Kız kardeşimle tonlamamız, kullandığımız kelimeler ve mimiklerimiz bile aynılaştı. Bir konuda konuşurken aynı anda aynı cümleyi kuruyoruz. 😂
Siz de ailenizden biriyle ya da yakın arkadaşınızla böyle misiniz?

Kız kardeşimle tonlamamız, kullandığımız kelimeler ve mimiklerimiz bile aynılaştı. Bir konuda konuşurken aynı anda aynı cümleyi kuruyoruz. 😂
Siz de ailenizden biriyle ya da yakın arkadaşınızla böyle misiniz?

Çok ilginç bir olay aklıma geldi bununla ilgili. Biz küçükken erkek kardeşimle beraber aynı yatağı paylaşırdık. Bir gece öyle bir şey yaşadık ki. Uyandığımızda yatakta yer değiştirmiştik, işin enteresan kısmı ikimiz de aynı anda uyanıp, senkronize olup aynı anda birbirimize ismimizi söylemiştik 😀
hayır olmuyor zaten kardeşim olsun aile olsun ben çok farklıyım yani onlara benzemem hiç bir şekilde bu yüzden de genelde kimseye benzemem zaten kendim olurum her zaman için. kardeşim ile de düşüncelerimiz farklıdır her zaman. o ne derse tersini diyorum. ama her zaman için ablam olsun isterdim çünkü ablam olsaydı o zaman bu kadar yalnız hissetmezdim diye düşünüyorum ben. ayrıca en büyük kişi olmak da bazen yorucu ve zor olabiliyor maalesef
3 kız kardeşiz büyük ablamla 11 ortanca ablmla aramda 4 yaş var. Büyük ablamla ne kadar anlaşaniliyorsam ortanca ablamla da o kadar zıt yaratılmışız. Büyük ablamla göz göze bile anlaşıyoruz her şeye genelde aynı tepkileri veriyoruz ama ortanca ablamla tüm fikirlerimiz hareketlerimiz farklı.
Evet hem de aynı gün doğmuşuz biliyor musun annem pasta masrafı olmaması için ikimizi aynı güne denk getirmiş 😂 ikiz olmamamıza rağmen yine de ikizim gibi onu çok seviyorum ❣️♥️
Cevap
20Cevap
Birlikte çok zaman geçiriyorsaniz normal. Ne demişler üzüm üzüme baka baka kararir. Ben de yakın arkadaşimla aynı tepkileri veriyordum bir ara şimdi birbirimizden uzaklaştık. O ozellik de kayboldu.
Hayır. Sadece bazen söyleyeceklerini içimden tahmin ediyorum. "Şimdi kesin şöyle diyecek, bu tepkiyi verecek" gibi ki çoğu zamanda tutuyor. Kardeşimle çok zıttız..
Tekim 😭😭 bir ara kuzen bizde kalmıştı uzun bir süre üniversite için. Onunla aynı şekildeydik. Saçmalıyoruz. 2 gün sonra yarım kalan aynı yerden saçmalaya devam ediyoruz 😅 güzeldi.
Düşüncelerimiz aynı oluyor ve hep ilk dile getiren ben oluyorum bir ara bunun esprisi çok döndü aramızda.😀
evet. eğer yaş da yakınsa, çok fazla şeyi birlikte deneyimlemekten dolayı bi yerden sonra tepkiler bile aynılaşıyor
Kız kardeşimle ben resmen ikiz gibi her şeyimiz aynı erkek sevgililerimiz bile birbirine çok benzer
Ablamla bazen aynı anda konuşup aynı şeyi söylüyoruz . d
Bu durum hiç iyi değil farklılaşma olması lazım
Üzüm üzüme baka baka kararır boşuna dememişler..
Kardeş bağından mıydı o. Bende abim ne düşündüğümü bilince çok zeki olduğundan diye yorumluyordum
Ailemdeki tek aykırı kişiyim benzer yanlarimiz yok diye bilirim 😁
Yok genelde hiç benzemiyonuz kardeş olduğunuza emim misiniz derler bize🤣
Bir zamanlar böyle olduğum biri vardı. Artık yok
Ablamla aynı kelimeleri eş zamanlı söylüyoruz bazen tuhaf oluyor. 😂
Kardeşin değil başka biri olsa yine aynı olur kimle berabersen ister istemez zamanla o oluyosun
Millet takilma falan yazmis ne kardes dusmanlari var aw
Aldırış etmeden gülüp geçmek gerekir. Bazen benzeşmeler olabilir.
Çok tatlı bir durum 😂😂 bizde böyle bişey mümkün değil 😂
Üzüm üzüme baka baka kararır diye boşuna dememişler :)
15 yaşından beri aile ile yaşamıyorum, haliyle böyle bir durum yaşamadım
Kardeşimle değil annemle öyleyiz verdiğimiz tepkiler bile aynı kardeşim bizim tam tersimiz
Ablam la gülüşümüzü bile benzetiyorlardı tepkilerimiz de aynı oluyor gördüğümüz şeylerde aynı evde yaşıyorsan normal
Aynı kanı taşıyorsunuz normal değil mi , mesela telefondada benimle kardeşimi ayırt edemezler, sürekli sorarlar sen hangisisin diye
Millet takilma falan yazmis ne kardes dusmanlari var
Kardeşim yok. En azından öz kardeşim yok :D
Yok biz kavga etmeyi tercih ediyoruz genelde
Beraber çok vakit geçirince oluyor
Kız kardeşimle böyleyim.
Hayır hiç benzemiyoruz..
Fazla iletişim kurmaktan bunlar boşanın 😂😂
Evet, heyecanlanma tepkilerimiz aynı.
Ben de ablamla bu durumu yaşıyorum hep ya 😂😂😂
Böyle bi kız kardeş çok isterdim
Ablama benzemeye başladım🤦🏻
Evin yalnız jojuğuyum