Güncellemeler
+1 yıl
tabii ki bazı düzeltilmesi gereken sorunları var. örneğin aiırı kalabalık ve daha elitlerin yaşadığı bir şehire dönüşse daha iyi olurdu
Güncellemeler
+1 yıl
not düşmek isterim: soruya tam cevap verenlere (3ü bir arada) + atacağım sadece. katılsam da katılmasam da görüşlerine.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben Ankara da yaşıyorum Ama Amerika da yaşamak isterdim kesinlikle bir gün hayalim ama başaracağımdan emin değilim. bu yüzden de Amerika da isterdim
Ankara 'da yaşıyorum ama İzmir'de yaşamak isterdim oradaki barlar gece kulüpleri bir başkadır bence deniz manzarası eşliğinde bir de.
çok bar filan yok demişlerdi bana
En azından kafa yapısı ileri bir yer.
gitmedin mi hiç
Hayır.
@CptSimonRileyKanka ben Djim İzmir'de yok o kadar yer görmedim hiç İstanbul'da çok var eskişehirde biraz var arıyorsan muğlada yaparsın ortamı hem 9 ay sakin yazında akarsın marmariste villamız var 3 ay oralarda Djlik yapıyorum ingiliz alman ruslarla iç içeyiz ora uyar sana
bence bir git gör. İstanbulun en berbat semtlerinde bile izmirin en merkezi yerinde çimlere atılan çöp kadar çöp görmedim yerde. ileri kafa anlayışı bu olmamalı. avrupanın alt sınıfı genelde böyledir.
Aynen öyle burjuvazi 🤠
@eyeyeyge61 Güzelmiş uzmanlığı Muğla yazayım en iyisi :D
@eyeyeyge61 😊👍
Ankara 'dan kötü yer yoktur bence insanlarla konuşulmuyor resmen İstanbul'da arkadaşım var Ankara 'da yok
Kanka Ankara'da sosyal hayat yok kızlıay meydanı ve avmye gidersin başka hiçbir şey yok Ankara'ya gideceğine kayseriye git daha çok eğlenirsin ahahaha Ankara'ya asla gitme
@eyeyeyge61 Üniversite gereği mecbur :(
Kanka üniversteyse eskişehire git ben bu sene tekrar sınava giricem ailemin durumu çok iyi ikna edersem orada hem okurum Djlikte yaparım orada hem ortamımı kurarım mekanlarda hem okurum hem değişiklik olut
@eyeyeyge61 Bir daha değiştirmek istemiyorum zaten 2. sınıftayım :D
Ahahaha haklısın
Küçükçekmece ama 4 aydır zonguldaktayım babamın bi inşaat işi yüzünden başka yerde de yaşamam yaşamak istemem ama İstanbul harici eskişehir bursa veya muğla olur
İstanbul'da yaşıyorum
rize veya doğuda yaşamak isterdim
nedeni yok sadece merak ediyorum bütün şehirleri?
İstanbul'dayım
Düzeltilmesi gereken şeylerle beraber memnunum aslında ama biraz hareketli geliyor
Daha sakin bir şehir de düşünebilirim
İstanbul'da yaşıyorum Ege de sahil kasabasında yaşamak isterdim hayat bu genç yaşımda çok yordu beni insanlar da buna dahil
Kocaelide yaşıyorum ama sevmiyorum ne yalan söyleyeyim İzmir'i seviyorum başka bir yer benim için.. ama gönül ister ki yurt dışı olsun
İstanbul'da yaşıyorum yaşamaya da devam etmek istiyorum
Antalya Antalya'da devam
deniz kum sıcka hava diyorsun
Yani güzel yer İstanbul gibi olmasada
İstanbul'dan memnunum
İstte yasiyorum İzmir'de yasamak isterdim
köy hayatını seviyorsun demek ki 😂
Yaşamak istediğim yerde yaşıyorum.
Yaşadığım yerde yaşamak isterim
Adana İzmir de yaşamak isterdim.
İstanbul'dayım ve İstanbul tabiki :)
Sen sorndie