Mesela evde bizimkilerden biri ev telefonuyla biriyle konuşurken başka hatta onları dinlemek 😄😄😄
Sobada kestane pişirmek gibi örneklerden bulunabilirsiniz.
Sobada kestane pişirmek gibi örneklerden bulunabilirsiniz.
Ben çizgi film izlerdim. sabahları uyanırdım 6 da :D CN kanalını açardım. orada bakugan veya ben 10 falan izlerdim sürekli. o zaman güzel günlerdi sonra da arkadaşlarım ile takılırdım kuzenlerim ile buluşurdum her zaman. halı sahada maçlar yapardık piknik yapardık tüm gün geceye kadar takılırdık yakın olduğumuz için evlerimiz çok uzak değildi.
bu kadar başka anım yok benim
Ne güzeldi o günler. Ben de çocukken Tom ve Jerry izlerdim.
Kategorin "çeyiz alışverişi"nde 😅
Nostaljik ne yapıyordum hiç hatırlamıyorum cidden.. Sadece çocukken kapı dinlerdim 🙈
Nadiren de olsa kapı deliğinden bakardım 😂
İpi bağlayıp sepeti balkondan aşağı bıraktığımız olurdu, bakkal içine ekmek ıvır zıvır koyardı. Bunlar ne kadar nostaljik bilemem tabii 😄
Güzelmiş be. Bakkal yakın olunca... Biz de uçurtma uçururduk. Çizgi film izlerdik. Diğer hattan telefonu dinlerdik. Bunu hâlâ yapıyoruz. Sobanın üstünde bir şeyler pişirmek...
Biliyor musun hiç uçurtma uçurmadım. Denesem becerebilir miyim onu da bilmiyorum.
Diğer hattan telefon dinleme olayını ben de yapmıştım.
Sobanın üstünde bir şey pişirmek, canım çekti şimdi ekmeği koysak kızartsa üzerine tereyağı sürsek.. Mis gibi 😅
Valla dün biz sobada patates pişirdik. Kumpir gibi oldu. 😄😄😄 Uçurtma dediysem poşete ip bağlayıp balkonda sarkıtırdım.
Afiyet olsun.. Bizde soba olmadığı için pişiremiyorum 😅
Balkonda ip bağlayıp sarkıtma işini de yapmadım hiç 😄 aklıma gelseydi yapardım
Teşekkür ederim. Sene 2023 olmuş biz hâlâ soba yakıyoruz. 😄😄 Nostalji yaşıyoruz. Şimdiki çocukların elinde tablet ve telefon varken ben 22 yaşındayken Android telefona ulaştım. Çok hoş sohbetin varmış. Güzel yorumların için teşekkür ederim. :)
Eig için teşekkür ederim.
22 yaşındayken android kullanma sebebin nedir peki?
Rica ederim bende teşekkür ederim ☺️
Rica ederim. Ailem bana önceden lisedeyken tuşlu telefon alırdı. Üniversite yıllarında dokunmatik almaya başladılar. Bizimkilerin koymuş olduğu kural işte.
En güzelini yapmışlar, daha temiz kalmışsındır hiç olmazsa
Doğru söylüyorsun. :)
Cevap
0Cevap
Tel dinleme olayını çok severdim annem teyzemle konuşurken
Eskiden yapardım abla 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar