Aile & Toplum Son aldığınız iyi haber neydi? panther22 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Son aldığınız iyi haber neydi? Güncellemeler+1 yıl neydi Güncellemeler+1 yıl günceel Son aldığınız iyi haber neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Son iyi haber almadım maalesef zaten hayatımda hiç iyi haberler almam bir haber varsa o kötüdür benim için :D sdfsd 1 0 Yorumla
Vergimukellefi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sayın müşterimiz motorunuz bayiye teslim edilmiştir tescil işlemlerini tamamlamak için aşşağıdaki linke tıklayınız 😀 1 1 Yorumla panther22 +1 yıl :D Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Bu soru bana iyi bi haber almadığımı hatırlattı teşekkürler. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Üniversitelerin açıldığı. 1 haftadır iyi haber almıyormuşum niye bunu farkettirdin ki... 0 1 Yorumla panther22 +1 yıl Sorry Yorumla
BelinayÖzata00 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Valla haber değilde babamın bana canım kızım seni çok seviyorum demesiyd ❤❤😊 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hatırlamıtorum iyi haber aldığımı baya yıllar oldu 0 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum.. ne kadar zaman geçmiş demekki. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Tatil haberi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Son iyi haber almadım maalesef zaten hayatımda hiç iyi haberler almam bir haber varsa o kötüdür benim için :D sdfsd
Sayın müşterimiz motorunuz bayiye teslim edilmiştir tescil işlemlerini tamamlamak için aşşağıdaki linke tıklayınız 😀
:D
Bu soru bana iyi bi haber almadığımı hatırlattı teşekkürler.
Üniversitelerin açıldığı. 1 haftadır iyi haber almıyormuşum niye bunu farkettirdin ki...
Sorry
Valla haber değilde babamın bana canım kızım seni çok seviyorum demesiyd ❤❤😊
Hatırlamıtorum iyi haber aldığımı baya yıllar oldu
Hatırlamıyorum uzun zaman oldu
Hatırlamıyorum.. ne kadar zaman geçmiş demekki.
Bi haber değil ama mesaj 🌸
Babamla ilgili bişiiidi
Uzun zaman oldu
Nişanlımın hafto sonu geliceği
Kötü geçen sınavdan yüksek almam 🤩
Şimdi Düşündüm de Hatırlamıyorum
Hayalini kurduğum mesleği kazanma haberi
Toki kurasinda bana müstakil arsa çikti
Sağanak yagis bekleniyor gece vakti
Hatırlamıyorum bile
alacagim iyi haber var inşaallah
Unuttum çok zaman geçti.