Gelinini daha çok mu seviyor?

Babam benimle eskiden küçükken oturduğunda çok eğlenceliydi yüzü gülerdi daha mutluydu hissederdim. Tabi belli bi yaşa geldik (21) ama eskisi kadar yüzüme öyle güldüğünü eskisi kadar yakın olduğunu hissedemiyorum. Abimin eşi yani yengem her eve geldiğinde babam daha mutlu daha heyecanlı oluyor kızın bir dediğini iki etmiyor sofrada bile önüne ayrı olarak en güzel olanlarından yemek koyuyor. Espriler yapıyolar gülüyor eğleniyor. Bana geldiğinde adam akıllı yüzüme bakmıyor. Evdeki tüm işleri annemle biz yapıyoruz. Elini bişeye sürmüyor. Tabi çok nadir de olsa yardım ediyor ama genelde öyle. Sofraya kaldırırken bile babam hep beni öne atıyor. Veya kendi yapıyor kaldırıyor. Sürekli şunu getir şunu götür diyip duruyor bana. Benden büyük diye günah olur diye saygıda kusur etmemeye çalışıyorum. Güzel gelinim diye seviyor. Bana babam en son küçükken öyle dediğini hayal meyal hatırlıyorum. Ben bi kızı olarak kendimi yabancıymışım gibi hissediyorum. Her eve geliceği zaman yorulmamı bile göz ardı ettiğini görüyorum babamın. Neden böyle davranıyor bilmiyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum saygı çerçevesinde yaparsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.💕
Gelinini daha çok mu seviyor?