Bir arkadaşim bana , fakirsin ama zengin yaşiyorsun dedi. Sizce bu doğru mu?

Maasim 17 bin. Kira vermiyorum, İstanbul şişlide babama ait dublex dairede tek başima yaşiyorum. Arabam yok otobüse biniyorum. Beyoğlunda çalişiyorum galata kulesinin yakininda. İşe giderken kahvaltimi evden götürüyorum. Arada sirada arkadaşlarimla boğazda yemek yiyoruz, ya da ortakoyde deniz kenarinda kumpir waffle falan yiyoruz.

Orjinal tikli kürkü mont giyiyorum, beymen ve CK marka çanta takiyorum. Hep indirimden aliyorum. Otobuse metroya boyle biniyorum. Her hafta pazara gidiyorum alişveriş yapiyorum. Senede 2 kez kiyafet alisverisine cikiyorum, o da sezon sonu indirimlerini bekliyorum.

Okulu kibrista özel üniversitede okudum. Hiç gece klüplerine kumarhanelere gitmedim.

İstanbul'da mecbur kalmadikça dişarda yemiyorum.

Yaz tatillerinde özel tekne kiraliyorum mavi tura çikiyorum, erken rezervasyonla kiştan alinca 16 bin günlüğü. 5-6 günluk kiraliyorum. Kaç arkadaş gittiysek arkadaş ya da akraba, paylaşiyoruz parayi. Özel olarak kadin kaptan, kadin personel istiyorum o biraz daha pahali oluyor.

Ortalama yazın 20 gün tatil yapiyorum, 3 gün burada 5 gün şurada derken tüm güney sahillerini dolasiyorum. Otellerde de kaliyorum ama hep erken rezervasyonla ucuza satin aliyorum.

Kiş tatilim de 1 haftalik termal otel tatili oluyor, kaplica, kese köpük , bali masaji falan.

Kayak tatili denedim ben beceremiyorum diye artik gitmiyorum. Benle ayni maasi alan arkadaşlarim hiç bu tatilleri yapamiyorlar.

Sizce ben zengin mi yaşiyorum. Zengin görünümlü fakir miyim?

Bir arkadaşim bana , fakirsin ama zengin yaşiyorsun dedi. Sizce bu doğru mu?