Benim 1 ark grubum vardi onlar bir yetr gidecekti ben de onlarla gitmek istedim diye tlf yuzume kapattilar hepsini sildim. O gruba da girmem zor olmustu bu sorumdaki dusunceye sahip oldugum ivin bir de bunu tlyasayinca tamdan emin oldum.
Sen gtü kabarıklara denk gelmişsin cahillik etmişsin sen gibi bende yapmıştım bikere ilkokulda arkadaslar bisiklet sürecez falan anlaşmıştı bende duydum bende geleyim mi dedim takılırs falan diye sonra evet dediler ama rahatsız oldukları belliydi bende gittim zaten belliydi hal tavurlarından sever dedim bida yaparsam böylr bişi ben kimseye fazlalık değilim yani sende böyle seyler düşünme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden seninle arkadaş olmayalım. Bence bunun cevabını ver sen...
Cunku neden bana vakit harcamak isteyesin ki
Neden istemeyelim?
Cunku bana ihtiyacin yok
Yaa neden olmasın belki sohbetin saracak belki güzel dert dinlicen dert anlatıcan belki zekalısın?
Bunlar maşallah var bende ama yeterli degil sonucta fazla insan huzur bozar beni istemezler
Çok yanlış düşünüyorsun bu karamsarlıkla olmaz ekle beni arkadaşın olucam söz...
Niye böyle saçma bir düşünceye kapıldın
Kendimi fazlalik gibi hissediyorum.
Buna benzer bir olay yasadın mı peki
Sirf onlarla gitmek istedim diye yuzume tlf kapattilar.
Onlar kim
Eski ark grubum
Olayı bi tam anlatsam ona göre konuşalım
Benim 1 ark grubum vardi onlar bir yetr gidecekti ben de onlarla gitmek istedim diye tlf yuzume kapattilar hepsini sildim. O gruba da girmem zor olmustu bu sorumdaki dusunceye sahip oldugum ivin bir de bunu tlyasayinca tamdan emin oldum.
Sen gtü kabarıklara denk gelmişsin cahillik etmişsin sen gibi bende yapmıştım bikere ilkokulda arkadaslar bisiklet sürecez falan anlaşmıştı bende duydum bende geleyim mi dedim takılırs falan diye sonra evet dediler ama rahatsız oldukları belliydi bende gittim zaten belliydi hal tavurlarından sever dedim bida yaparsam böylr bişi ben kimseye fazlalık değilim yani sende böyle seyler düşünme
Sırf böyle düşündüğün icun
Ooo sen kendini neden sevmiyon
Srviyorum da biri niye beni yaninda istesin?
Neden istemesin
Cunku bana ihtiyqclari yok
Seninde onlara yok ama nerden biliyorsun olmadigini
Sirf onlarla gitmek istedim diye yuzume tlf kapattilar.
Onlarla olmaz o zaman
Ilk ark grubu denemende bunu yasamam sencr vu dusuncemu dogrulatmadi mi?
Hayır beni hep disladilar aile arkadaş herkes ama ben dik durdum hep
Ben de oyle duruyorum ama icim kirgin.
Kendine dimi
Hayata
Neden
Anlatmak ister misin
Her yoluma tas koydu hayat
Mesela
nasıl bir multiverse