Annanem ve bize yatılıya gelen annanemin arkadaşı odama yatsı namazı kılmak için girdi 2-3 dakka sinea bismillah diye bağırdı çıktı koşa koşa sakat kadın koştu ya noldu teyze dedim oğlum odan içimi karartı bunaldım dedi bende bole seviyom gelen herkes arkwdaslarim dahil gel salona gecem burada durmayam diyor olum çok guzel odam niye boyle diyorlarki?
Eve gelen misafir yatsı namazı kılmak için odama girdi, koşarak geri çıktı. Odam korkutucu mu?
Anarşi ve bayrak aynı odada bulunuyorsa o odada ergenlik vardır, geçer zamanla. Yani bir ihtimal işte.
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yuzumde anarşi dovmesi var guzelim ergenlik degil bu yaşam tarzı tabi bizim babamiz onumuze koymadı 7 sene sokaklarda yat 0rospu olursun para için burada laga luga yapma
Lmao ailevi problemleriniz veya konu dışına sapan absürt düşünceleriniz beni ilgilendirmiyor. Anarşinin anlamını bilen ve destekleyen biri aynı anda devleti de destekleyemez. Anarşinin olayı bu çünkü. Yine de dövmen varsa laf edemem, en büyük anarşist sensin (つ✧ω✧)つ🩷
Anarşi toplumu 3 kademeye ayrılıyo dazlak cinsek azınlık serseriler anarşı bolumlerden oluşur soykırım özgürlük rejim devlete karşı olanlar ve bunun gibileri anarşi özgürlük açısından fikir duşunce ozgurlugu olmaksızın her türlü eylemleri kabul etme anlamına gelir o içinde a harfi olanlar serseri bolumunde yani buda butun herşeyi kapsayan sons of anarchy demektir bana burada kitapdan okuduklarını anlatma eger bilseydin ergen demek yerine hosuna gitmemis bile olsan yorum yapmadan gecerdin tartişmak istermisin?
Sıkıntı ne biliyor musun istediğin kadar bölüme ayır temelinde düzensizlik yatan bir düşünce ve düzen aynı anda yürümez. Bu iki tavşan yakalama meselesine dönüşür. Ergen deme sebebim desteklediğin görüş değildi ama istediğin tarafa çekebilirsin takıl kafana göre np.
İnsanların hayatını bilmeden ergen diyorsun ya yanliş yapiosun benim geçtigim yol şu an ki yönüm beni ilgilendirir ve emin ol o ordaki türk bayrağı türk olduğum için var anarşist olsamda nerden geldiğimi inkar edemem heleki bu kadar olağan ustu tarihi olup g0t korkusuna cin seddi yaptiracak atalarim var ben devlete karşiyim ülkeye ve halka deyil ah güzelim burnunu sokmak yerine biraz düşün anarşist olsamda ya da baska birsey bayrağim her zaman asarım np
Hepimiz dünyayı farklı görüyoruz bu yüzden karşımdaki kişiye sadece karşımdaki kişi olarak bakmayı tercih ederim. Evet, yolun da yönün de seni ilgilendirir. Bu yüzden odanın durumuna yorum yapmak yerine bu çatışmayı eleştirdim. Benim için önemli bir olay değildi çünkü siyaset benim işim değil. Ergen yazmama anlam veremediysen o da bu çatışma yüzündendi. Yani dolaylı olarak bu da anlamsız bir tartışmaya çıkıyor yine. Ve eleştiriler burnunu sokmak olmuyor.
Sokakda buyudum bagcılar meydanda otopark var yerin altına iniyo aralarin park ettigi o sınır varya kaldırım ona kafamı koyup uyurdum ondan alişmişim belkide
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
10 sene sonra kendinle bir utanacaksin bildigin gibi degil. Gerci bu yazdigimida anlamiyacaksin sen neyse
Valla ben su an senden utanıyom
Cocukca hareketler olm bune ya😅
Sen simdi kendini unlu bi karaktere falanda benzetiyorsundur, batman falan mi?
Cek31ini yat cocugum
Yav he he
Korkutucu değil iğrenç tek kelimeyle ergen işi yapiyosun düzgün yap bari sprey boyanın da bir adabı var.
Gel sen yap biliyon demekki
Çok bı tarafimdaydi senin ifrit mekanı kılıklı odan. Bir Süleyman mührü eksik
Bi tarafında olamaz zaten alamassın çünki ben senin tadigin erkeklere benzemem
Bu kız ablan olsa döver miydin
Tam benlik bir oda bu arada. Mahzen gibi, 7/24 burada zaman geçirebilirim. Sadece, fazla yazı var
💍 ?
Evet 😍NSFJKDFJJWJDJRHE
Ahh benim üzümlü kekim gel kollarıma 🥰
İy
İnstamı burada veremem aşko
Toonoisy
Seviyem mesaj atmak için az
Burcum ikizler bahtim kara. goz altlarim mor yaziyor bebek
2 deli mnjjjghf
Benim oğlum odasını böyle yapsaydı evden kovardım net
Benim annem olsada yapmasam net :)
Annene ne oldu çocuğum
S1ktir et demedim say
Peki.. üzüldüm ama neyse Allah'a emanet ol.
Gerçekten güzel düzenlenmiş karanlık odaları severim ama bunun düzenlemesi de kötü bana göre. İstemezdim böyle bir odayı.
odanda odanda 31 bile çekilmez siz nasıl bu odada uyuyor ve arkadaşın ile oturuyorsun?
İnan bana bu odada yapilanlari bilseler benim icin hic iyi olmax
Kedi kesmeli ayin de yapıyor musun bu nasıl ortam?
Bi doktora görünmelisin.
Odani 3 harfliler basmış gibi görünüyor ondan kaçmıştır sen memnunsan sorun yok
fotolara bakarken gözüm yoruldu o ışıkta gözün rahatsız olmuyo mu...
Odan leş m k. Nesi korkunç karaköy genelevindeki odalar bile senin odandan daha nezihtir
İnşaatta mı yaşıyon 🤔Balici işi
Yok baley var osb
Odan leş bune büyü mu yapıyon sen yaa iğrenç pislik
Namaz kılacak adam senin evine gelmez trolluge gerek yok ve evet odan igrenc
Anarşi ve bayrak aynı odada bulunuyorsa o odada ergenlik vardır, geçer zamanla. Yani bir ihtimal işte.
Yuzumde anarşi dovmesi var guzelim ergenlik degil bu yaşam tarzı tabi bizim babamiz onumuze koymadı 7 sene sokaklarda yat 0rospu olursun para için burada laga luga yapma
Lmao ailevi problemleriniz veya konu dışına sapan absürt düşünceleriniz beni ilgilendirmiyor. Anarşinin anlamını bilen ve destekleyen biri aynı anda devleti de destekleyemez. Anarşinin olayı bu çünkü. Yine de dövmen varsa laf edemem, en büyük anarşist sensin (つ✧ω✧)つ🩷
Anarşi toplumu 3 kademeye ayrılıyo dazlak cinsek azınlık serseriler anarşı bolumlerden oluşur soykırım özgürlük rejim devlete karşı olanlar ve bunun gibileri anarşi özgürlük açısından fikir duşunce ozgurlugu olmaksızın her türlü eylemleri kabul etme anlamına gelir o içinde a harfi olanlar serseri bolumunde yani buda butun herşeyi kapsayan sons of anarchy demektir bana burada kitapdan okuduklarını anlatma eger bilseydin ergen demek yerine hosuna gitmemis bile olsan yorum yapmadan gecerdin tartişmak istermisin?
Sıkıntı ne biliyor musun istediğin kadar bölüme ayır temelinde düzensizlik yatan bir düşünce ve düzen aynı anda yürümez. Bu iki tavşan yakalama meselesine dönüşür. Ergen deme sebebim desteklediğin görüş değildi ama istediğin tarafa çekebilirsin takıl kafana göre np.
İnsanların hayatını bilmeden ergen diyorsun ya yanliş yapiosun benim geçtigim yol şu an ki yönüm beni ilgilendirir ve emin ol o ordaki türk bayrağı türk olduğum için var anarşist olsamda nerden geldiğimi inkar edemem heleki bu kadar olağan ustu tarihi olup g0t korkusuna cin seddi yaptiracak atalarim var ben devlete karşiyim ülkeye ve halka deyil ah güzelim burnunu sokmak yerine biraz düşün anarşist olsamda ya da baska birsey bayrağim her zaman asarım np
Hepimiz dünyayı farklı görüyoruz bu yüzden karşımdaki kişiye sadece karşımdaki kişi olarak bakmayı tercih ederim. Evet, yolun da yönün de seni ilgilendirir. Bu yüzden odanın durumuna yorum yapmak yerine bu çatışmayı eleştirdim. Benim için önemli bir olay değildi çünkü siyaset benim işim değil. Ergen yazmama anlam veremediysen o da bu çatışma yüzündendi. Yani dolaylı olarak bu da anlamsız bir tartışmaya çıkıyor yine. Ve eleştiriler burnunu sokmak olmuyor.
Bağzen bir çiçeğin yapabileceği en iyi şey ölmektir
Aslında bitkilerde sınırsız büyüme vardır yani yaşamı sevseler iyi olur çünkü istedikleri kadar ölebilirler sonuç olarak tekrar büyüyecekler.
Biz çiçek değiliz sadece ölürüz felsefe çok yapiyorsun
Felsefe yapmıyorum, düz mantık değerlendirmek eğlenceli oluyor. Ölmek konusuna gelirsek her zaman bir açıklık vardır, yani olmalı.
Oğrenmek istiyorsan konum atayım gel hem
Eğer Nicolas Flamel bu teklifi sunsaydı kabul ederdim, onun dışında kobay olmak tercihim değildir.
Yani genelde ben canım sıkılınca girişimcilere sataşıyorum ama konuya göre cevap verme olasılığım değişir np
Bende girişimciyim sana girişicem az daha felsefe yaparsan beraber girişimcilere girişede biliriz ama
Sanırım umursanmak için onları elemanım yapmayı tercih ederim de neyse konu bu değildi.
Sen ne kullanıyon guzelmiş kafası
Güzel bence ama grafiti yapcan böyle loş ışık çok hoş.. ama uçuncu resimde hisler gerçek gülüşler.. devami ne merak ettim
Tarih var sokak hayatı bitip eve yerleştigim bi tarih oyle yani
Sprey boyamayı severim ama özenli yazsan daha guzel olurdu
Buranın oda olduğuna emin miyiz
Bence mahşer meydanı her turlu gunah işlendi
Öylesi daha mantıklı 😄
Thank youuuu
O odada büyü yapılmadığına emin miyiz?
Bak evde kimse yok aklimi bulandırma
Çok korkunç bence bunelan
🥺🥺🥺
Allah var tam namaz kılınacak odan var 😂😂
Yok kanki kendisi biraz tavukmuş he he
Korkutucu gözüküyor mükemmel jsbdbdhjsksj
zevk meselesi ama ürkütücü basık bi ortam
Hakikaten buradan kötü enerji hissediyorum
Bu ne lan cehennem kulisi gibi
Korkunç değil ama korkunç seviyede ergence.
Beni gorsen ayakta b0salırsın ergen diyor sjdhjsnxjxjfkd
Gerçekten 14 yaşında olduğuna emin oldum şu an ya. 5-6 yıl sonra şu hallerini hatırlayınca o kadar utanacaksın ki.
keşke çıkmasaydı sayesinde iki melek girerdi odana
Tinercimisin usta bune mk
Fazlasıyla
:(.
Ergen ve abaza odası 😂😂😂
Ayin de yapiyormusun
Tımarhane gibi
Bağcılar arka sokak
Sokakda buyudum bagcılar meydanda otopark var yerin altına iniyo aralarin park ettigi o sınır varya kaldırım ona kafamı koyup uyurdum ondan alişmişim belkide
gayet güzel bence
Adamsın lan sen
burasi çok zaten yerde ne yazıyor
Ney ney
burasi çok sa bir yazı var tam okuyamadım aga
üçüncü resim
Burası çok sesli yazıyor bide kurşun kalemle bi kac tane kufur yazıyo hastag falan var
Kıbleyi şaşırmıştır
Evet
:(.