Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir insanın hiç mi rızkı kısmeti olmaz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şu an mesleği olanların çoğu garsonluk yapıyor. Maalesef ki durum bundan ibaret. anca belki önümüzdeki yıllarda rahata ereriz.
Artık herşeyi bıraktım ve mücadele etmiyorum bir kenarda vademin dolup olmemi bekliyorum
Hayır lütfen karamsar olmayın. :(
öyle olmuyor bir insanin hicbiryer de kısmeti olmazmi hocam hiçbir yerde rızkı olmazmi hocam kendime bile değer vermiyorum artık ve artık herşeyi bıraktım Allah'a olan inancımı da yitirdim hiçbir şeye inancım yok artık
Sizi anlayabiliyorum. Ülke tamamıyla çok ümitsiz emin olun bu düşüncede olan ve ağır gelen çok insan var. Hem ekonomik açıdan hem ruhsal açıdan yıkığız hepimiz. Ben de Denizcilik mezunuyum ama önüm açılmıyor. Güzel günler yakındır buna olan inancınızı lütfen kaybetmeyin. Biliyorum ne desem teselli etmeyecek sizi ama lütfen üzmeyin kendinizi
Ben kendimi işe yaramaz bir hiç olarak görüyorum artık keceyi Suya attım kpss de artık çalışıp o sınava girmem ve artık iş de aramam rizkim yok kısmetim yok bunu çok iyi anladım ve artık bu kadar şeyi yaşadığım için Allah'a da eski inancım kalmadı hicbirsey yapmak artık gelmiyor içimden bir kenarda ölümümu bekliorm vademin dolup olmemi bekliyorum hepisi bu artık kendime bir güvenim de yok hicbirseye umudum da yok kalmadı