Ailem restoran kapatmış tüm sülalem oraya gidiyor benim yarın sınavım var gitmeli miyim?

Adımı yazdırmışlar rezervasyon yapmışlar benden izinsiz ama benim yarın çok önemli bir sınavım var herkes ama herkes gidecek baba tarafımdan ama gitmeyeceğim benim yerime abimi ikna edeceğim o gidecek (abimde gitmek istemiyor çünkü akrabalardan bir kız abime yavşıyormuş galiba ondan ama ikna etcem mecbur) ya birde baba tarafım biraz kasıntı, gideceğimiz yeri bilmiyorum dedikleri semt elit ama ne giyeceğimi bilemem elbise giyip giderim dalga geçerler, kot giyerim bakkala gelir gibi derler birde hepsi doktor, öğretmen, emniyet müdür vs kesin notlarımı soracaklar benden çok ümitler (güvendikleri dağlara kar yağdı bugün 30 almışım ingilizceden ama zordu hatta okuka göre yüksekti bile ya okuldaki hocalar hepsi odtülü bizide öyle sanıyorlar 🙄) kesin kuzenlerimde gelmeyecek onlar benden inek Türkiye nin en iyi liselerinden birine gidiyorlar o yüzden ben gitmiyorum ama aklımda hep orada kalacak şimdi 😭

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada bunlar rezidansta yaşayan, Amerikada doktorluk yapan, eski emniyet müdür olan, en ufak sağlık sorununda Amerikada uçan, otelleri olan tipteler şimdi kot giyip giderim bunların tuvaletle geldiği yere büyük kaos olur fjkfkgkg annemler yine süslü ama olsun
Ailem restoran kapatmış tüm sülalem oraya gidiyor benim yarın sınavım var gitmeli miyim?