Bazen bana mesaj atan ya da mesaja çağıran insanlar oluyor. Ama geldiklerinde sanki çağıran onlar değilmiş ve konuşacak bir konu yokmuş gibi davranıyorlar. Bunun sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞöyle bir durum var, bir zamanlar ben de yaşamıştım. Erkekler olarak karşımızdaki kızı sanaldan ya da reelde arkadaş olmadan mesaja veya buluşmaya çağırdığımızda kısa konuşuyoruz. Çünkü karşımızdaki insanı tanımadığımız için onunla hangi konuda muhabbet edebilirim, kültürü ne yönde? Star wars vb filmleri sever mi, arabalardan veya spordan anlar mı, ne tarz müziklerden hoşlanır, ne tarz diziler izler bilemiyoruz.
Erkeklerin çoğu böyle düşünmez ama ben biriyle tanışma aşamasındayken memleketini, kaç kardeş olduğunu, hobilerini vb sorarken karşı taraf sadece cevap odaklı olup yorum yapmayınca onu sorguya çeker gibi hissedip çekiniyorum. Şöyle bir diyalog olmuştu mesela bir kızla:
(Artılar benim eksiler o)
Dizi izler misin?
-Evet.
Ne izlersin mesela?
-The 100, the walking dead, elite...
The walking dead'i ben de izlemiştim. 6. Sezondan sonra bozdu biraz.
-Aynen.
Ve konuşma bitiyor. Kendisi yeni bir konu açmak için çabalamıyor veya benim hakkımda bir şeyler sormuyor. Kızlar sohbet iki taraflıdır. Evet, aynen, peki, anladım gibi kelimeler kullandıktan sonra genelde bir şeyler demelisiniz. Buradaki şahıs benim hangi dizileri izlediğimi sorabilirdi, benim hakkımda merak ettiği bir şey varsa örneğin hobilerim olabilir, bunu sormalıydı. Türk erkeklerinin yurtdışındaki kızlara daha çok ilgi duymasının temel sebebi bu. Onlar kendilerine bir şey sorulunca ilgiyle cevap verip karşı tarafa düşüncelerini soruyorlar. Bu ikili ilişkinin temelidir. Sonra Türkiye'de mutsuz evlilikler oluyor. Vay efendim kocam benle konuşmuyor, bana vakit ayırmıyor. Kimse %100 suçlu değildir ama böyle diyaloglar kurarsanız kimse sizinle konuşmaz zaten. Kelimeleri seçerek 2-3 cümle kurmuşum. Aldığım cevap "Aynen" . Aynenden sonra gelen diyaloğu devam ettirme çabası yok. Hal böyle olunca erkekler sohbetten çıkıyor. Kız da erkek de konuşmak istiyor. Taraflardan biri bir iki gün sonra selam yazıyor. Yine benzer diyalog dönüyor:
-Selam napıyorsun?
İyiyim oturuyorum. İnstagramda takılıyordum. Sen?
-Ben de oturuyorum.
Bu konuşmadan sonra kız yine yazmıyor. Abi ilk yazan taraf devam eder. Şöyle olmalıydı: "napıyorsun merak ettim yazayım dedim- canım sıkıldı yazdım- ya da tanışma sorularındsn birini veyahut gündemden bir şey sorabilirdi"
Uzun yazdım diye üşenip okumayan çok olur da içimi dökmek istedim. Okuyanlara selam olsun.14 Yorumla
Soran+1 yılKısa kısa dönmesem de aynısı oluyor bu arada 🙂
Ayrıca ben başta zaten selam naber muhabbetleri için mesaja gelmediğimi çoğu insana söylüyorum. Ona rağmen kişi beni mesaja çağırıyorsa bir şey söyleyeceği ya da soracağı içindir diye düşünüyorum. Mesaja geldiğimde de her neden çağırdıysa onunla ilgili mesaj bekliyorum ama karşımdaki tam tersi (senin deyiminle kadın gibi) tek kelime yazabiliyor.- +1 yıl
O zaman karşındaki kişinin iletişim becerisi düşüktür diyebilirim. "Kadın gibi" yi hakaret olarak görme. Çoğunluk öyle yaptığı için genelleme yaptım. Kimseyi incitme niyetinde değilim. Çok güzel iletişim kurabilen kadınlar da var.
Soran+1 yılTeşekkürler 🙂
- +1 yıl
Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde aslında bu durumu bence çok yaşıyorum. yani bir kişi benimle konuşuyor mesela kendisi yazıyor yani sonra bakıyorum kısa cevaplar veriyor. merhaba nasılsın iyi misin gibi şeyler sonra bakıyorum yazmıyor madem öyle neden yazıyorsa hayır ne bekliyor yani kitap gibi yazı mı yazacağım? hem kendisi yazıyor hem de ısa kısa geçiştiriyor sanırım farklı bir tepki bekledikleri için böyle yapıyor olabilir. ya da aslında işte nasıl olsa çok uzun süre yazmadım bir selam vereyim diye düşünmüş de olabilir. hiç tanımadığım kişiler de mesela kısa kısa yazıyor onların amacı da işte konuşma başlatmak ama ondan sonra bir daha yazmıyorlar bende yazmıyorum zaten nasıl olsa cevap da vermiyorlar. bu sitede ve instagram da çok yaşadım ben bu durumu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki seni mesaja çağırıp da kısa kısa yazanlara ne diyorsun? 🙂
- +1 yıl
boş kişiler :D
+1 yılSana mesaj atınca mesaj atmadığım, destan yazdığım için utanıyorum 😄
İnsan hani fırsat ayağına gelmiş, pas verilmiş daha ne duruyorsun değil mi?
Değil işte. Onların amacı oltayı attım kendi gelsin anlamına geliyor. Kibir ve ego. Biraz da narsizim ekleyince üstüne kronik çıkmaz ilişki hazır..
Seni ihmal ettim, yakında yine yazacağım 🐾🏵️08 Yorumla
Soran+1 yılOysa ki ben muhabbeti saran bir insanım. Yani insanlar öyle söyler. Çok uzun mesajlara hmm yazıp çekilen biri de değilim. Ama karşımdaki hem çağırıp hem de tek kelime yazınca cidden bu ne içiyor diye düşünüyorum 😅
- +1 yıl
Saatlerimi harcayacağım birisisin onu biliyorum fakat yeni tanışan ve kendini beğenmiş birisi bunu anlamıyor. Ya da salt cinsellik konuşacağını, iç çamaşırı olarak siyah sevdiğini söyleyeceğini düşünerek ordan devam edeceğini sanıyor başta belki de 😄😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂
Sevdiğin bir üye olduğumu bilmiyordum- +1 yıl
Sen bir üyeden fazlasısın 🙃
Soran+1 yılNeden? 👀
- +1 yıl
Sadece bir üye denince, sanki sosyal medyada çalışan AL gibi algılanıyor..
Soran+1 yılNeden seviliyorum diyeyim o halde? 😅
- +1 yıl
Birilerinin şımartılma vakti gelmiş ahahsh
Rakipler tüyo almasın, yazdım 😄
ay ben asla hiç bir kıza yazmam safmıyım asla yazmam neyime lazım bu arada sana bir şey diyecem ben senin her soruna hemen cevap veriyorum sen niye benim sorularıma cvp yazmıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBir kıza yazmak neden saflık olsun ki? Ben akışta denk gelen sorulara görüs atıyordum genelde
Soran+1 yılHayir bazilarinda yanitim var
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç aslında ilgili davranıyormuş gibi yapıp kendilerine gizem yaratmaya çalışıyorlar, karşı tarafta ciddiyette olmadığı için orada yaptıkları bu, egolarını tatmin ediyor belli ki, insanalarında değerli vakitlerini alıyorlar, gerçekten konuşmak isteyen olduğunda ya da fikir almak isteyenler olduğunda yardımcı olunabilir yeter ki doğru davranmasını bilsin, birine mesaj arıyorsan onunla konuşmak istediğin içindir iki şey yapıp cevap vermemenin havası kime cevap vermiyorsan o zaman konuşma zahmeti içinde de bulunmamanız gerekir.. başıboş insnalar çok maalesef ne kendilerini biliyorlar nede konuşutuğu şeylerin 😊🦋
10 Yorumla
+1 yılGit felsefe kitabı oku düşünen beyni heba ediyorsun
Senle tartışmak güzel olurduuuuuu
Bir elmas var ve değerini bilmeyen birisi tarafından hirpalaniyor
Kuyumcu olarak deliriyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙂🙂🙂
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ağzı iyi laf yapamayan biri de bir zahmet konuşmasın, konuşma sanatı diye bir şey var, genellikle bir çoğu bundan ya habersiz veyahut bu konudan muzdarip. İki kelime sonrası ee daha daha nasılsına gelir konu. Çoğu insanımız bu konulardan geri, bu sebeple de ya kısa yazar ya da kelimeleri tükenir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklisin
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen havalısın ihtişamlısın star auralısın ya millet ondan çekiniyordur bacım :)
15 Yorumla
Soran+1 yılBence tam tersi yaa 🙂 Nasıl olsa iyi davranıyor diye özenli mesaj atmaya gerek duymuyorlar.
- +1 yıl
O da senin suçun, olgunluk sende, sineye çekme sende, kibarlık sende, empati kurma sende... İnsanları kalbi mi yüzü mü daha güzel diye ikilemde bırakırsan bunlara katlanacaksın. Kamuoyu haklı, bence büyüklük sende kalsın sen hayran kitlenden bir özür dile... :) :) :)
Soran+1 yılNe diyeyim bilemedim şu an 🙂
- +1 yıl
İdollerini bilinmezlikte bıraktım diye fanların şimdi beni linç edecek o zaman ben kaçar kendine çok iyi bak... :)
Soran+1 yılSeviliyorsun şapşal 🙂
Eee açılışım ben yaptım gerisi de sende diyor. Konuşalım da işte ne? 😂😂😂😂 konuşmak isteyip ne konuşacağını bilmemek.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne açılması? 😅
Seninle bir şey konuşmak istiyorum diyor ve yazdığı mesaj “merhaba” oluyor 😃
Ben olsam uzunca niye yazdığımı açıklayan bir mesaj atarım mesela. Ben mi çok mükemmelim yoksa insanlar mı hödük bilemiyorum 🙈- +1 yıl
Şimdi kendisi istediyse, aklında bir konu varsa gerisini getirmek lazım. Diğer türlü senle konuşmak istiyorum ama konuyu sen aç oluyor. Değişik bir kafa 😂 “Merhaba, naber” diye konuşmaya başlayacaksan en başta onu hiç dememen lazım. Senlik sıkıntı yok karşıdaki biraz değişikmiş
+1 yılBir ara seninle muhabbet etmiştik sen çok sohbet etmeyi sevmiyorsun diye hatırlıyorum. Ondsn olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBir şey soracağından çağırdı sanıyorum ama hmm layıp duranlar var ahh CWMDXHDMDBD
- +1 yıl
Belki senden sohbet açmanı bekliyorlar aksmmdfm. Sen de sevmiyorsun tabi hahaha
+1 yılGayet güzel muhabbet kuranlara yüz veriyo musun sanki 😏😏
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet:) yerinde konusmayi ve yerinde susmayi bilen insanlarla konusuyorum
- +1 yıl
:) peki bu dediklerini çok iyi yaparım sorun yok o zaman :)
Soran+1 yılYapamiyorsun ve sadece sorularima gelmedigin surece de bu gidisle er ya da gec engelleyecegim. Ama bunu yapmak istemiyorum. Beni zorlamasan da takip dostu olsak ne tatli olur 🙂
- +1 yıl
Bilemem artık o kadarını zaman gösterir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese kafa yormak, onlarda mantık aramak seni yorar. Bunu geçen sene de yazmıştım sana.
Sen de sayısalcı zeka var ve olaylarda mantık arıyorsun. Hayat böyle bir şey değil
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu durumlarda ne yapmami onerirsin? Biri cagirip da belirsiz ya da kisa yaziyorsa ne yapayim? Goruldu mu atayim yoksa bu durumu yuzune vurup uzaklasayim mi?
Cevap sahibi+1 yılyüzüne vurmak belki istediği bir şey olabilir. İnsanlarla tartışmaktan keyif alanlar da var. Bence hiç önemsememek en iyi çözüm Sude
Soran+1 yılDirekt goruldu mu atayim yani?
Cevap sahibi+1 yılKonusmaya nazlandıklarında, ghosting yap
Soran+1 yılAhh cok toxic.. Bilemedim😅
Ben direkt azarlamak icin bile olsa cogunlukla nedenini acikliyordum toxic olmamak icin. Ne bileyim bir de karması olsa cok takabilirdim bu durumu.
Cevap sahibi+1 yıl😄
+1 yılBilmem bulamıyodur konu biraz da sen konuyu çevir idare et
04 Yorumla
Soran+1 yılKonusmak isteyen o ise ben ne yazacagim ki?
- +1 yıl
Tamam konuşmak isteyen o ama karşılıklı diyalog olursa sürer. Mesela sorsa ki nerelisin diye sadece İstanbul dersen konuşmayı sen kilitlemiş olursun. O da ondan sonra bu şekilde cevaplar kısa kısa
Soran+1 yılSelam naber muhabbetleri icin kullanmadigimi belirtiyorum. O, beni sanki bir konu konusacakmis gibi cagirip da sonra pek bir sey yazmiyor. Benim kizdigim bu 😅
- +1 yıl
Öyle olanlar da var yapacak bişey yok yani. Başka zaman yazmak isterse cevap vermezsin olur biter ya da engellersin
Konuşacak bi konu bulamıyodur ya da senin sohbetin sarmamıştır
012 Yorumla
Soran+1 yılKonusacak konu yoksa neden çağırıyor ki
Soran+1 yılO halde yazmasın efendim WCSMXHDMDDN korku filmi lambasi gibi yanıp sönmesinler 😃
Soran+1 yılGenel yaa 🙂
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılGereksiz gereksiz tripleri ve düşünceleri var gerçekten çıldırtıyorlar insanı
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle yaa
- +1 yıl
Sabah sabah bana da geldiler öyle bende yazdım biseyler yemin ederim kriz sebebi yok bundan sonra engellerim öyle yazanı çok muhabbet istedi canı arasın o zaman ne bu oyun mu oynayacağız
Soran+1 yılAhahah 😅 Yaa ben de aile evinde olduğumdan pek arayamıyorum insanları ama insan yazıyorsa da açıklar kendini dimi? Çok garipler 🙂
- +1 yıl
Her şeye bir karşılık olmak zorunda her zaman bı sebebi olmalı ulan benim adıma kararları sen veriyorsan duygularımı kafanada kuyorsan kendi kendine konuş beni ne alet ediyon bez bebek gibi
Konu bulamıyorlar ya da bazıları cinselliğe bağlamak istediği için yazıyordur
00 Yorumla
+1 yılBunu bende merak ediyorum geçenlerde eski sevgilim yazdı çok özledim barışalım şans ver diye bende şans ver dedim kız bu sefer kendini geri çekti sanki ben ona yalvarmışım gibi haha çok saçma bir durum gerçekten
05 Yorumla
Soran+1 yılOkurken sövesim geldi WCXMDHDMDND
- +1 yıl
Söv kanka sövülmeyecek şey değil değişikler işte. Sen hem konuşmak istiyorsun kovalıyorsun bu sefer yüz bulunca kendini geri çekiyorsun sanki peşinden koşmadın gibi, istiyorsun ki o kişi senin peşinden koşsun çok saçma
Soran+1 yılBalkondan kafalarına ketcap sıksam ne güzel olurdu
- +1 yıl
Yok kanka su balonuna işeyelim balkondan kafalarına atarım SHSJK 🤣 bu konuda senden daha pisliğim gaz verme bana
Soran+1 yılShameless dizisinde camdan babasının üstüne işiyordu CESMXHDMDNDND denenebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonu açmak muhabbet etmek yetenek çünkü sana mesj atan ben olsam konuşabilirim hiç tanımadan çünkü bu bir yetenek
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok garip yaa 😅
Cevap sahibi+1 yılGarip değil istersen mesaj atayım göstereyim bunu o zaman sorunu göreceksin 😂
Soran+1 yılYemezdik seni yaa gizliye geçmeseydin 😅
Cevap sahibi+1 yılHahah esrarengiz olmak bu işte ilk kural aslan 😂😂
+1 yılBen öyle bir şey yapmadım inşallah 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa seni uyarmaya gerek olmuyor. Kendi kendine de düşünerek hareket edebiliyorsun 😅 Hemcinslerinin azınlığında bu var. Umarım nazarım değmez 😅 O kadar çok insanı engelledim ki.. Bu yüzden beni tanıyan senin gibi bir kaç kişi kaldı koca site de.
- +1 yıl
Yok ben garip bir durum olmadığı sürece rahatsız etmem. Zaten soru içinde sohbet etmeyi seven birisin ordanda konuşabiliyoruz.
Soran+1 yılElbette 🙂
Zaten sevdiğim bir üyesin. Senin açından bir sorun yok.- +1 yıl
Bende senin için aynı düşüncedeyim 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen anlat istiyorlar en sevmediğim insan tipi
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de hic sevmiyorum yaa cok toxicler
Cevap sahibi+1 yılÖyle olduğunda ben artık sen anlat sen aradın veya çağırdın diyorum telde de yapan var daha yorucu 🤦🏼♀️ O da topu bana atarsa benim anlatacağım bir şey olsa ben arardım, senin anlatacağın varsa ara diyorum artık 🤷🏼♀️ Bazıları bozuluyor ama naparsın ben de daralmıyorum böyle tiplerden artık
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsebebi ya sonradan soğumaları ya da kişiliklerinin böyle olması falan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonu yok yok bende istersen konuları dinlemek istersen özele gelebilirsin gjsjdjsjsjwj
00 YorumlaSenlen uğrasamiyolarkii kitabi bitirmeden susmuyonkii🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek yaa? 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorudan bağımsız olarak, havuzdakine benzer fotoğraf ne zaman gelir?:)
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden istiyorsun? 🙂
Cevap sahibi+1 yılO muzzam başyapıtı tekrar görmek istediğim için olabilir mi? :)
Soran+1 yılAz sonra atacağım 🙂
Cevap sahibi+1 yılAz sonra mııı? Ne zaman tam olarak?:)
Soran+1 yılAttım 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen benimle sohbet et seninke konuşmaktan hiç sıkılmam ❤️
02 Yorumla
Soran+1 yıl🙂🌸🌸💜
Cevap sahibi+1 yıl❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰
+1 yılSenin tepkinden dolayı olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen nazik olsam da böyle yapanlar var. Anlamlandıramıyorum bazı insanları 🤨
- +1 yıl
Bazıları kafa çalışmıyor kendi kendilerine tribe giriyorlar boş ver takma
+1 yılonlar mal ya ilk mesajı yazıp ortadan kayboluyolar
10 YorumlaZaman faktörüne bağlı gelişen komplikasyonlar 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Özgüveni eksikliği ile beraber tecrübesizlik
00 Yorumla
+1 yılKonusmayi baslatan olmak lazim o zaman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu bi taktik. Oyuna gelmeyin
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ne anlamı var? Yani neyin taktiği ki? Zaten gelmişim
- +1 yıl
Gizem ilgi çeker genelde. Daha çok ilgini bekliyo
Soran+1 yılAzarlayıp gönderiyorum WCSMXHDMDD
- +1 yıl
Aferin😀
+1 yılMuhtemelen telgraf çekiyordur
00 Yorumla
+1 yılkolay elde ettiklerini düşünüyorlardır..
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olmuyorum ki elde etmelik durum yok aslinda. Sadece bir sey soracak gibi cagirip da kisa kisa anlatanlardan bahsetmistim ☺️
+1 yılKız olmalı
04 Yorumla
Soran+1 yılErkek
- +1 yıl
Uğraştırma işte kız olmalı
Soran+1 yılNe diyorsun be? Erkek diyorum bunu yapan.. Neden yalan söyleyeyim?
- +1 yıl
yurt dışı farklıymış ne farkımız var
+1 yılSiyahi neyde seversin? 😊
08 Yorumla
Soran+1 yılRenk olarak
- +1 yıl
Siyah seven insanlari severim, bana kaliteli ve prestijli geliyo
Soran+1 yılTeşekkür ederiz o halde 🙂
- +1 yıl
Rica ederim, seni ozele ne konusmak icin cagiriyolar 😅
Soran+1 yılFark etmiyor da tek kelime mesaj yazıp bir de niye sustun dediklerinde içimdeki sinirli cadı çıkıyor WCSMXHDMDDN
- +1 yıl
Haha sahsen bana simdi ozelden yazsan, on numara sohbet edebilirdik 😍🙃
Soran+1 yılHayır teşekkürler 😅
- +1 yıl
Yazmayacagin icin bisey diyemiyorum iste 😂
+1 yıli git başımdna diye
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de beni çağıran o?
- +1 yıl
bazen erkekler böyle manykalşaıır
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Konuşmayın o zamam
04 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabı bu değil
Soran+1 yılBu bir cevap değil. Öyle insanlarla zaten pek konuşmuyorum ama bir konu varmıs gibi çağırıp da konu açmayanları da anlamak istedim.
+1 yılPpdeki kim
02 Yorumla
Soran+1 yılTosun paşa
- +1 yıl
Tüh be
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!