Aile & Toplum Çok sıkıldım ya, benim flört zıbarıyor benim de uykum yok sizler ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben de uyumusum arkiler🥳 benimki de uyanmis zaten kdkjdjd Güncellemeler+1 yıl Nabersiniz Çok sıkıldım ya, benim flört zıbarıyor benim de uykum yok sizler ne yapıyorsunuz? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
tbek16 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 5 ay önce sevgilim varken ben o yatana kadar duruyordum, hoşuma gidiyordu onunla olan her zaman, insandan insana değişiyor demek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok o genelde hep benimle konuşmak isteyen birisi ama bazen uyuyakaliyor Yorumla tbek16 +1 yıl İnsanlık halidir o kadarı Yorumla
IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İyi geceler, uyumaya çalışıyorum. Sınavım var bi de yarın. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Basarilar dilerim Yorumla IRMOS +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Güngeldiömürbitti Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Benmde canm sıkılıyo kahve içtim az önce sende kahveni içtinmi 😉 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Uzanıyorum ben kahve içmem Yorumla Güngeldiömürbitti +1 yıl Konusalmmi peki Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Güngeldiömürbitti +1 yıl Neden uykunmu geldi Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Güngeldiömürbitti +1 yıl Ee konusalm o zaman Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 484 cevap paylaştı. Benimde canım sıkılıyor gel sohbet edelim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aldatamam flörtceğizimi Yorumla muhen_diss +1 yıl Aldatmayacağız sohbet edeceğiz 😊 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya Yorumla muhen_diss +1 yıl Orkide Yorumla muhen_diss +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Papatya Yorumla
birneviterapi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. İyigeceler konuşmak ister misin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aldatamam flörtceğizimi Yorumla birneviterapi +1 yıl Aldatmak değil dertleşmek içini dökmek aslında Yorumla Soran +1 yıl Hayir yaaa Yorumla birneviterapi +1 yıl Merhaba güzellik nasıl oldun iyimisin her şey yolunda mı Yorumla Soran +1 yıl Evet iyiyim sen? Yorumla birneviterapi +1 yıl İyiyim teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Ricalar Yorumla
Baygezgin0634 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Seninki zıbarıyorsa sohbet edebiliriz sıkılmazsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aldatamam flörtceğizimi Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Ben flörtleşelim demedim ki sohbet edelim dedim Yorumla Soran +1 yıl Olmaz iste Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl Olur olur Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Şu anda bendede uyku yok neyaoariz bilemem 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. Normal degil mi saat geç oldu 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Canım sıkılıyor uyuyamıyorum da boş boş oturuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bi kereden hiçbişe olmaz desem :) 0 72 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver o halde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bişey sorucam. muhabbetim çok güzeldir diye bir iddian var mı Yorumla Soran +1 yıl Evlisindir kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl adının baş harfini öğrenebilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Niyeeeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biri sandım da değilsin sanırım. evli de değilim Yorumla Soran +1 yıl O sandiğin birinin isminin bas harfi ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E Yorumla Soran +1 yıl Ben diğilimmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım. o olsan da istemezdin zaten Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sonu kötü bitmişti tanışıklığımızın Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver başka şey konuşalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onu özlüyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geçti mi sıkıntın Yorumla Soran +1 yıl Evet özledim onu ve uyanmis zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevindim. mutlu olun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🥳 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şanslı adammış Yorumla Soran +1 yıl Hahah neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzel seviyorsun, herkes güzel sevemez Yorumla Soran +1 yıl Hoslaniyorum diyelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çabuk bağlanır mısın birine Yorumla Soran +1 yıl Hayır, çabuk bağlanmam çok anım olsa bile bir hata yaptığında o kişiyi hayatımdan çıkarırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oooo burcun ne senin Yorumla Soran +1 yıl Sen nasılsın bu konularda? Yorumla Soran +1 yıl Burcumu söylemek istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biraz aptalım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevmiyorum bu yönümü Yorumla Soran +1 yıl Aptal mı nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi sonraki yazdığımda söyledim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani biraz sıcaklık görünce kanıyorum. zaafiyetim bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burcunu neden gizliyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Kötüymüş huyun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sağol :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl flörtün siteden mi Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu siteden mi Yorumla Soran +1 yıl Evet :)Senin isminin baş harfi ne S mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır G. Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sohbeti ilerletmek istesem de olmayacak gibi Yorumla Soran +1 yıl Hayatimda biri var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biri daha olsun demiyorum ki. pekala gidiyorum öyleyse Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsin iyi günler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seninle konuşmak büyük zevkti Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burcunu söyle bari. Yorumla Soran +1 yıl Niye😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni merak ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Hmm etmeeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizlisin zaten. peki. güzel sohbetimiz başlamadan bitsin senin isteğin üzerine Yorumla Soran +1 yıl Peki bakalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl seni sormalı Yorumla Soran +1 yıl İyi sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eh işte grip öksürük. çok iyi değilim Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl teşekkür ederim var ol Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl önyargın kırıldığında, konuşmak istediğinde çekinme 📝 Yorumla Soran +1 yıl Ön yargım yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama işte olmaz diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ama hayatimda biri varken seninle konusmam doğru olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haklısın, zorlamak istemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl içinden konuşmak istiyor olduğunu hissetmek bile yeterli Yorumla Soran +1 yıl Pekâlâ :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle mi gerçekten 😍 Yorumla Soran +1 yıl Hayirrrrr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanlış anlamışım pardon. sonradan fark ettim Yorumla Soran +1 yıl Sorun yok Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bırak zıbarsın takılıyoğ bizde iş KS vs 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. Neden uyandın ya 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sahur Yorumla omurcancan +1 yıl Yat geri ne bekliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Benimkini Yorumla omurcancan +1 yıl Yatmamış mi daha o da Yorumla Soran +1 yıl Yok benimle Yorumla omurcancan +1 yıl Yat uyu boş ver Yorumla Soran +1 yıl Size ne bundan Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yenisini bul 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eşya mi bu? Yorumla Theseussz +1 yıl Sayilir Yorumla
QuiZMa Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl öyle takılıyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyiiii Yorumla QuiZMa +1 yıl burada zaman harcıyorum uykum gelene kadar. Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Uzanıyorum öyle sen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben deeee Yorumla whitewe4 +1 yıl Ne güzelll 😛 Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende sıkılıyorum 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Canım sıkkın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
5 ay önce sevgilim varken ben o yatana kadar duruyordum, hoşuma gidiyordu onunla olan her zaman, insandan insana değişiyor demek
Yok o genelde hep benimle konuşmak isteyen birisi ama bazen uyuyakaliyor
İnsanlık halidir o kadarı
İyi geceler, uyumaya çalışıyorum. Sınavım var bi de yarın.
Basarilar dilerim
Teşekkür ederim.
Benmde canm sıkılıyo kahve içtim az önce sende kahveni içtinmi 😉
Uzanıyorum ben kahve içmem
Konusalmmi peki
Hayir
Neden uykunmu geldi
Yok
Ee konusalm o zaman
Canım sıkılıyorsa sohbet edelim seninle olur mu
Benimde canım sıkılıyor gel sohbet edelim
Aldatamam flörtceğizimi
Aldatmayacağız sohbet edeceğiz 😊
Yok ya
Orkide
Peki
Papatya
İyigeceler konuşmak ister misin
Aldatamam flörtceğizimi
Aldatmak değil dertleşmek içini dökmek aslında
Hayir yaaa
Merhaba güzellik nasıl oldun iyimisin her şey yolunda mı
Evet iyiyim sen?
İyiyim teşekkürler
Ricalar
Siteyi çözmeye çalışıyorum.
Nöbetteyim çok uykum geldi
Seninki zıbarıyorsa sohbet edebiliriz sıkılmazsın
Aldatamam flörtceğizimi
Ben flörtleşelim demedim ki sohbet edelim dedim
Olmaz iste
Olur olur
Şu anda bendede uyku yok neyaoariz bilemem
gel hadi bi çılgınlık yapalım :)
Normal degil mi saat geç oldu
Senin flört lolloş olmuş desene
Uyumaya hazırlanıyorum bende
Canım sıkılıyor uyuyamıyorum da boş boş oturuyorum
Sendee zibarr yuruuuu
bi kereden hiçbişe olmaz desem :)
Nasıl yani?
boş ver o halde
bişey sorucam. muhabbetim çok güzeldir diye bir iddian var mı
Evlisindir kesin
adının baş harfini öğrenebilir miyim
Niyeeeee
biri sandım da değilsin sanırım. evli de değilim
O sandiğin birinin isminin bas harfi ne?
E
Ben diğilimmmm
anladım. o olsan da istemezdin zaten
Niye
sonu kötü bitmişti tanışıklığımızın
Ne oldu ki
boş ver başka şey konuşalım
onu özlüyor musun
geçti mi sıkıntın
Evet özledim onu ve uyanmis zaten
sevindim. mutlu olun
Teşekkürler 🥳
şanslı adammış
Hahah neden
güzel seviyorsun, herkes güzel sevemez
Hoslaniyorum diyelim
çabuk bağlanır mısın birine
Hayır, çabuk bağlanmam çok anım olsa bile bir hata yaptığında o kişiyi hayatımdan çıkarırım
oooo burcun ne senin
Sen nasılsın bu konularda?
Burcumu söylemek istemiyorum
biraz aptalım.
sevmiyorum bu yönümü
Aptal mı nasıl yani
bi sonraki yazdığımda söyledim
yani biraz sıcaklık görünce kanıyorum. zaafiyetim bu
burcunu neden gizliyorsun ki
Kötüymüş huyun ya
sağol :)
flörtün siteden mi
Rica ederim
bu siteden mi
Evet :)
Senin isminin baş harfi ne S mi?
hayır G.
Peki
sohbeti ilerletmek istesem de olmayacak gibi
Hayatimda biri var
biri daha olsun demiyorum ki. pekala gidiyorum öyleyse
Sen bilirsin iyi günler
seninle konuşmak büyük zevkti
Teşekkürlerrrr
burcunu söyle bari.
Niye😅😅
seni merak ediyorum
Hmm etmeeee
gizlisin zaten. peki. güzel sohbetimiz başlamadan bitsin senin isteğin üzerine
Peki bakalim
seni sormalı
İyi sen
eh işte grip öksürük. çok iyi değilim
Geçmiş olsun
teşekkür ederim var ol
Rica ederim ne demek
önyargın kırıldığında, konuşmak istediğinde çekinme 📝
Ön yargım yok ki
ama işte olmaz diyorsun
Ama hayatimda biri varken seninle konusmam doğru olmaz
haklısın, zorlamak istemem
içinden konuşmak istiyor olduğunu hissetmek bile yeterli
Pekâlâ :)
öyle mi gerçekten 😍
Hayirrrrr
yanlış anlamışım pardon. sonradan fark ettim
Sorun yok
Bırak zıbarsın takılıyoğ bizde iş KS vs
Neden uyandın ya
Sahur
Yat geri ne bekliyorsun
Benimkini
Yatmamış mi daha o da
Yok benimle
Yat uyu boş ver
Size ne bundan
Kendimle takılıyorum
Benimki de uyudu uyuz oldum
Yenisini bul
Eşya mi bu?
Sayilir
öyle takılıyorum.
İyiiii
burada zaman harcıyorum uykum gelene kadar.
Uzanıyorum öyle sen
Ben deeee
Ne güzelll 😛
zıbarmamayaya çalışıyorum
goygoy
geyik yapıyoruz buralarda 😂
Bende sıkılıyorum
CS go oynuyorum
Uyuyom
Canım sıkkın
eşlik edebilirim.
Aynı ben 🤣