Arkadaşlar annem evlilik düşündügüm kız arkadaşımı istemiyor cok isteksiz ve bu durum beni çok üzüyor?

Arkadaşlar kız arkadaşımla iyi hoş 3 yıllık bir beraberliğimiz var. Normalde hep bunlari kız anneleri yapmış ama bu sefer erkek annesi yapıyor. Annem çok önyargılı ve 3 yildir ben onu zorlamadığım müddetçe asla kız arkadaşımı sormaz etmez. Bu konudan çok muzdaribim. Bazen açarım ona böyle yapma diye. O da hep aynı cevap "belli olmaz daha isteme yapmadık gelinim değil bişeyim değil niye sorup edeyim daha ortada fol yok yumurta yok böyle saçmalık mı olur kalkıp bide kızı mı soracam yok eve davet edecem belki ayrılacaksınız netleşmeden kimseye yüz vermem" diyor. Dayanamıyorum kız arkadaşımla da hep bu konuda tartışıyoruz o da çok üzülüyor kafayı yemek üzereyim resmen kız annesi gibi davranıyor ya resmen kız annesi gibi davranıyor ya erkek halime utandırıyor beni kafayı yiyecem ne yapacam bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben 25 kız arkadaşım da 27 yaşında küçük insanlar değiliz ikimiz de çalışıyoruz
Arkadaşlar annem evlilik düşündügüm kız arkadaşımı istemiyor cok isteksiz ve bu durum beni çok üzüyor?