimlikte 1 yaş büyük yazılmışım 21 yazıyor. Bunun için mahkemeye başvursam saçma mı olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Annem yazın diyor ablam baska bir sey diyor.Kafam karisti Kimlikte 1 yaş büyük yazılmışım 21 yazıyor. Bunun için mahkemeye başvursam saçma mı olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mickywomen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl E devletten doğum tarihini düzenleyebileceğin bir bölüm var izleyeceğin adımlar için yönlendiriyor sistem en kolay yolu. 0 0 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. 21 büyük yaş hem o yaştakiler de garip değil mi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 4 5 Yaş küçük yazılan birini biliyorum yaşını büyüttü ama bence gerek yok 1 yaş için niye uğraşıyosun benimde doğum günüm yanlış yazılmış 0 0 Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır olmaz. Asliye hukuk mahkemesinde dava açacaksın 0 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Boş ver kalsın 1 yıl daha erken emekli olursun😂 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ölür müsün 1 yaş büyük olsan 0 0 Yorumla
bwbwwb28 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Olmaz öyle davalar var acabiliyorsun araştır iyice 0 0 Yorumla
istanbulundayisi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Hiç uğraşma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla istanbulundayisi +1 yıl 1 yaşın lafimi olur be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
E devletten doğum tarihini düzenleyebileceğin bir bölüm var izleyeceğin adımlar için yönlendiriyor sistem en kolay yolu.
21 büyük yaş hem o yaştakiler de garip değil mi.
4 5 Yaş küçük yazılan birini biliyorum yaşını büyüttü ama bence gerek yok 1 yaş için niye uğraşıyosun benimde doğum günüm yanlış yazılmış
Hayır olmaz. Asliye hukuk mahkemesinde dava açacaksın
Küçük olmak herzaman avantajdır
Boş ver kalsın 1 yıl daha erken emekli olursun😂
Emeklilikte avantaj sağlar belki 😅
Ölür müsün 1 yaş büyük olsan
Olmaz öyle davalar var acabiliyorsun araştır iyice
Yoo olur ben de aynıyım
NEDEN bi yaş büyük yazdırırlar anlamıyorum
Hiç uğraşma
Niye
1 yaşın lafimi olur be
Kalsın