Aile & Toplum İstanbul bir günde 3 mevsim yaşıyor. Sizin oralarda havalar nasıl? Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sabah soğuk ve yağmur öğle sıcak akşam yine soğuk ne yapacağımızı bilmiyoruz sizin orada havalar nasıl Güncellemeler+1 yıl İliklerime kadar ıslandım 48 saat ful yağmurlu hava İstanbul bir günde 3 mevsim yaşıyor. Sizin oralarda havalar nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ankara da soğuk 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Bizde durum aynı gece buz sabah soğuk öğlen sıcak ikindin ılıman akşam rüzgarlı geceye yağmurlu 😂 0 5 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl İstanbulmu Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Hayır Antalya Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Antalya nasıl soğuk olur orası tek kalemiz Yorumla kırmızı_mercan +1 yıl Yooo çok yağmurlu hava Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Erime ha Yorumla
Kayıpbirkişi Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Aynn bi gün yağmurlu bi gün güneşli.. bi çıktım sırılsıklam olduk 0 1 Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Ben hala kurulanamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ankara da soğuk
Bizde durum aynı gece buz sabah soğuk öğlen sıcak ikindin ılıman akşam rüzgarlı geceye yağmurlu 😂
İstanbulmu
Hayır Antalya
Antalya nasıl soğuk olur orası tek kalemiz
Yooo çok yağmurlu hava
Erime ha
Aynn bi gün yağmurlu bi gün güneşli.. bi çıktım sırılsıklam olduk
Ben hala kurulanamadım