Örtünmeyen kadınları cehenneme gidecek ya hani, malum günümüzde kadınlar yarı çıplak geziyor ee bunlar cennete girebilecek mi? Nasıl olacak o iş toplu af mı olacak bilgisi olan? Şimdi dışarda gördüğümüz her 10 kadından 7si açık seçik kıyafetler dolaşıyor bunun günahı olmayacak mı?
Zebaniye sende bakma mı diyecekler? 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
9 yasinda zavalli bir kiz cocugunu koynuna alan sahis girebiliyorsa onlar da girer sen merak etme.
Konuş be.
Onlarla açık giyinen kadının farkı yok kii
@carsngirls kimsenin dinine inancina karismayalim diyoruz ama onlar hic bos durmuyor surekli insanlari rahatsiz etmr ve taciz pesindeler
Olayı anlamamışsın sen.
@eskibirksliadam kesinlikle ve olaydan da haberi yok, tek gördüğü şey meme.
Eger inlarin acik giyinenden bir farki yoksa zaten inandigin din otomatikman çöp oluyor ama maalesef bunun bile farkinda degilsin be zavalli kardesim. Iste bu cehaletle somurduler bu ulkeyi 21 sene vay be.
Nasıl çöp oluyor dinde 9 yaşındaki kızla evlen demiyor
Tabi ki demiyor kardeşim, bu bir sünnet.
Denmiyir mu? Bak arkadasim tanridan eminim tanriya ve tanrinin yaratiklarina saygi duyulmasina ve ona ibadet edilmesine de tamamen destekciyim. Senden tek istedigim lutfen baska insanlarin hayatlarina karismayin. Kendini altin baskasini komur karasi girmeyin. Sen kalbindeki gibi inanmaya devam et. Temiz kalpli birisi oldugunu dusundugum icin bazi seyleri aciklamiyorum. Bilmemende fayda var uzulursun. Sen bildigin gibi devam et.
Ne gibi mesela din konusunda mı
Sana mı kaldı bide cennet diye bir yer yok boşuna Ümitlenmeyin
Bırak da bunu yukarıdaki düşünsün, her koyun kendi bacağından asılacak bilirsin.
hiç kşmse cennete giremiycek çünkü öyle bi yer yok.
Sen bu kadınların açık giyindiğini gördüğüne göre erkeklere farz olan göz tesettürünü uygulamamışsın. Birlikte yanarız 😘
Nasıl görmeyelim her yer çıplak kadın.
Gerçekten musluman olan bir erkek kadin olan ortamda mecburi bulunacaksa kafasını one eger saga sola bakmaz sen goz tesetturunu uygulayamiyorsan muslumanim onlar cehenneme gidecek diye gezme senin ne haddine allah varken sana mi kalmis onun bunun ameli gunahi kuranda gecen inaniyormus gibi davranan kafirlerden farkin yok
😂😂😂 lan kaldırımda yürüyorum önüme kız geçti tayt giymiş tayt g*tunun arasına girmiş çamaşır giymediği için arkasından vajinası bile görünüyor.
Kaldırımda nereye baksam havaya bakarak mı yürüyeyim
Kadinin vajinasina kadar inceleyene kadar hemen kafani cevireceksin sen münafıksin bu saatten sonra muslumanim deyip islami kirletme hadsiz seni
Yahu incelemeye kalksam klitorisi de görürüm bakmadan o kadarını gördüm kafamı çevirdim zaten. 😊
Kadınlar teşhirci varlıklardır bunu kabul et vajina kalça göstermeye bayılıyor çoğu.
Belli oluyor kafanı çevirdiğin canim bakmamis olsan bile bir kadinin cinsel organindan bahseder kullandigin kelimelerle cok belli oluyor ne kadar düzgün birisi olduğun evet ya
Önemsemediğim için kullanıyorum banane vajinadan
Sanane sanane bu seni mi ilgilendirir Allah varken sen kimsin hadsiz sana mi düşmüş bunun kararini vermek Allahin yarattığı hiçbir varlik hakkında boyle pis konusamazsin madem erkekler de kendi islama uyumayıp münafık olup kendilerini hasa Allah sanip kadinlari yargilamaya bayılıyorlar
Ben ayıba bakıyorum sadece erkekte yapsa ona da kızarım
Kizamazsin senin haddine değil bu kendini dev aynasinda gorme bir tek ALLAH AYIPLAR senin ne haddine munafik
O zaman bir erkek bir kadına taciz yaptığında buna kızamazsın sende. Ayıplayamazsın?
Ikisi cok alakasiz seyler bunlari nasil bagdastirdin cok merak ediyorum bak guzel munafik kafir kardesim bir kadinin acik giyinmesi bir erkegin namaz kılmamasi oruc tutmamasi kimseye zararı yok Allah bize özgürlük vermis onlar da kimseye zarar vermeden bunu kullanıyorlar bir pisliğin namussuzun bir kadina taciz etmesi namusa terstir islama terstir allahin yarattığı cana kimse dokunamaz ayni sekilde adam oldurmek de ayni şekilde sebebi ne olursa olsun ayiplanacak bir seydir bunlarin islama gore cezasiz kalmamis gerekir kimse allahin yarattığı cana bunlari yapamaz ayrica bu sekilde konusman ya büyük cahilliğinden ya da gerçekten musluman numarası yapan kafir munafiklardansin dalga geçiyorsun
Canım benim bir kadının vajinasının tayt üstünden göstermesi ile, bir erkeğin penisini çıkarıp sallaması aynı şey ne fark görüyorsun.
Kadın kadın olduğu için ileri gidemiyor teşhir ederek yapıyor bunu yani taciz etme şekli teşhir ederek. Erkek dokunarak taciz ediyor kadın göstererek.
Yani bu bir taciz şekli ben görmek zorunda değilim. Sen kadınlar kendi için yapıyor diye savunursun ama erkeklerin tamamı o kadınlara ilgi göstermezse o kadınlar çıldırır çıldırır. Erkekler niye bakmıyor diye çünkü amaçları bu. Erkekler baksın.
Günahına göre yanacak
Hayır
Sanane
Olur mu sanane