Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bunlar rezidansta yaşayan, Amerikada doktorluk yapan, eski emniyet müdür olan, en ufak sağlık sorununda Amerikada uçan, otelleri olan tipteler şimdi kot giyip giderim bunların tuvaletle geldiği yere büyük kaos olur fjkfkgkg annemler yine süslü ama olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin için restoran kapatmışlar sülale olmasaydı iyiydi
Jdkfkgkg kanka beni ne yapsınlar ya
Olsun davete icabet iyidir kot giymeden git :))
Jckflglg abimi yolladım yaa uğraşamam onlarla kesin bir olay çıkacak egzantrik bir olay tefecinin ya da organ mafyasının eline bile düşebilirler öyle bahtsız bir sülalem var komedi gibiler
Senin sülalen cidden ilginçmiş nasıl bir sülalenin içine düştün sen :))
Hepsi çatlak valla 7 sinden 70ine hatta babamın dayısı 70 yaşında motorcu olmuştu adam rezidansta yaşıyor ama rezidansın balkonunda patlıcan, kabak falan kurutuyor milletin balkonu jilet gibi bizimkinde patlıcan kurusu asılı ndkfkgkj
O kadar çatlağın içinden çatlakları kapatan birinin çıkması güzel... sen akılı birisin hepsini yola getirirsin :))
Valla benide bozacaklar sanki jfkvmgkg şaka şaka ben bozulmam inşallah yani ha bu saydıklarım birer hiçç daha neler neler ama çok uzun
Bak merak ettim şimdi neler neler daha var :))
Anlatayım birkaç tanesini
Benim amcamın oğlu var onun sünnet kınası yapılıyordu halamın oğlu alkolü çok içince hayatı sorgulayıp intihar etmeye kalkmıştı nfmckvk zor tutmuşlar bu arada kuzenim o sıralar ciddi bir iş adamının kızıyla nişanlıydı oralar komik ama şimdi girmeyeyim oralara çok karışık, amcamın kızı sünnet olan çocuğun ablası o sıralar aşıkmış galiba birine her neyse amcam saçının beyazlamasından çok tanıyormuş bu yüzden gizli gizli kuzenime boyatıyormuş amcam çok forslu bir adam ülkü ocağı başkanıyla falan kanka, eskiden tefecilerin manevi oğlu falanmış ayrıca çok iyi bir komandoymuş küçükken hatırlıyorum çok fiyakalı biriydi her neyse bu leyla kuzenim gitmiş adamın saçını siyah yerine pembeye boyamış jfkcövkv yengem falan evde yokmuş bizdeydi o sırada sonra telefon falan çaldı yetişin babam beni öldürecek diye gecenin köründe tanıdık berberi açtırıp boyamıştı kurtulmuştu amcam hala aklıma gelince gülerim, annem abimin kınasında kına bahçeliydi yandada başka düğün vardı ama gözüküyordu içi dışı falan önünden geçerken bir baktık kınada annem yok altın bekliyorlar annemden kına yakmak için annem düğünü karıştırmış gitmiş yabancıların düğününe gitmiş işin kötü yanı gittiği düğünde gelin sarışın yengem kumral jfkfkfkgg oturup çay falan içmiş amcam bulup getirmiş, abim babannemin cenazesinde balkondan bahçede oturanlara ayran fışkırtmış jfjfjkg babam babannemin cenazesinde telefon almaya gidip pide yaptırmayı unutmuş vs vs of çok var ama zamanım yok sınavım var yarın
Allah cezanı verecek :)) tefecinin manevi oğlu ne... ahahah saçını pembeye boyatmak diyince Recep ivedik aklıma geldi.. pempede yakışmıştır muhtemelen ama erkek adam :)) ama ölmeyi harbi haketmiş yani siyah yerine pembe :)) Allahtan tanıdık berber varmış yoksa saçlar jiletle giderdi.. Annenin başka düşüne gitmeside çok ilginç film gibi ailen var daha ne istiyorsun :)) neyse sen sınavına çalış yarın devamını anlatırdın :))
Xkkxkflfkgg bazen yorucu ama güzel ben bu ailede bir ilki gerçekleştirip oyuncu olacağım senarist falan olursam kesin ailemi anlatan bir film çekerim
O filmi şimdi çok merak ettim ismi ne olaki :)) ilk izleyicinde ben olurum çok ilginç bir çalışma çıkacağı kesin :))
Ama bir şey diyimmi eğlenceli aileleri çok severim böyle insanın yaşama sevinci depreşiyor:)) başka türlü bu ömür bitmez...