Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım kendime ait evim ve 10.000 TL maaşım var sizce şanslı sayılır mıyım?

Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım kendime ait evim ve 10.000 TL maaşım var sizce şanslı sayılır mıyım?

Şans bunlarla ölçülmez..
Yanında bulunanlar senin en büyük şansındır..
Birini seversin, elinden herseyini alır..
Birini seversin, sana dünyaları sunar, maddi manevi.. Şans budur işte..
Cevap
8Cevap
Gayet güzel kanka. Kötü yorum yaparak moralini bozmaya çalışanlara aldanma. Birikim yapmaya özen göster. Boş vakitlerinde entellektüel aktiviteler yap. Sinema , tiyatro , opera, kitap okumak veya gezmek gibi. Hayatından keyif aldığın sürece kimin ne dediği önemli değil.
Ev sahibi olmak şu an ki ülke şartlarında artı bir durum kesinlikle. İşinizde kalıcı bir işse gayet iyi👍
Azimli, hırslı, sorumlu bir insansın. Bu tüm çabalar senin gayretinle olan şeyler. Kendine şanslı 🍀 diyebilirsin.
Soruna bakılırsa zeka seviyen 15 yaşında gibi. Dikkat et. Kandırıp elindekileri almasınlar.
Şimdilik şanslısın inşallah hayatın boyunca öyle olur.
ev konusunda şanslısın ama maaş konusunda Allah yardımcın olsun
Hiç bi şeysin valla Allah istese o evi elinden 2 dakikada canınla beraber alır
Ne alaka niye kıskanıon
Kıskançlık değil valla depremle birlikte para biriktirmenin nekadar önemsiz olduğunu anladım
Yeri geldi yemedim içmedim güzel bir burger menüyü kendime çok gördüm aman param cebimde kalsın dedim ka hastane prası oldu ya haya huya gitti. En son elimizdeki üç kuruşta depremde yok oldu gitti. Ev diye bişedw kalmadı yıllarca 10 yıl borcunu ödedim. Yiyeceksin içeceksin gezeceksin bunu kar bileceksin. Yoksa yok 10 bin alıyorum bilmem ne benim gibi iki yakan bir araya gelmez
Maaşını benimle paylaşmadıkça şanslı sayılmazsın:)
İyisin seni gidi zengin
Maşallah allahım daha çook versin 😄
Neden gösteriş peşindesiniz ayıp cidden
Evinin olması güzel ama maaşın düşük.
evin varsa milyonersin zaten daha ne olsun...
Evet sanslısın maalesef
Evet iyisin kanka
Araba yokmmu?
Değil 10 bin lira para mi ya
Değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?