Çok komik tartışmalar oluyor. Gelin evine bakmıyorum ama evde olduğum zamanlar bazen yemekteyize denk geliyorum. Hatta mercimek çorbasını yapmayı oradan esinlendim. Kavgalar filan harika oluyor 😂. Genel de katılan erkek yarışmacılar biraz yumuşak tipliler oluyor. Hareketler filan enteresan. Bir tane amca vardı mesela internette hala replikleri duruyor. Sunucu diyor tavuklar fırında pişerken siz diyor Seda hanım'la kahve mi içiyordunuz diyor. Amca da ne yapayım ben de mi tavuklarla fırtına girseydim diye cevap veriyor 😄. Enteresan şeyler olabiliyor bazen 😂
Ben oldukça saçma buluyorum. çünkü bu tür progralmar özellikle yaşı küçük kızların dikkatini çekiyor ve etkisi altında bırakıyor. yemek programlarında sorun yok aslında genelde bende bazen izlerdim güzel yarışmalar veya tarifler olabiliyor. ama işte gelin evi ya da bu tür programların kapatılmasını isterdim ben. tabi arz talep meselesi halk bunu istiyor bunlar da bu programları çekiyorlar işte
Oturup zaman ayirmiyorum ama evde bazen denk geliyorum. Evde şu uyumsuz bu uyumsuz su renk olmamis vs. Biz evimizi uysun diye degil daha kullanabilir bir ortam olsun diye kuruyoruz. Hangimiz herhangi bir iç mimar tutup uyumluluk testi yaptiriyoruz?
Ya aslında yemek programları olabilir yani toplum bunları istiyor ama o kadar saçma sapan yerlere çekiliyor ki o kadar saçma sapan yorumlar o kadar saçma sapan oyunlar oynanıyor ki keşke hiç olmazsa bu arada sen her fotoğraf değiştirdiğinde ben ayrı bir hayran kalıyorum sana onu ne yapacağız
Bu programlardaki dönen muhabbetlere 5 dakika katlanamıyorum, nerede cins varsa bulup çıkarttıkları için yozlaştığımızı düşündürüyorlar. Ciddiye almayın, bunların işi algı oluşturmak.
Yani bu programların topluma verdiği bir şey yok ki Bir masa etrafında toplanıp yemeklerini yiyorlar, birbirlerine not veriyorlar ama sinsi planlarla masanın altından birbirlerini tekmeliyorlar
Boş insanların olduğu senaryo olan zararlı proğramlar kalite çok düşük ama adamlar reytingi yakalıyor. Zaten artık tv nin de çok önemi yok netflix disney çok daha eğlenceli ve kaliteli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir zamanlar gelin evini izleyerek mastürbasyon yapmisligim vardır 😂