Düğünde takılan paraları kızlar alıyormuş da hata annem de al kızım diyor ama ben alamam sanki:) 🙈☺️
görgüsüz değilim ki:)
Düğünde takılan paraları kızlar alıyormuş da hata annem de al kızım diyor ama ben alamam sanki:) 🙈☺️
görgüsüz değilim ki:)
Merhaba, Evet daha iyi olur bence. yani sevdiğin için araba almak güzel bir düşünce genelde evlendikten sonra herkes paraya çökme derdindedir. ama sen ne istiyorsa onu alabilirsin bence yani sevdiğin şeyleri al ev olur araba olur birlikte karar verin bence o zaman daha çok mutlu olabilirsiniz zaten bende evlenirsem mutlaka o paraları değerlendirirdim yani güzel bir şeyler alırdım senin de bu tür hayallarin varsa değerlendir bence. görgüsüz değilsin tabi ki de..
Ahhh bee böyle güzel kalpli bir kız bulamadık ki 🤦♂️🤦♂️ yalnız altın kac para biliyor musun sen hayır ortada kalicaksa ben alırım yani 😁😁 eşinle sizin paranız zaten o sadece senin veya eşinin değil o yüzden ikiniz karar verin derim bir para yüzünden aranız açılmasın
Kızlar alıyor diye bir şey yok. Yeri geldiğinde borcunuz olduğunda o altınları yine bozdurmak zorunda kalacaksınız. Yani ikiniz için bir şey alman çok güzel olur. Hem buna eşin de mutlu olur. Tabi kadir kıymet bilen biri ise. Çünkü bazen bazıları vermeyince daha kıymetli oluyor. Veren ise yaranmiyor
Görgüsüzlükle alakası yok ama ben olsaydım altınları ne yapacağımız konusunda istişare ederdim kocamla. 2 tane araba fiyatı eder mi o altınlar onu da bilemiyorum..
Cevap
12Cevap
Ya kızlar alıyor olabilir ama sonuçta evleniyor kafasına göre harcayamaz hoş bence zor günler için saklanmalı ben olsam öyle yapardım
Düğünde takılan takı, altın, para ne varsa geline aittir. Yargıtay kararı var. Nasıl istersen kullanırsın.
Evlenirken altın ve para takılmasını kabul etmeyecem sana çeyrek takana sende çeyrek takacaksın ne gerek var elden ele gezdirmeye.
Yargıtay içtihatına göre altınlar gelinin hakkıdır.
Kendi geleceğin ve güvencendir
Düğünden sonra annene teslim edersin
Düğün ne zaman?
senin paran eşinin parası eşinin parası senin paran al gitsin kullanırsınız
Bir ömür ağzına edilmesini istemiyorsan ponçikliği bırak ve o altınları al 😂
Nasıl alacağını mı soruyorsun
Eşini seviyorsun onun için dedim bu mevzunun sevmekle alakası yok ondan 😃
Gelecek altın ne kadar olur bilmiyorum ama araç almanıza yeter mi bilmiyorum
Mutluluğunuz daim olsun
Mantıklı abla takılar kızların olması lazım tabi al al da o kadar takı afedersin de n. h çıkar
Eşinin sana aldığı atınlar senindir ama düğünde takılan altınlar bence ortak olmalı
ne saçma ya ne takılıyosa çiftin ortaktır bence gerçi hukuksal olarak kadının hakkı ama
Evet ama yine çiftlerin oluyor bunlar... Tek parçasına dokunmak bile haktır, haramdır.
merhaba düğünde takılan takılar gelinin değil yanlış biliyorsunuz
geline ait olan takılar kayınpederinin sana verdiği altınlar
Simdiden zaten boyle bu dusuncelere giren kizlardan.. neyse sevmiyorum yani kisacasi...
tamam en duyarlı gelin sen olacaksın
Sonradan pişman olmazsan al
Bir Çiftin ayrısın gayrısı olmamalı bence.
Al eşin çok sevinir
Allah herkese sen gibi eş nasip etsin valla 😂
Ben alırım ama ikimizin olsun ya hayat müşterek
Allah'a şükür evlenecek kadar aklımı kaybetmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?