Ellerim titriyor yanlış yazmışım. Kusuruma bakmayın çok zar bir dönemden geçiyorum
Seni öldümeye çalısalar, elinizde kanıt yoksa, şikayetçi olur musun?
Ellerim titriyor yanlış yazmışım. Kusuruma bakmayın çok zar bir dönemden geçiyorum
Seni döverek öldürmeye çalışıyorlar, şans eseri ellerinden kurtuluyorsun ve ölüyorsun. Olay günü baygın halde olduğun için ve hafıza kaybı yaşadığın için darp raporu almıyorsun. Bir tek şahidin yok. Kamera kaydı vs yok. Şikayetçi olur musun?
İşin içinde gasp ve işkence de var...
Herhangi bir suç mağduru olarak, herhangi bir yasal sorunla karşılaştığınızda hukuki yardım almanız önerilir. Gasp ve işkence gibi ağır suçlarla karşı karşıya kaldığınız için, olayı yetkili makamlara bildirmeniz önemlidir. Şahit ve kamera kaydı gibi ek kanıtların olmaması durumunda bile, şikayetinizi ileride takip edebilmek için resmi bir kayıt tutulması önemlidir. Herhangi bir kanıtın varlığı veya yokluğu, yaşadığınız şiddet olayının gerçekliğini veya ciddiyetini değiştirmez.
Cümlede yanlışlık var şans eseri kurtuluyorsun ve ölüyorsun demişsin
Ölmüyorsun hayatta kalıyorsun.. hafıza kaybı yaşıyorsun. Bir süre sonra olayı hatirliyorsun sana işkence yapmışlar fiziksel cinsel her türlü. Şikayetçi olur musun?
Ben yaşadım bu olayı ve ne yapacağımı bilmiyorum
Allah yardımcın olsun ne yapardım gerçekten bilmiyorum hiçkimse bilemez başına gelmeyenin
Cevap
2Cevap
Hafıza kaybım olduysa ne için niye şikayet edeyim ki hatırlamıyoruki zaten hiç birşeyi 😒
Kendime gelince hatırladım
Aynen öyle oldu
Evet hatırlıyorum
Evet ama kim buldu bu kişiyi ve nasıl kendine geldi yani hastaneye gitmiyor mu bayılıyor vs falan garip bir durum
Beni kendi evime götürdüler. Evime sadece biri girdi. Hırsızlık yaptı. Uzun süre hafıza kaybı yaşadım. Hatırlamaya başladım ve bana yaptıkları fiziksel cinsel her türlü işkenceyi hatırlıyorum şimdi. Ama ne yapabilirim?
Polise gir parmak izi vs ile çıkar ama net sonuç alman zor. Bina mı müstakil ev mi nasıl ses gürültü olmaz kimsa duymaz anlamadım ve sen kendi kendine iyileşmeyi mi bekledin sessizce
Olay karışık
İçlerinden biri girdi evime sadece hırsızlık yaptı. Saldırmadi. İşkenceyi sokakta yaptılar. Diğerleri evime giremedi
Uzun süre hafıza kaybı yaşadım
Sokakta dövdüler alıkoydular tecavüz ettiler
Sokakta nasıl bunlar oluyor ama kimse duymuyor görmüyor benim aklım da bu kısmı almıyor açıkçası
Kimse yardım etmedi
Belki çok kalabalık oldukları için görenler olduysa bile korktu
İki kız sekiz on erkek saldırdı
Duyan gören olmuştur mutlaka ama kurtaran olmadı
Yanlış anlama anlattıkların çok uç nokta şeyler. Yani bu şahısları normalde tanıyor musun? Aranızda bir mevzu var mıydı? Bir kişiye kurt sürüsü gibi kimse öyle sokakta durduk yere saldırmaz gibi geliyor bana 🤷🏼♀️
İki kız para istedi sınıfta. Vermedim düşman oldular. Takip ederek ev adresimi öğrendiler. Sınıfın yarısı evimin altında beklemeye başladı. Evime girmelerine izin vermedim.. saldırdılar bizi eve almazsan ölürsün dediler
Boğazımın içini parçaladılar yemek yemeyi yasakladık sana dediler
Birsuru işkence yaptılar
Neredeyse bütün sınıf alkışladı
Ailenin yanına gidemezsin. Hiç kimse ile gorusemezsin. Kirayı faturaları sen ödeyeceksin biz de senin evinde bedava yaşıcaz seni bütün gün dövüp tecavüz etcez dediler
Şans eseri kurtuldum ellerinden
Yoksa öldüreceklerdi
Beni alkışlayarak arabaya bindirdiler
İki erkek tecavüz ederek iç organlarını parçalicak öleceksin dediler
İkinci erkek arabanın camını yumrukluyordu arabaya camdan girmeye çalışıyordu
Arabaya giremedi. Tek erkek evime girdi ama saldırmadi. Diğer erkeği de çağır eve diyordu. Kapıda güvenlik vardı o sayede kurtuldum bir de. Beni öldürmeye götürürlerken o benden para isteyen kız ve arkadaşları küfürler edip alkışlayip kahkaha atıyorlardı
Bak şimdi bu yazdıkların senaryo gibi 🤷🏼♀️ Ama gerçekten böyle bir şey olduğuna eminsen önce polise git. O insanlar sorguya çağırılır zaten. Tarih ve saati hatırladıysan hepsini anlat. Sorguda o tarihte saatte nerede oldukları sorulur. Ev çevresindeki kamera kayıtlarından çıkar. Hastane hafıza kaybı olduysa belki bunu tespit edebilir ve cinsel muayene de tecavüzü çıkarabilir. Ama ilk kez mi cinselli yaşadın ona göre değişir mi bilemem
Tecavüz ederek boğazımı parçaladılar. Alt tarafına tecavüz edeceklerdi şans eseri kurtuldum
Yazdığın şeyler çok tutarsız önce tecavüz ettiler dedin sonra güvenlik vardı dedin. Yani bunu güvenlik bilecek ve polise bildirmeyecek 🤷🏼♀️ Ya dalga geçiyorsun burada ya da senin kafa baya karışmış
Tecavüzden sonra tekrar dövdüler
Baygin halde evime gittim
Beni gören güvenlik dayak yediğimi anlamaz sarhoş zanneder
Evime nasıl gittigimi bile hatırlamıyorum
Gören güvenlik ne düşünür? Kadın sarhoş
Yanındaki de sevgilisi veya kuzeni/abisi
Kadını tutuyor destek oluyor
Birlikte eve giriyorlar
Dışarıdan görsen ne düşünürsün?
Kadın kendinde değil yarı baygın, yanında bir adam var kadını tutuyor destek oluyor uslu uslu eve giriyorlar
Kadın hasta olabilir veya sarhoştur dersin
Yanındaki kişi de yakını, destek oluyor dersin
Bak canım bunlar uçuk şeyler ve mümkün olduğu pek inanılır düzeyde değil. Ya sen bu insanların başını derde sokabilir miyim diye düşünüyorsun gibi gelmeye başladı bana ya da canın sıkıldı senaryo yazıyorsun. Son ihtimal de şizofreni olabilir 🤷🏼♀️ Sen söyle hangisi doğru?
Geçmiş olsun hangi şehir?
İstanbul
Yooo intikam alirimm
Nasıl?
Çok kalabalıklar
Tek hicmi bi yere gitmiyorlar hiç bisey yapamazsam biber gazıyla gezerim gördüğüm gibide sinek gibi zehirlerim onlar seni dövsün sen onu yap bi süre sonra seni görüp yollarını değiştirirler vallahi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar